clor pe haine - remedii?

clor pe haine - remedii? | Autor: clyo

Link direct la acest mesaj

sunt suparata rau de tot , femeia de serviciu mi-a dat cu clor pe fusta, fusta mea roz de raiat (de la costum) pe care o imbrac a 2 a oara.
s-a decolorat chiar in fata, se vede tare urat
mai pot sa-i fac ceva ca tare imi place si nu-mi vine s-o arunc.
ajutati-ma, va rog, ca-mi vine s-o strang de gat.

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

La varianta de a da costumashul la vopsit...poate acopera...nu te-ai gandit?
E o idee....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Petele de clor se scot cu ... foarfeca! Sorry, dar ca sati recuperezi fusta nu vad alta solutie inafar de a incerca de a coase ceva pe deasupra (o fantezie care sa ascunda pata) sau de a face alte pete ca sa para asa de la mama ei...
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar ... nu cred ca merita sa faci inchisoare pt o aiurita!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Sa o bagi pe toata in clor, macar sa aiba aceeasi culoare. Poate asa o mai poti purta.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

buna dimineata,

multumesc pentru raspunsuri.

Krelia, nu functioneaza vopsitul, iese foarte urat.

didita, la foarfeca ma gandeam si eu, o sa ma duc la croitoreasa sa vad daca-i vine vreo idee, sa-mi coasa ceva artistic acolo.
nu pot s-o omor pe neatenta asta ca am cupil de crescut .

mi-a mai trecut putin supararea, dar ca sa-mi treaca de tot tre sa fac o sesiune de shopping

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by clyo

buna dimineata,

multumesc pentru raspunsuri.

Krelia, nu functioneaza vopsitul, iese foarte urat.

didita, la foarfeca ma gandeam si eu, o sa ma duc la croitoreasa sa vad daca-i vine vreo idee, sa-mi coasa ceva artistic acolo.
nu pot s-o omor pe neatenta asta ca am cupil de crescut .

mi-a mai trecut putin supararea, dar ca sa-mi treaca de tot tre sa fac o sesiune de shopping

Daca tot mergi la pravalie, nu mai cumpara clor ci altceva (Ace Delicat sau ceva de genul asta).
Shopping placut !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Poate iti pune croitoreasa ceva acolo, nu stiu un accesoriu ceva, are ea idei...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ete ca la treburi artistice nu m-am gandit.....desi, io am un talent innascut de a ma impiedica sau agata de diverse...noroc ca eram in blugi ..si am rezolvat-o cu aplicatii ulterioare peste locul cu pricina ..un petecutz cu niste paietzele, sau numai paietzele ...si nu da deloc rau, sa stiti!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput