Aspirante optimiste (157)
Raspunsuri - Pagina 8
Eli_2005 spune:
Un mesaj pentru cami30: la alt subiect mi-ai scris ca pot sa-ti dau un PM cu privire la ceva detalii legate de laparo. Incerc de ceva timp dar e blocat. Ramane valabila invitatia ta?
Multumesc,
Eli
Kariris spune:
Bune fetelor,
Asa, mai Ancuto? Activitate zero? In ziua 15? nasol...ai mai avut luni din astea de somaj?
Vale suna-ma te rog ca eu nu am nr. tau si as vrea sa vb. cu tine. Suna-ma la birou sau acasa seara.
floricika spune:
Am facut unul exact in ziua 30, negativ. Am mai facut unul la 2 zile dupa ce am fost la doctor (desi mi se spusese ca nu se stie ce e )acea mucoasa alba)si sa mai astept o saptamana pana sa mai fac un test. Nerabdarea si-a spus cuvantul si l-am facut, cum spuneam la 2 zile dupa ce am fost la dr - negativ. Apoi am stat cuminte ca pt ca imi erea teama. Greata am pus-o pe seama oboseli si a ficatului desi acum....nu mai sunt asa sigura. Am avut si dureri in burtica, am avut si o scurgere mai ciuadat, m-am dus chiar la doctor si mi-am facut analize la secretie convinsa ca am facut vreo candida, ceva dar nu am nimic, mi-a spus ca sunt proaspata ca o floricica!
La cate zile se vede la ecografie? este posibil sa fi fost prea devreme si sa nu se fi vazut sarcina la ecografie? Sa fi avut ciclu de o zi? Doar atat? Mie imi tine de obicei 6 zile.....
Nunta
Liana30 spune:
Buna fetelor!
trec si eu in fuga pe aici pentru ca nu pot sta mult ...am foarte multa treaba..
imi cer scuze ca nu am reusit sa va citesc...offf ca repede mai treceti de la o pagina la alta nu pot deloc sa ma tin de voi si doar o zi am lipsit...
vreau sa va roog ceva daca puteti sa ma ajutati...
ati auzit de doctorita Ranga din Bucuresti??????
m-a trimis cineva la dansa si as vrea tare mult sa aud si parerile voastre...
astept cu nerabdare raspunsurile voastre ....
si,,,si,, daca nu-mi raspunde-ti cred ca am sa-mi dau cu "ranga"in cap
va pupic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
floricika si eu iti tin pumnii...sa dea domnul sa fie cu ochi..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioana81 spune:
Buna fetele!!!! Sa va povestesc si eu: dupa ce m-am trezit cu dimineata in cap sa imi fac testul renumit.....ce descopar......o liniuta albastra...
. Am zis asta este... dar aveam o urma de speranta ca poate ar fi trebuit sa fie 2 liniute. Ultima urma de speranta a fost spulberata in jurul pranzului cand...........................au venit rusii-negrii dupa doua saptamani si ceva 
. Deci va dati seama cum ma simt
...ca......Dar stiu ca urmeaza o noua luna in care ....
...si mult vin rosu. Sa speram ca macar o sa iasa un racusor....
Floricika multa bafta cu testul....sa ne spui cum a iesit...fii tare ca vezi ce am patit eu.....!!!!!!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Dragele mele, dupa 6 luni am ajuns la dr. In ziua a 15-a.
Am aceeasi activitate foliculara ca si mamai-mea. Adica nu exista. Ovarele sunt EMPTY.
Mi-am facut secretie si papanicolau. Rezultatele luni.
O inflamatie pe acolo...nimic grav.
Sunt senina si cretina, asa ca nu ma supar si din cauza asta.
Voua va doresc o seara frumoasa si linistita
anca...SIGUR intr-o zi
AncaW eu sunt alaturi de tine si sunt SIGURA ca vom reusi pana la urma..
te
...mi-ai placut mult cu "senina si cretina"
eu sunt doar "cretina"
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Ioana81 multa bafta la ....da-i tare ca nu se stie de unde sare "iepurila"![]()
la mine au trecut deja ...si acum trag tare
.....ca poate cine stie? un
? 2
?..
te
-ic.
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by lachione
Bune fetelor,
Asa, mai Ancuto? Activitate zero? In ziua 15? nasol...ai mai avut luni din astea de somaj?
E premiera asta
Liana, multumesc frumos!

anca...SIGUR intr-o zi

simonette spune:
fetelor!!! Va spun un lucru: "eu de astazi, nu mai fumez!!!.Si o sa-mi dovedesc mie insumi ca se poate, atata ura am pe tigarile astea, incat n-am mai rezistat si pe la 19:00 am zis "gata, mama voastra de tigari!"
Hai fetelor,cine mai vine cu mine
??? Dar, nu umblam cu minciunici...ne lasam si lasate ramanem!