Aspirante optimiste (157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Tumpi, ma bucur ca mi-ai scris pe mail, as fi vrut sa fiu mamicuta, dar inca ma lupt cu endometrioza, deci daca se poate as vrea sa ramin pe listuta.
te pup
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asa cum am scris si la endometru... dimineata am fost plecata si, mi-a fost un dor de voi!!!!

Acum am ajuns acasa si gata... nu ma mai misc din fata calculatorului! aici ma gasiti!

Raport: Sunt in ziua 31 a CMului, adica 15 zile DPO...Temperatura dimineata era inca 37.0... deci azi nu cred ca vin scarbele, dar vin ele, nu-mi fac pb. de asta! A avut grija testul ala de vineri, sa ma dezumfle, ca prea ma agatam io de sfarcuri si de nervii mei... de scurgerea asta nesuferita si de scurtele dureri pe care le aveam. Acum le am, dar nu le mai bag in seama ca si asa
Sunt prezent si astept... poate vine... poate nu mai vine!

Va , si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by floricika

Trec si eu sa va salut si sa va pe toate! La mine a trecut CM, a tinut numai 2 zile si un pic, dar cred ca din cauza ovarelor mele bolnavioare....Joi incep tratamentul, abia astept!
Ioana81Ma da si tu un semn de viata si spune-ne vestea cea mare!!!Sa inteleg ca a fost din luna de miere?Ce frumos ar fi......

http://photos.yahoo.com/flory1008

Buna fetele!....Azi mi-am luat un test...dar am emotii...este unul scump clear blue....cica este foarrrrrrte bun...sa vedem. Astea la farmacie mi-au zis ca il pot face oricand dar astept pana maine dimineata....poate imi zice ceva mai sigur.. dar, am niste stari....mi-e frica...cred ca asta este cuvantul..... Osa va anunt maine seara cum a fost ca din pacate la servici nu am net. Va pup!
Flori sunt terminata! Dar nu inteleg ce este cu mine....cred ca este de la ploi :D Sper sa imi spuna odata testul asta totul.....

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Ioana!Intr-adevar, CLEAR BLUE, e cel mai bun test care se gaseste pe piata la noi! Eu tin pumnii sa iasa pozitiv!!!
De-abia astept sa ne dai vestea cea buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Buna,fetele!Eu as scrie mai des aici,dar ce sa scriu?ca nu am noutati de nici un fel.Doar ca ma pregatesc sufleteste pt FIV,pt ca vad ca alte sanse nu sunt,din pacate.

Ioana,bafta multa!Tin pumnii sa vii maine cu o veste buna.Nu stiu de ce,dar si eu cand trebuie sa fac testul,ma apuca niste emotii de parca imi vine sa renunt de fiecare data sa-l mai fac.

Vale,lasa mama,ca poate da Domnul si macar cu FIV vom fi si noi mamici

Va pupic si mai trec eu pe la voi(chiar daca nu scriu des,va citesc constant)

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dragele mele, dupa 6 luni am ajuns la dr. In ziua a 15-a.
Am aceeasi activitate foliculara ca si mamai-mea. Adica nu exista. Ovarele sunt EMPTY.

Mi-am facut secretie si papanicolau. Rezultatele luni.
O inflamatie pe acolo...nimic grav.

Sunt senina si cretina, asa ca nu ma supar si din cauza asta.

Voua va doresc o seara frumoasa si linistita

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

AncaWish!Un singur lucru pot sa-ti spun!!! Si baga bine in cap'sor: Acum vreo 7 luni, mergeam la alt dr. si, de fiecare data imi spunea...ba ca am ovarele imbatranite...ba ca endometru lasa de dorit...ba ca stau prost dpdv hormonal...
Ei bine... ultima data cand am fost la acea dr. mi-a zis:"draga, luna asta, n-ai nici o sansa...activitatea ovarelor e zero[eram ziua 19]! Am ajuns acasa plina de nervi, plangand...sotul cand m-a vazut, mi-a zis sa nu imi mai fac pb ca daca eu vreau o sa adoptam un bb! Ei bine in ziua 25, temperatura s-a ridicat la 37, iar eu am ramas gravi exact in luna cu pricina...cand nu as fi avut nici o sansa!!!

Asa ca, draga mea... nu te culca pe-o ureche si incearca!si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am mai auzit Simionette. Tonnia care scria la endometru a ramas asa. Dar la mine e complicata treaba.
Nu-mi mai fac demult sperante...ehee...sunt la vale cu vantu-n spate. Dar e mai bine asa, decat crizata cum eram.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Anca!Vezi ca n-ai voie la vale!!! Eti fata mare, frumoasa[ca ti-am vazut pozele],desteapta...ce sa caute o fata ca tine la vale???
Hai fruntea sus! nu te lasa doborata tocmai acum?Uite niste, de la mine, numai sa te scuturi de depresia asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancutza,capul sus,iubita!Sigur o sa rasara soarele si pe strada noastra.Ma bucur ca esti mai bine!Ce faci?Mai faci vreo inseminare,ceva?

Pupici muulti la fata

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput