Aspirante optimiste (157)
Raspunsuri - Pagina 7
cami30 spune:
Gata m-am hotarat, ma apuc iar de regimul ala sanatos. Am avut juma de an de regim alimentar bazat pe sucuri de fructe si legume, cereale si salate si asa de bine m-am simtit. N-au ce rau sa-mi faca, numai ca munca e mare. Si dupa ce ca am slabit in zilele astea cu spitalul, daca nu bag ceva vitamine clar n-o sa functionez normal.
Ma simt binisor, ieri chiar am fost plecata cu masina, dar pe distanta scurta. De mers merg ca o ratza, dar sa zicem ca e bine.
Mai am o problema. Ma doare groaznic o vena dar nu cea pe care am avut branula ci una imediat vecina si cand pun mana e cam tare. Nu am nici un hematom de la branula si durerea a aparut azi. Sa pun o compresa? Cu ce?
cami
flori76 spune:
Ancutza,o sa facem FIV!Alta sansa vad ca nu avem...In februarie vrem sa-l facem(sper sa nu fie nici o problema la clinica).
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
simonette spune:
Flori!Pana in februarieeee...poate se intampla minunea natural!
Eu iti doresc multa bafta!
Tmihaela spune:
Buna ziua fetele,eu am mai terminat de prin hartoage si am zis sa va salut.Azi am o zi foarte proasta si nu am chef de nimic.
fetele si va doresc mult optimism in continuare pentru ca eu am inceput sa ma las pagubasa.
Mihaela
flori76 spune:
Simonette esti o draguta,dar sincer,eu nu prea mai am multe sperante sa se intample natural.Cand vad ca trec lunile una cate una si....Asta e!Ma rog la Dumnezeu ca macar sa-mi reuseasca FIV-ul din prima!
Pupici
floricika spune:
Fetelor!
Am mare nevoie de parerile voastre. Eu sunt mai noua pe aici si acum rasfoind prin forum diferite subiecte m-ati pus pe ganduri: mie mi-a intarziat CM 2 saptamani. La o saptamana si jumatate dupa intarziere am fost la doctor care mi-a spus ca am ovare polichistice, ca nu crede ca pot ramane insarcinata cu acele ovare iar eu am intrebat daca se vede ca ar veni CM pt ca il astepatm cu ardoare ca sa pot incepe tratamentul pt ovare. La care dr imi zice ca vede(la ecografie) o mucoasa alba care ar putea insemna o sarcina in formare sau ar putea insemna ca vine CM. Mi-a spus sa ma duc acasa, sa mai astept o saptamana si daca tot nu vine, sa mai fac un test de sarcina. Dupa o saptama si o zi, a venit CM, mult in prima zi, apoi mai nimic, a treia zi absolut nimic, iar azi cand m-am ridicat din pat a curs ceva maroniu....Eu nu mai inteleg nimic! Sunt foarte nervoasa(aseara m-am certa cu sotul si am plans dar nu stiam de ce plang si saracul l-am derutat si mai tare ca nu mai intelegea nimic, iar eu nici atat nu intelegeam ce se intampla cu mine), am stari de greata de ceva vreme iar cireasa de pe tort a fost azi dimineata cand am simtit ca daca nu mananc ceva lesin de foame si de durere de stomac! Noroc ca am pus mana repede pe o cutie de compot de ananas (ca altceva imi era sila sa mananc), si m-am linistit. In rest azi nu am mancat nimic, si nici nu mi-e foame, mi-e sila, asta e cuvantul. Fac parte din acele persoana care nu mamanca nimic pana la ora 14....Credeti ca e posibil sa fi venit ciclul peste sarcina??? Sa ma imbat cu apa rece si sa mai iau un test de sarcina? Mi-e teama... A mai trecut cineva prin asta? Va rog, sfaturi, pareri.....
Joi are trebui sa incep tratamentul si mi-e teama ca daca e bb, sa nu ii fac rau cu pastilele...
Nunta
floricika spune:
Da, asa voi face, voi face un test maine dimineata. In plus, am un straniu sentiment ca sunt insarcinata, desi stiu ca psihicul uman e foarte complicat si hot!
Nunta
flori76 spune:
quote:
Originally posted by floricika
In plus, am un straniu sentiment ca sunt insarcinata
Nunta
Iti doresc din suflet sa fie asa!

simonette spune:
Floricika!Iti tzin pumnii pt. maine dimineata, te rog sa ne spui rezultatul! Ai mai facut vreun test? Daca da, cand?