Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Puppe si mie imi place Stephen King, am citit de curand "Bag of Bones" , am vazut cateva filme facute dupa cartile lui si am auzit ca el apare in fiecare film in cate o scurta secventa, nu mai stiu in ce film a aparut ca tipul care livra pizza

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Oana B, cu rusine recunosc ca n-am vazut filmul cu pricina sau n-am retinut scena. De altfel, mi-am tot promis sa-mi fac o videoteca cu toate filmele facute dupa cartile lui King, dar nu prea am de la cine sa le iau.'Bag of bones" probabil a aparut la voi, dar pana apare si-n Romania, mai am de asteptat. O s-o caut pe net sa vad daca pot face un download.Mersi de pont !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu recitesc acum cu multa placere E. Bronte "La rascruce de vanturi"

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by puppe

Oana B, cu rusine recunosc ca n-am vazut filmul cu pricina sau n-am retinut scena. De altfel, mi-am tot promis sa-mi fac o videoteca cu toate filmele facute dupa cartile lui King, dar nu prea am de la cine sa le iau.'Bag of bones" probabil a aparut la voi, dar pana apare si-n Romania, mai am de asteptat. O s-o caut pe net sa vad daca pot face un download.Mersi de pont !!

Puppe, dupa ce ai pomenit de Stephen King bineinteles ca m-am pus pe cautat pe net informatii. Bag of Bones nu este inca film, dar am vazut The Green Mile, The Dead Zone, Hearts in Atlantis, Shawshack Redemption si Insomnia..nici eu nu mai stiu in care film e faza cu pizza.
http://www.stephenking.com/pages/works/list_written.php
site-ul oficial
ici

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Din nou pentru Oana B, cu rugamintea de a fi scuzata ca folosesc subiectul general pentru discutii oarecum particulare (nu se va mai repeta!): Tocmai mi-am download-at "Bag of bones' si "Needful things" (cartile) de pe net, si dupa ce termin Tommyknockers o sa le citesc. Din toate ecranizarile dupa Stephen King pe care le-am vazut pana acum, cel mai mult mi-a placut "Shining" cu Jack Nicholson si cel mai putin "It".Daca prinzi "Red Rose" (filmul), merita vazut. N-am citit cartea, nici nu stiam ca exista, dar filmul e beton !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Am gasit faza cu pizza in care apare Stephen King, e ROSE RED, ieri l-am vazut, din pacate in germana :( dar si asa e bine decat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

mie imi place sa citesc in tihna,sa "rumeg":)))ceea ce citesc si acest lucru nu s-a mai intimplat de foarte multa vreme...cum as putea avind bratele ocupate cu tudor!!!?????dar va recomand o carte de citit cu un tudor mic in brate:jurnalul lui bridget jones"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

L-am citit, e distractiv dar si filmul mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu citesc "Prey" de Michael Crichton.

Apropo de "Bridget Jones"-mi-au placut la nebunie, si cartea si filmul. Filmul l-am vazut singura la cinema, dupa care l-am cumparat in DVD si i l-am pus si lui barbatu-meu. Si ce credeti? S-a ofticat pt ca Hugh Grant era in rol negativ! Am facut misto de el zicindu-i ca e mai rau ca o pustoaica de 15 ani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

m-ati facut curioasa cu briget, si acum citesc si io cartea.
clara

Mergi la inceput