Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 19
conchita spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Nu trebuie sa avem toti aceleasi pareri, dar 7 Habits asta mie mi se pare o colectie de lozinci nu prea reusite si atat.
maah, shush, ca am citit-o si eu in toamna trecuta, de NEVOIE. eram morcovita rau cu joburile si vreau sa iti spun ca mi-a facut bine 3 zile la moral. acuma n-as stii sa iti spun mare lucru despre continut ca am uitat tot.
Llaura spune:
Eh lu sotu i-a fost recomandata pt noul job din state si citeam din ea cu randul ca partenerul nu e frumos sa-l lasi singur la greu:-))
Se vede ca acum esti ok, si afara de asta nu sunt frumoase glumele sadice cu persoane inocente, ca eu n-am servici (sic!)deloc, dar am free nights and week-ends si m-as putea oferi sa-ti citesc din ea la telefon daca-ti e dor:-)))))))
Glumesc desigur, cititu e la liber, fiecare ce are pofta.
tata_lu_julia spune:
quote:
Nu trebuie sa avem toti aceleasi pareri, dar 7 Habits asta mie mi se pare o colectie de lozinci nu prea reusite si atat.
Of course! Tematica abordata de Covey nu prea are nimic in comun cu stilul lui Llosa sau Marques.
http://www.wisdomstore.com/wisdomstore/biography.asp?author_id=2646
canuta-om-sucit spune:
Eu acum termin Sarbatoarea Tapuli de Mario Vargas LLosa
E interesanta. Actiunea se desfasoara pe mai multe planuri din mai multe puncte de vedere. Simte foarte bine cititorul Llosa trece atat de bine de la un cadru la altul de la un eveniment la altul. Cartea are 5sute si ceva de pagini dar nu e deloc plictisitoare nici nu simti cand trec paginile. V-o recomand cu caldura.
aura
roxana1974 spune:
Oameni seriosi aici, nu gluma. Si ce carti meseriashe cititzi. Io am re-citit volumul 5 din seria Harry Potter si simt ca nu am rabdare pana la volumul 6. Nu ma intrebatzi catzi ani am ca nu va zic!
Roxana
iren spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Oameni seriosi aici, nu gluma. Si ce carti meseriashe cititzi. Io am re-citit volumul 5 din seria Harry Potter si simt ca nu am rabdare pana la volumul 6. Nu ma intrebatzi catzi ani am ca nu va zic!
Roxana
Hai, ma, ca la urma urmei toti sintem niste copii in trupuri de adulti ...ce-as mai citi si io acu macar un volum din Ciresarii......poate-l pacalesc pe consort sa-mi cumpere toooaaate volumele cind se duce in Ro, in aprilie...
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Llaura spune:
Eu ma mai uit pe aici si pentru ca am probleme cu engleza, ok, Llosa, Marquez, i-am citit in limba mamei ca sa zic asa, acum as face si eu progrese la engleza, si tot cartili si conversatiili e de baza (desi am incercat sa invat si dictionaru pi di rost, mi-a trebuit la GRE, l-am uitat intre timp). Tata_lu_julia, n-am vrut sa fac pe inteligenta. (Btw say hi to julia from me). Deci in engleza ce cititi?
V-am pupat.
khristin spune:
Eu citesc tot la Marquez - "One hundred years of solitude" din pacate nu mai am timpul dinainte sa-l savurez rapid.
Cristina
roxana1974 spune:
quote:
Deci in engleza ce cititi?
Dupa cum spuneam mai devreme "Harry Potter and the Order of Phoenix", k n-am avut rabdare sa ajunga in Ro si am plans la prietenele din State sa mi-l trimita de acolo .
Hai pupici la toata lumea.