Mamici de ianuarie-februarie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Buna fetelor!
Multumesc ca m-ati primit printre voi. Sa va spun si eu cateva despre mine: peste 2 saptamnani fac 29 de ani, sunt la prima sarcina, UM 12 mai - si pana acum am avut 2 sangerari, o internare la Polizu si fac tratament cu gravibinon, utrogestan, no-spa. In plus dr mi-a mai dat sa iau materna cu seleniu si magne b6.
Dupa calculelele si calculolele mele cred ca sunt in sapt 19.
In luna 2 si 3 nu prea am avut pofta de mancare (doar lapte, ou si branza, floricele) si am tot vomitat. Am si tensiunea mica - record personal 7 cu 5 - si am avut zile grele cu ametelile.
De abia de saptamana trecuta burtica a luat avant considerabil si incer sa ma obisnuiesc cu mersul de ratusca.
Eu sunt inscrisa la Polizu, la dr Alina Dascalu si saptamana viitoare ma duc la control. MI-a spus ca o sa-mi dea trimitere la eco tridimensionala, probabil la Sanador unde lucreaza ea. Abia astept!
A mai facut cineva eco 3d la sanador? La ce dr? Cum e?
O sa mai scriu.
Andreea
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dragele mele! Nu am vrut sa pierd nimic din ce ati scris in timpul in care am lipsit si astfel mi-a luat doua zile numai sa va citesc. Noroc ca a fost WE. As vrea sa spun cate ceva fiecareia in parte dar la atata bagaj informational...o sa ma limitez doar la cele pe care le-am retinut.
In primul rand SA TRAIESTI AYUMI si sa te faci mare, mare, iar tu Bianca sa fii o mamica puternica si optimista tot timpul!!
LA MULTI ANI ALINA si tot ce iti doresti.
Am "auzit" si eu ce i s-a intamplat Catalinei, dar ma bucur ca si ea si Biencuta sunt bine. Si vor fi si mai bine daca il vor asculta pe dr. si va sta in pat!
Irina, eu merg la dr.Peteanu, sot si sotie si sunt singurii din C-ta care au un eco 3D, 4D.
Multumesc, Monica, Rali pentru urari!
Chiar si in Romania medicamentele, analizele, tratamentele gravidelor si nasterea sunt absolut gratuite. Poti obtine de la med. de fam o singura reteta lunar intr-adevar dar macar pe aia sa vo dea! Oare te poti abtine sa nu dai spaga mai ales cand stii ca acei bani ii vor aduce un plus de confort si atentie bebelusului? Eu cred ca nu! Eu sigur voi da spaga!

daniela 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am o logoree... voi mai vorbiti si pe msg? Ca mie tare mi-ar place sa vorbim si asa cand ne mai nimerim online! La Eforie Nord ploua si este urat si eu ma plicisesc ingrozitor!
Am vazut ca majoritatea sunteti niste harnicute si faceti curat si mancare...eu nu fac nimic, acum imi face mamaia papanasi ca i-am dat comanda dimineata si maine imi face matusica salata boeuf ca am vazut pe aici pe la voi si mi s-a facut pofta!
Si eu astept de vreo saptamana sa-mi monteze usi si geam termopan si cred ca o sa mai astept, dar eu stiam ca asa va fi si m-am inarmat cu multa rabdare!
Mie deja mi se pare ciudat ca pe unde merg toata lumea vorbeste despre starea mea de gravi si despre copii, tare mi-e teama ca nu cumva sa se impuna acest subiect si sa nu fie cumva plictisitor pentru ceilalti. Din acest motiv va caut compania, aici sunt sigura ca subiectul gravi, nasteri, copii nu este deloc plictisitor...

daniela 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna ziua la gravidute!
Aici ploua, si-mi place... Este asa, o stare de amorteala tomnatica...
Alina, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Cred ca o sa ies putin la plimbarica, cu masina, tare mult imi palce cum miroase ploaia...
Va pup pe toate, fara deosebire!

Kiki super- 21s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

As vrea sa le intreb pe fetele care au facut cezariana daca au facut baie la o saptamana dupa.Oare pot face baie in cada?Ca m-am saturat de dusuri.

In alta ordine de idei,azi am fost la Ayumi si este bine.A luat in greutate 21grame.Ii multumesc lui dumnezeu si voua,ca sunteti alaturi de mine.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burticutze,

Bianca=Ayumi ma bucur mult ca fetitza e bine si ia in greutate si ma rog sa creasca repede si totul sa fi ebine!
Nu se recomanda baile calde, ci doar dusuri, pna nu iti face medicu' control si iti da voie, asa stiu.
Emma mea e tare vioaiei astazi, cred ca nu pea i-a palcut ca ieri am fost toata ziua in agitatie si curatenie, dar asta e, azi mai am doar baile de curatat si sa vedem paoet gatestte tati la prinz ca pe mien macam icnearca spatele, ma doare de eiri si vreu sa fac o baie calda si un masaj si trebuie sa merg sa cumpar un cadou nasei, a schimbat prefixul, iar pe seara mergem in vizita.
Va doresc o duminica frumoasa si !

Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Denisa,merci pentru raspuns.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Multumesc din suflet pentru urari, si voua va doresc aceleasi lucruri, sa fim toate sanatoase si bebelusii la fel si sa nastem cu bine!
MARAKI, asa este, acum vad si eu in poze ca m-am mai implinit cu totul, parca si la fata m-am mai rotunjit.
IRINA, cu poftele eu nu stiu ce sa-ti zic, eu am avut pofte de la inceput si le am si acum cu aceeasi intensitate.
IOANA, nici mie nu-mi place sa-mi atinga oricine burta, dar prietena fratelui meu, care va fi si nasica lui Ayan, nu m-a deranjat. Si m-a intrebat inainte daca sunt deacord. Altfel, nici mie nu-mi place sa ma atinga oricine in general, mai ales pa burta.
DEEA, interesant ce ai spus ca la 25 de ani se intampla multe lucruri importante. Deja iti dau dreptate, pentru ca cel mai important lucru din viata mea, nasterea lui Ayan, se va intampla la aceasta varsta.
Eu zic ca varsta pe care o ai e cea pe care o simti tu. Important este ca sufletul sa ne ramana mereu tanar. Iar cu bebelinii, fiecare simte cel mai bine cand e momentul sa fie mama, eu am simtit mai devreme, unele dintre voi mai tarziu. Important e ca bebelinii sa fie doriti.
ANDREEAC, eu am facut echo morfologica la Sanador, la dr. Meclea. A costat 3 milioane cu tot cu caseta. Mi-a facut si 3D si 4D.
AYUMI, bine ca e fetita ok! Sa ne dai in fiecare zi numai vesti bune! Sa stii ca ne gandim mereu la voi!
Fetelor, am fost sa iau paine, ce urat este afara! Gabi este la servici azi, asa ca imi fac eu ceva de lucru , ma apuc sa gatesc ceva ca nu mai am mancare gatita. In ultimul timp imi fac saptamanal spanac, mi-e pofta in continuu.
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Alina, f. bine ca faci saptaminal si eu fac odata la 10 zile, e bun spanacul ca are fier si ne trebuei asa ceva.
Bianca-sanatate lui AYumi si sa fie totul bine!
Astery-plimbare placuta, Monica ce mai zici, sper ca ai iesit din casa si esti bine!
Florinini- tu ce faci, aici e o vrem eusperba 24C, aproape ca vaa, f. fain, sper sa mai tina, eu inca mai am rosii in gradina

Fetele,acusi am pus poze cu rochitza de ocazie si cateva din lucruriel Emmei, astea is cumparate nuami de mine, sa vezi cate o sa primeasca, dar e f. bine, multe sunt de 3-6 luni pt ca ei cresc f. repede, mama asteapat indicatzii duap ce vien mobial sa ii mai fac un set de pat, ceva paturioare, scutecele si ce stie ea,si-a luat bilet pt 12 ianaurie deja!Pozele sunt in albumul Hainutze!
Va pupicim acuma, ne apucam de paper work si apoi speram sa avem parte de un masaj, de la tati, nu inca profesionist

Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Acum am ramas si eu singura din nou ca a plecat prietena care a stat la mine in we,dar mai e putin pana sambata si se intoarce si sotul meu din Romania..........
Eu am vazut o emisiune f interesanta pe canalul Arte despre evolutia bebeilor in burtica mamei si despre poftele care sunt generate de bebei si spuneau ca ele apar in principiu prin luna a6-a. Ca de atunci ei simt gusturi si mirosuri, in functie de ce manaca mama si incep sa emita pretentii si ca primul gust este cel de dulce. Dar ei nu cer decat ceva ce mama a mancat deja.Pentru pofta de un aliment pe care nu l-ai mai gustat de cand e bebeul in burtica vinovat nu e el,ci eventual o nevoiea a organismului sau mamica e,pur si simplu, pofticioasa ea din fire.In sf, asta era explicatia lor, eu nu fac altceva decat sa va povestesc ce am auzit ca inca nu am testat poftele.....e drept, nici nu sunt inca in luna a 6-a.

Alina, la multi ani!

Lui Ayumi ii tin pumnii sa fie la fel de curajoasa si mancacioasa ca pana acum si sunt convinsa ca in curand o sa auzim ca e gata sa plece acasa!

Eu raman in continuare in clubul insomniacelor, chiar daca mi-am schimbat putin stilul ......nu ma mai trezesc la 2-3 ca sa huhurezesc pana la 5-6.Acum combin 1-2 ore de somn cu o jum de ora -o ora de huhurezit. Cred ca mi-e dor de casa daca ma uit la ce cuvinte folosescm-oi crede pe langa Horezu.Oricum, am observat ca atunci cand sunt treaza noaptea face bebe tumbe-poate de fapt ma trezeste pentru orele lui de joaca.

ana
ana

Mergi la inceput