interpretare viselor

interpretare viselor | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

fetelor,eu am visat ca eram intr-o camera cu multe icoane si statui ale lui Isus Hristos.Stie cineva ce inseamna?va pupic!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Ce inseamna visul tau nu stiu, daaar.... dupa parerea mea, probabil nu e un semn,probabil nu a fost decat un vis provenit dinauntrul tau, iar semnificatia... nu am idee care ar putea fi, da-n locul tau nici nu m-as ingrijora si nici nu m-as entuziasma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Biserica inseamna saracie.
Acum trebuie avute mai multe detalii despre cum era camera, ce faceai si cu cine erai.

(bineinteles eu nu cred in asa ceva, da' cica le interpretez bine).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

Lucia, am vazut acum cateva zile la tv un psiholog care vorbea despre insemnatatea viselor. din pacate eram pe fuga, dar mi-a ramas asta intiparita in creier:

visele nu au decat insemnatate strict personala, nu exista "un decodor" universal de vise. de fapt din punct de vedere psihologic visele reprezinta propria noastra constiinta.

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MIK al meu m-a visat gravida si ca am nascut un baietel. Ce crezi ca inseamna?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cand vreau sa-mi interpretez un vis, ma uit pe http://www.acvaria.com/dictionar_vise.htm.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu ma uit tot pe google, dau in search dupa dictionar de vise. Uneori se potriveste, alteori nu, depinde. Dar nici nu e bine sa le iei foarte in serios, sa stii.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by danangie

MIK al meu m-a visat gravida si ca am nascut un baietel. Ce crezi ca inseamna?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Cred ca sotului tau ii e putin frica sa aiba copii si ca, de fapt, si-ar dori invers (adica o fata).

Mik.

Mergi la inceput