Aspirante optimiste (157)
Raspunsuri - Pagina 4
MirelaV spune:
neata! cami, lasa timpul sa treaca si sa decida! stiu k e greu ce spun..stiu k acum ti-ai facut o gramada de sperante si vise...insa..stresul dauneaza. e cel mai mare dusman al nostru! e o tipa aici .. a facut laparo..i-a zis k nu are nimik. sincer..ii cam pierise optimismul. nu avea nimik dar bebe nu aparea. si..surpriza...a venit..acum are bebik in burtik de 21(?) saptamani (parca). in schimb...sunt si fete care au facut laparo..si la fel..fara probleme..dar bebeicul nu a aparut .. inca.
e greu..dar lasa timpul sa decida! si de FIV..nu zice niciodata k nu vei face. n-ai de unde sa stii..sau poate nici nu va fi cazul.
capul sus!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
gogosar spune:
Buna dimineata fete.
A inceput o noua saptamana de munci...si mi-e un somn....
Si sunt suparata pe ploaia asta, ca ieri mi-a stricat planurile.Ii aveam invitati pe ai mei parinti la masa, si dupa ce m-am pregatit o zi intreaga cu bunatati, nu au reusit sa vina ptr ca au stat vreo 2 ore blocati in Colentina.Si au trebuit sa se intoarca inapoi.Le-a fost frica sa mearga mai departe.Eu stau in Otopeni.Si ei in Salajan.
Si am fost bosumflata toata ziua.Asta e, pe cine sa te superi....pe Doamne-Doamne????
Monicutza, pupici tie si lui Mihnea.
Si de asemenea la toate fetele un milion de
si cate o 
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
valentinag spune:
Helau,helau.
M-au napadit rusii,ma dor toate cele...
Flory,crezi tu ca-s eu asa norocoasa sa fac bb fara fiv,nu prea cred...
Martha
Asi,hai mama da-ne vesti bune!
simonette,tine-ne mama in priza,fa ca aspirantele optimiste sa fie ce au foat odata
monic,pup pe Mihnea minunea,tre sa ne videm!
ma-c la munci,mai scriu la pauza!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
asi spune:

La toate fetele
.
Va vine sa credeti ca am uitat de test?
Azi cand ies la plimbare cu Razvan il cumpar si maine dimineta va dau o veste sper buna.
floricika spune:
Trec si eu sa va salut si sa va
pe toate! La mine a trecut CM, a tinut numai 2 zile si un pic, dar cred ca din cauza ovarelor mele bolnavioare....Joi incep tratamentul, abia astept!
Ioana81Ma da si tu un semn de viata si spune-ne vestea cea mare!!!

Sa inteleg ca a fost din luna de miere?
Ce frumos ar fi......
http://photos.yahoo.com/flory1008
GeorgianaI spune:
Buna dimineata pe la pranz, dragutele mele!
Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
Io cu munci pana peste cap.
Va pupic dulce pe toate si pe mai tarziu.
gogosar spune:
Fetele ati vazut eclipsa?
De fapt e partiala.Trebuia sa fac si eu ceva sa nu adorm,ma uit la eclipse![]()
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
zamfir.mel spune:
ce mai faceti,fetelor?mie mi-a scazut optimismul ca acum mi-au venit rusii....ceea ce nu voiam, m-am saturat luna de luna sa tot astept si nimic,uite asa au trecut aproape 4 ani.m-am saturat. va pup pe toate si va doresc mumai bine
mel
danangie spune:
Buna fetelor. Nu ma cunoasteti ca intru extrem de rar. Si eu sunt in a 2-a zi de ciclu. Am 1 an de incercari si sper sa raman si eu cat de curand. Si aici la noi ploua si e urat. Din cauza vremii nu am vazut nici o eclipsa....
O saptaman placuta!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Kariris spune:
Salut fetite!
Ce faceti voi? Cum a inceput saptamana?
Simonette, cum o mai duci?
Io sunt intr-o stare super nasoala, cred ca e nevoie de o schimbare majora in viata mea!... Doar ca nu prea stiu care...
Lamuriti-ma si pe mine de ce unele fete de pe lista sunt trecute cu scris ingrosat iar altele simplu?