Cit va costa reparatia bancilor la scoala?

Cit va costa reparatia bancilor la scoala? | Autor: alex1971

Link direct la acest mesaj

Baietelul nostru e in clasa a 1 a.De curind ni sau cerut 720.000 ( de elev)pentru inlocuirea bancilor din sala de clasa, care arata jalnic.Ni s-a spus ca in aceste banci vor invata 4 ani.In aceeasi sala invata dupa masa si o clasa a 5 a.In a 1 a sint 30 elevi, plus 30 in a 5a, trebuie adunati bani de la 60 elevi.In total 43.200.000.Vi se pare mult?Pe voi cit va costa reparatia bancilor?Din cite stiam invatamintul este gratuit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Alex, eu nu mai mir de nimic.
Invatamantul e "gratuit" si nu se tine cont de starea materiala sau de cate salarii sunt in casa.
Am dat 420 mii lei pe niste caiete speciale, si nu stiu cat sunt de folositoare (anul trecut in cls. I a fost la fel, a folosit doar caietele speciale de mate si de romana, restul....).
Ceva fondul clasei, fondul scolii?
Avem copiii la aceeasi scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

LUATI ATITUDINE NU DATI BANI AIUREA! Nu stiu de cand nu ati mai fost prin magazine, dar un birou nou, mic, costa cam 700000! Pretentiile aberante ale invatatorilor si profesorilor, care au ambitita de a-si renova clasa pe banii parintilor, si nu oricum ci cu produse de lux, trebuie oprite odata pentru totdeauna. Nu este legal asa ceva, si nu are nici o justificare. Textul asta cu banci renovate de 720000 l-am auzit in prea multe scoli din Bucuresti ca sa nu ma calce pe nervi. Ganditi-va asa: intr-o banca stau doi copii, plus inca doi din tura a doua. Asta inseamna ca pentru "renovarea" unei banci amarate cineva incearca sa cheltuie suma de 2.880.000 lei vechi. Este o suma aberant de mare pentru un birou cu doua scanduri amarate in ele si trei bare de metal. Construit de la 0 nu costa atat! Daca nu ma credeti mergeti in oricare centru de mobila sa vedeti la ce pret gasiti un birou. Mai adaugati la asta si faptul ca NU AU VOIE sa ceara bani pentru renovarea scolilor (plangere urgenta la inspectorat cu copie la TV ar fi ideal) si o sa aveti o imagine completa a faptului ca astfel de cereri sunt perfect ilegale si nejustificate. Luati aminte, sunt prea multe cazuri in Bucuresti, si fenomenul ia amploare. Daca la sedintra cu parintii cand se ridica problema unor astfel de cheltuieli va opuneti vadit invatatoarei va renunta rapid la ele. Daca nu o faceti de la ionceput, sunteti mancati in 4 ani! Urmeaza draperii, tabla magnetica si orice alte tampenii va considera invatatoarea ca ii sunt ei de folos in clasa. Ministerul a considerat ca nu ii sunt de folos, asa ca nu i le-a dat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Banii i-am dat deja .Dar nu evorba de 2880000 de o banca ci de 1440000 pt ca fac banci in care sa stea un singur elev, nu doi ca pina acum.Iar daca ne uitam la preturile birourilor in magazine tot acolo ajungem.Din pret trebuie scazut si un scaun,pe care sa stea.Stiu ca este ilegal sa ceara bani.De ce am dat?Pentru ca am fost dezamagit de felul cum arata bancile(zgiriate),si cum arata clasa ;vreo doua geamuri spartee.

Mergi la inceput