Aspirante optimiste (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by simonette

Dolcebaby!In primul rand bine ai venit printre noi, chiar si numai pt. a ne spune un sfat pe care eu il consider f. pretios!
Felicitari pt bb din burtica, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Sa ne mai scrii... Eu una chiar o sa incerc sa merg pe 26!
Liana!Pana acum totul e OK! Banuiesc, ca e f important sa fie decizia ta... degeaba iti tot spune lumea din jurul tau...pana nu vine din suflet! Pana acum am avut doar un pic pofta de tigara, dimineata cand ar fi tb sa beau cafeaua...l-am depasit cu bine, sa vedem maine!
Hai! Nu incerci?
Eu mai pup o data pe toata lumea!!!

multam' simo am sa incerc te anunt eu cand sunt gata...
tin pumnii pentru maine.
te pupic

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by betty13ro

MirelaV, eu sunt in ziua 34 si m-am hotarat sa-mi fac un test pt ca de 3 zile ma trezesc cu cate o pata mica de sange inchis la culoare.
Cred ca dau o fuga la farmacie sa mai iau un test pt maine dimineata si daca e pozitiv ma duc direct la clinica. Dar ce cer? Un test de sange pt sarcina?

licurici fara burtici

Bety tin si eu pumnii sint sicura ca e

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

am uitat sa va salut..scuze..m-am grabit sa raspund si na ca am uitat..deci"
"Buna dimineata!"
fetelor frumoase..hai gata cu somnul..v-ati trezit??...hai la munca nu mai leneviti...azi e o zi minunata (cel putin pe aici asa este)a rasarit soarele ...
va doresc si voua o zi cat mai minunata...va -ic pe toate ..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza. Fetelor, eu urasc orasul asta in care m-am nascut....am fost la clinica R si mi-au spus ca ei nu stiu de acest test de sange. Le-am explicat ca am citit pe net ceva de beta HCG, nu-i asta analiza? Raspuns:"Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ba da, dar trebuie sa asteptati 10 zile pana vine rezultatul de la Bucuresti"
Ce sa mai fac? Doctorita la care am mai fost o gasesc abia joia viitoare. Asta e,astept.

licurici fara burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

moare omu' pana se grabesc astia cu rezultatele! mai fa un test de urina. ia-ti un clear bleu (vezi k e mai scump) dar e sigur...decat 10 zile de stres...
va doresc o zi minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna dimineata!!
Betty sa fie bb! Ca saptamana asta nu prea u fost

pentru toate fetele azi!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Bety, sa fie intr-un ceas bun!
Chiar trebuia sa mai apara o gravidutza pe aici pe la aspirante, ca parca de mult timp nu a mai fost!
Laurici, maine te asteptam pe Dc, ca altceva nu ai de facut, decat sa stai in pat si pe DC, inteles?

Ardituza, ce mai faci maica? Tot cu munci? Banuiesc ca da, ca esti tare scumpa la vedere.
Dandanutza, tu? Sper ca esti okei.
Gogosarel, si tu ai disparut in ceata?

Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Multumesc mult. Sa dea Dumnezeu sa fie bebe.
Mirela, o sa iau si un test Clear bleu daca gasesc. Aseara am fost la farmacie si mi-am mai luat un test Ozone (parca asa se numeste) si a iesit tot pozitiv dar cu a doua liniuta stearsa. Acum, eu ma gandesc sa nu fie atceva pt ca pe toate testele scrie ca pot fi pozitive si daca ai nu stiu ce boli(ma rog, le enumereaza pe prospect)d'aia vroiam test de sange.
O sarcina mica este vizibila numai cu ecografie endovaginala?

licurici fara burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ar mai putea sa iasa pozitiv daca ai facut stimulare luna asta..dar parca nu ai amintit de asa ceva. asa k...obisnuieste-te cu gandul k vei fi mamica!
eco se face la 5 saptamani de la ultimul cm. asa k..mai astepti

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau!
betty,eu iti spun felicitari,este bb cu siguranta!
Ashea,acu sa va spun fetili mele dragi,incepand de luni eu nu o sa mai am acces la net pe termen..nedeterminat...asa ca nu o sa mai scriu,daca mai vreti sa-mi ziceti cate ceva dati mail ca 1 data pe saptamina sper sa mi-l pot verifica.O sa-mi fie taaaare dor de voi,deja ma apuca plinsul,ce o sa ma fac eu fara Dc pina imi iau calc acasa???
va doresc tot binele din lume,cand o sa apuc eu sa mai intru sa gasesc numai vesti bune,sa va mutati toate la mamici!
pup iuuuu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput