Barbati cu tanga?!

Zile trecute imi cumparam lenjerie si cun raionul de barbati era alaturi m-am gandit sa-i cumpar si sotului ceva.Am vazut chiloti tanga si m-am intrebat oare ce ar face daca i i-as cumpara?
Sotii vostri au tanga?Cand ii folosec?
Daca nu au de ce nu au?
Raspunsuri

cait spune:
Al meu are o pereche pe care o poarta vara la o pereche de pantaloni albi dar mi s epare asa de caraghios..i-am zis sa nu-i mai puna.nu stiu de ce dar nu ma pot obisnuit..e prea comic.

DARAEL spune:
Din ce stiu eu, in general se folosesc la dansul la bara inainte de a-i da jos
si a ramane doar cu o frunza... de cactus
......
Cat despre intrebarea ta, sotul meu nu foloseste pentru ca nu am sot !
Cu zambetul pe buze,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Loma spune:
nu prea il vad pe al meu purtand chiloti tanga.
i-as lua o pereche asa de amuzament
, sa ne prapadim de ras.

magda30 spune:
ASA MI SE PARE IDEEA DE A-L VEDEA PE BARBATI-MEU IN TANGA.
Apoi nu port nici eu asa ceva, ca nu-i suport (fizic vorbind - ma deranjeaza). Dar barbatii cu tanga... mi se par cocote masculine.
Mai sexy mi se par barbatii cu boxeri!

asi spune:
Darel nici nu iti doresc sa ai sot.Cred ca nici tu nu-ti doresti.
Si eu m-as amuza sa il vad in tanga mai ales ca eu barbat bine (adica grasut).Ma gandeam sa nu-l jignesc daca ii cumpar asa ceva.

DARAEL spune:
quote:
Originally posted by asi
Darel nici nu iti doresc sa ai sot. Cred ca nici tu nu-ti doresti

Cu zambetul pe buze – si fara tanga, of course

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

liliac1 spune:
Mie mi se par foarte interesanti...numai ca sotul meu nu mai iese din boxeri!
Nu de alta, dar cand ne-am casatorit s-a gandit maica-sa ca n-ar fi frumos sa plece flacaul fara chiloti noi, asa ca i-a luat niste perechi de tot hazul. Cand il vedeam cu aia, ma bushea rasul!! Si s-a "enervat" intr-o zi si si-a propus sa nu mai poarte decat ce-i ia nevasta-sa. Si-am facut greseala sa-i iau boxeri...Oare daca-i luam tanga??

papadie spune:
HA HA HA
Napa, aiurea...da www.bodyaware.com/MZ-showdetail?itemid=T100&returnurl=MI-DG&returncap=Return to the gallery&returnpro=default&cid=C96E1.01D0&dtind=38625.3227230903" target="_blank">AICI ati bagat toate cate un okisor, nebunaticelor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima