Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

scarmanaus,iti recomand o carte asemanatoare(un capitol intreg numai despre cum a fost distrus Bucurestiul)..extraordinara!Autorul este Lucian Boia si cartea se numeste:Romania,tara de frontiera a Europei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

"Fiul risipitor" de Radu Tudoran - o carte scrisa cu sensibilitate desi subiectul este pe alocuri revoltator. V-o recomand cu caldura!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

"Razboiul sfarsitului lumii" si "Un veac de singuratate" sunt dintre cele mai frumoase romane scrise vreodata, dupa parerea mea ambele propun modele ale societatii umane; pe Llosa si pe Marquez ii iubesc tare!
Am mai citit si mi-au placut rau de tot:
-"Matusa Julia si condeierul" (Mario Vargas Llosa)
-"Orasul si cainii" (Mario Vargas Llosa)
-""Conversatie la Catedrala" (Mario Vargas Llosa)
-"Cine l-a ucis pe Palomino Molero" (Mario Vargas Llosa)
-"The General in His Labyrinth" (Gabriel Garcia Marquez)
-"Toamna Patriarhului" (Gabriel Garcia Marquez)
-"Dragostea in vremea holerei" (Gabriel Garcia Marquez).
Ultima carte citita: "The secret of Santa Vittoria", Robert Crichton.
"The Da Vinci Code" am primit-o de Martisor de la sotz, nu am apucat s-o deschid inca.
Lectura placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Llaura

"Razboiul sfarsitului lumii" si "Un veac de singuratate" sunt dintre cele mai frumoase romane scrise vreodata, dupa parerea mea ambele propun modele ale societatii umane; pe Llosa si pe Marquez ii iubesc tare!
Lectura placuta tuturor!

Eu citesc acum "Razboiul sfirsitului lumii", mi se pare extrem de interesanta, din pacate nu am timp destul sa stau de ea, asa ca nu reusesc sa citesc mai mult de 4-5 pagini pe seara...

Iren&Bogadnelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Imi placea candva sa citesc, dar de cand cu netul, o cam dau in bara

Cert e ca ultima carte care m-a si impresionat a fost "Veronica se hotaraste sa moara" de Paulo Coelho. Mi-a placut ideea asupra vietii, nu o pretuiesti decat cand constientizezi moartea. Aceeasi esenta am gasit-o in cartile lui Cioran, pe vremea cand eram nelinistita.
Acum citesc "De veghe in lanul de secara" de J.D. Salinger. Nici nu stiu daca nu sunt prea trecuta pentru romanul asta micut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alinah, "De veghe..." e cam apa de ploaie, i se face atita reclama degeaba...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Iren, pai sa stii ce d-aia am si luat cartea...ca tot am auzit de colo colo vorbindu-se de ea. Si de, curiozitatea, sa vad ce e...
Om vedea, abia am inceput-o, daca nu-mi place, o las. Am antecedente in sensul asta.
O sa iti spun daca mi-a placut sau nu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by iren

Alinah, "De veghe..." e cam apa de ploaie, i se face atita reclama degeaba...

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

e o carte sensibila si frumoasa tare..si reclama nu prea i se face..reclama i se face pe degeaba lui coelho, pe care eu nu l-as alatura lui Cioran niciodata..in nici un fel

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

Dacă aveti chef de altceva decât fictiune, căutati "Seven Habits Of Highly Effective People" de Stephen Covey. Veti (re)descoperi câteva "secrete" care fac viata mai plină, mai bună si mai frumoasă. Eu am cumpărat-o de la amazon.com (veti găsi acolo si o suită de review-uri elogioase din partea cititorilor), poate există deja si o versiune românească.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu trebuie sa avem toti aceleasi pareri, dar 7 Habits asta mie mi se pare o colectie de lozinci nu prea reusite si atat.

Mergi la inceput