Aspirante optimiste (157)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

marta scuze ca nu am citi tot pe aici,dar ce ar fi sa mai spui care sunt pb la tine?
si cum poti sa spui ca ticaie ceasul la tine?esti inca tinerica...asa ca
fata si uite de la mine o

in ciuda vremii de afra, uite pt toate fetele cate o poate asa ne mai inseninam cu toatele

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by martha78

pentru sustinere
Asa ar fi logic sa mergem mai departe si sa privim inainte, dar eu parca bat pasul pe loc, tratamentele nu dau rezultate, ma tratez da nici nu stiu exact ce am

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Cunosc sentimentul. Daca te duci la 3 medici diferiti, te alegi cu 3 diagnostice si implicit cu 3 tratamente.
Nici ei nu le stiu pe toate. parerea mea e ca cei mai multi, te iau pe ghicite.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

[quote]Originally posted by tumpi

marta scuze ca nu am citi tot pe aici,dar ce ar fi sa mai spui care sunt pb la tine?

Hai sa va spun si eu my history... pe la 19 ani, am facut cea mai mare prostie, am ramas prima data si n-am stiut sa apreciez ce am avut asa ca m-am programat sa fac o intrerupere nu voi putea niciodata sa-mi iert greseala asta, peste vreo 2 ani am ramas din nou, dar bucuria mea s-a spulberat repede, la 7 saptamani sarcina s-a oprit in evolutie, mi s-a recomandat internarea am facut chiuretaj cu anestezie generala si am stat vreo 2 zile. Dupa aceea am plecat acasa si peste o zi imi apar din nou scurgeri...merg iar la doctor, fac ecografie si surpriza a fost ca avortul era incomplet , mi s-a facut iar chiuretaj...am scapat pana la urma...
peste aproximativ 1 an mi-au iesit din nou cele 2 linute... nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang...parca eram intr-o agonie totala...
trebuia sa-mi vina CM si in loc de acesta mi-au aparut niste scurgeri maronii, presimteam ca nu era bine, in final am fost la o ecografie, mi-a confirmat ca era sarcina ...totusi eu aveam in continuare scurgeri si dureri, pana la urma am luat utrogestan, no spa, dar era deja tarziu, atunci a inceput si calvarul, am fost si la un alt medic si mi-a zis ca am uter bicorn, am facut chiuretaj pt ca sarcina era oricum moarta
Apoi aflu ca am si Rh negativ, nu facusem nici vaccinul pt a ma proteja la o eventuala sarcina, in fine istoria se repeta mi se spune ca a fost o sarcina tubara/istmica si ca trebuie rechiuretat, nu-mi doream decat sa mor, nu ntelegeam de ce mi se intampla asta, mergeam pe strada plangand si nu puteam sa inteleg...DE CE? am facut iar chiuretaj ca sa aflu ca in urma chiuretajului e sarcina ectopica si ca trebuie facuta operatie de urgenta, simteam ca-mi fuge pamantul de sub picioare, nu pot descrie in cuvinte ce am simtit
Dupa operatie aflu cu stupoare ca nu era sarcina extrauterina/istmica ci doar o inflamatie, probabil de atatea chiuretaje, nu mai stiu, deci, in concluzie ma operasem degeaba si m-am ales si cu o cicatrice de toata frumusetea
De atunci nu am mai ramas, dar decat sa mai trec vreodata prin vreun chiuretaj mai bine nu mai raman

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Marta, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat si ca a trebuit sa treci prin atatea.
Dar sti vorba aia "Ce nu te omoara , te intareste" .Stiu ca nu e usor ,dar cu credinta si speranta eu zic ca putem reusii.Asa ca nu renunta, e usor de spus,dar trebuie sa ai incredere in tine.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragele mele!!! Sa stiti ca am stat toata ziua pe forum, dar am citit povestile de succes ale celor care au reusit! Cu alte cuvinte mi-am reincarcat bateriile, mi-a renascut optimismul... sunt grozave povestile de-acolo!!! Simt eu ca nu mai e mult si toate ne vom scrie peripetiile pe-acolo... ati auzit?
Cu voi vorbesc... cu cele care s-au trezit acuma ca ticaie! Ticaie, e normal ca ticaie dar fiecare ticait ne aduce mai aproape bebele!

Baaaai! Ce-mi vad mie ochisorii???? Azi dimineata cand am scris eram nou venit, si acum cand frunzaream si eu ce-ati mai scris... am ajuns membru incepator????

Si am chiar si o stelutzaaaaaa??? Tzin sa va spun ca nu-mi intru in piele de fericire

Multzumesc, multzumesc...si iar multzumesc!!!

Cami30! Acorda-ti si tu putin timp... e totusi o interventie chirurgicala!!! O sa-ti revii in doua-trei zile... o sa fii ca noua!

Mergi la inceput

Martha! Ai zis tu ca am trecut cam prin aceeasi situatie si, chiar asa si e!!! Lasa iubita, ca acusica ramanem si noi gravi... nu dispera! Ceea ce este obtinut prin eforturi mari, este cu atat mai pretios!!! Si asta e valabil pt. toate fetele de-aici!

Eu va pup si va rog nu renuntati la lupta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Buna fetelor! Trec si eu in viteza pe la voi sa va salut si sa spun ca raman OPTIMISTA desi tremur ca piftia de emotii. Pe la jumatea lui octombrie mai fac un TE. Sper sa vin cu vesti bune!
Va pup!

mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.

Mergi la inceput

mishi si-ti tinem punii.
ma bucur ca ai mai trecut pe aici, chiar o intrebam pe vale de tine.poate iti mai faci din cand in cand timp sa treci sa ne saluti

Mergi la inceput

Liana... cred ca te referi la kg.?!? Las' sa fie mari si sanatosi... si sa ne iubeasca totdeauna numai pe noi, cele care i-am facut asa! Al meu cand l-am cunoscut, avea 94 de kg... A dat de mancare buna si de liniste la mine! De adus flori, m-am minunat ca, nici de ziua mea nu mi-a adus mereu, iar cand mi-a adus, ii ziceam eu: Vezi poate vii acasa fara flori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna dimineata!!
Azi e ultima zi de zacut in pat, ma simt mai bine, de maine ma duc la munca. Am concediu toata saptamana dar parca m-as duce ca sa nu ma invatz cu statul in pat prea mult. NU de aia dar dupa aia imi ies din mana.
Ma simt mai bine, muult mai bine desi azi noapte am crezut ca o sa mi se deschida gaurelele de cat am tushit. In fine , am scapat si de noaptea asta.
Eu inca mai sper sa nu ma apuce turbarea din primele luni, daca nu voi reusi sa raman gravidutza. Oricum ma incapatzanez sa nu cumpar teste de ovulatie sau sarcina si sa ma duc doar la eco. Ce fac daca nu reusesc in cateva luni? Sa incerc o inseminare? Si daca nici aia nu merge sa-mi iau adio? Ca de FIV, nici nu poate fi vorba, n-am atatia bani. Si asa mi-am omorat sotzul cu cheltuielile. Casa redecorata, ratele la masina, analizele si tratamentele mele . Ca salariul meu nu se pune, ala abia imi ajunge de maruntzisuri

cami

Mergi la inceput