Barbati cu tanga?!
Raspunsuri - Pagina 3

Loma spune:
quote:
Originally posted by criss
hehe,
Mi-am adus acum aminte de ceva.
Eram la raionul lenjerie in Unirea si erau doi preoti care isi cumparasera chiloti tanga......
Toti de la randul de la cassa se inghionteau...

ocebine spune:
Mama da' ce rele sinteti....
Ia inchipuiti-va ca ei vorbesc asa la o bere despre voi...v-ati simti bine?
Pina la urma este o chestie de gust strict personala...Nu pot sa-mi dau seama ce este atit de hilar...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre

Clover spune:
Mie un barbat in tanga mi se pare ca asteapta sa fie pipait de alt barbat.
N-am nimic cu cei care vor sa poarte e doar o perceptie personala.

Alyssa spune:
Luptatorii Japonezi SUMO nu poarta tot ceva ca tanga? Cred ca de acolo a venit moda asta...

aida_o spune:
mie nu-mi place sa vad tanga la barbati, nici macar in pozele alea cu super-masculi. nu stiu, n-am nimic cu ei, dar nu mi se par masculini (oricit de mult ar umple chilotu').
11+ Se mareste clanul :)

Doris-Alina spune:
Comic...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI

lena spune:
Nu stiu care zicea ceva de boxeri, dar aia lipiti pe picior, nu stiu cum sa zic...in fine...sper ca stiti de care vorbesc, mi se par chiar sexy, negri si cu dungutza asa argintie sus...super-sexy...
acuma ce sa zic, eu l-am vazut o data pe al meu in tanga dar sa va zic de ce...eram in mutari, erau multe haine bagate in saci, unele nespalate, asa ca a ajuns intr-o tanga de-a mea...radeam ca daca Doamne iarta-ma face accident si-l dezbraca careva, asta e!
s-a facut de bafta forever...deci i-a purtat de nevoie, dar ma intreba tot timpul dup-aia cum ii suport, sa-mi intre asa in fund.

Clover spune:
Ce concluzie tragem noi de aici
In caz de mutari sa fim sigure ca exista suficienta lenjerie masculina disponibila

martha78 spune:
Mie mi-a spus ca nu ii plac si ca daca ii cumpar eu sa ii port
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Rufus spune:
Umbla vorba ca unul din primele locuri care atrag privirea femeii la un barbat este dosul. Si atunci de ce va deranjeaza un chilot care lasa la vedere tocmai ceea ce v-ar place?
Sau este doar o legenda?
http://community.webshots.com/user/tora97