Barbati cu tanga?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Uaaaaaaau!
Pai asa tanga mai zic si eu!
Care zicea ca tanga e urat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu i-am luat sotului meu de ziua lui unii cu ata in popou si in fata cu.....furtun de pompieri ...bineinteles ca la petrecerea de ziua lui toata lumea a cerut sa il vada pe el....dar numai io am avut ocazia....dar am facut poze si acu sa vezi santaj

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

groaznic, doamne fereste, daca l-as vedea pe a meu cu chiloti tanga as divortza in secunda 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by slakje

groaznic, doamne fereste, daca l-as vedea pe a meu cu chiloti tanga as divortza in secunda 2.

----------
uite www.fetishwear.nl/product_info.php?cPath=23_48&products_id=767" target="_blank">pe distinsul daca-l pierzi prin padure face corp comun cu natura si nu pare delok www.fetishwear.nl/product_info.php?cPath=23_48&products_id=766" target="_blank">undercover sau www.fetishwear.nl/product_info.php?cPath=23_48&products_id=771" target="_blank">ceva animalet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by papadie

HA HA HA
Napa, aiurea...da www.bodyaware.com/MZ-showdetail?itemid=T100&returnurl=MI-DG&returncap=Return to the gallery&returnpro=default&cid=C96E1.01D0&dtind=38625.3227230903" target="_blank">AICI ati bagat toate cate un okisor, nebunaticelor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Moama, ce kuruletz beton are + [emoticon cu doo miini care pipaie]
Shi ca sa zic shi io parerea mea, spun al meu consort numa sexy n-ar arata in tangheji, cu burtica lui rotofeie shi kuru mare pe care-l poseda

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Eu am un coleg homosexual care poarta, ni i-a si aratat!
Personal mi se pare oribil tanga la barbati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by papadie

HA HA HA
Napa, aiurea...da www.bodyaware.com/MZ-showdetail?itemid=T100&returnurl=MI-DG&returncap=Return to the gallery&returnpro=default&cid=C96E1.01D0&dtind=38625.3227230903" target="_blank">AICI ati bagat toate cate un okisor, nebunaticelor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Moama, ce kuruletz beton are + [emoticon cu doo miini care pipaie]
Shi ca sa zic shi io parerea mea, spun al meu consort numa sexy n-ar arata in tangheji, cu burtica lui rotofeie shi kuru mare pe care-l poseda

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Pentru amuzament i-as cumpra o pereche de tanga sotului, dar mie frica sa nu-i placa si sa poarte numai tanga

Sincer vorbind, cred ca barbatii in tanga sunt pur si simplu hidosi

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

hehe,

Mi-am adus acum aminte de ceva.

Eram la raionul lenjerie in Unirea si erau doi preoti care isi cumparasera chiloti tanga......

Toti de la randul de la cassa se inghionteau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Pentru amuzament i-as cumpra o pereche de tanga sotului, dar mie frica sa nu-i placa si sa poarte numai tanga

Sincer vorbind, cred ca barbatii in tanga sunt pur si simplu hidosi

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

mai ales ca se apropie ziua lui de nastere, parca i-as lua asa, in bascalie, dar vorba ta, daca-i place???

Mergi la inceput