Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 11
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Adina
mie imi place sa citesc in tihna,sa "rumeg":)))ceea ce citesc si acest lucru nu s-a mai intimplat de foarte multa vreme...cum as putea avind bratele ocupate cu tudor!!!?????dar va recomand o carte de citit cu un tudor mic in brate:jurnalul lui bridget jones"
shi eu tot "jurnalul lui bridget jones", dar cu ... tudor matei pe cap, shi , la paket, shi cu mircea ioan in bratze!
Irinusha spune:
Da, Bridget Jones e bestiala ... dar partea a 2 a ati citit-o? Ii spune: "Bridgt Jones. The Edge of Reasons" ... e tot asa de buna!
Helen Fielding mai are o carte, mie mi-a placut mult si asta ... cu titlu: "Cause Celeb".
Ptr. mamici, mamici in devenire si femei in general pot sa recomand o alta carte ... e buna rau, mori de ras si nu mai vrei s-o lasi din mana. "Watermalon" de Marian Keyes
Acum ma delectez cu Ken Follett. Scrie bestial! Intai am citit romanul: "A dangerous Fortune", iar acum sunt la "Storm Island". Sa nu va mirati, au fost doua romane intr-o carte ... bune amandoua! Oricum nu am citit nimic prost de Ken Follett!
Lectura buna in continuare!!!
O zi minunata si copii sanatosi! :)
Grace spune:
Ultima oara am recitit pt. a 3-a oara "Impuls" de Michael Weaver. O carte supermeseriasa pt. cei carora le place actiunea, de care e bine sa te apuci de vineri seara ca sa o termini in week-end.
Marox spune:
Irinusha, zici ca partea a doua a lui "Bridget" e OK? Ca eu n-am avut curajul sa ma apuc, in general continuarile ma dezamagesc. Mi se parea ca la finalul lui "Jurnalul lui Bridget Jones" nu poate fi scris decit "Si au trait fericit pina la adinci batrineti".
Am citit si "Cause Celeb", nu-i rau...
TORIA spune:
Poate gasiti ceva ce va place aici www.raft.ro si eu cand merg acasa o sa-mi comand cateva ca de aici sint prea scumpe.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
ciufulici spune:
Buna tuturor, nu stiu cum de mi-a scapat acest subiect, am citit tot ce ati scris si trebuie sa recunosc sunt multe carti pe care nu le-am citit si pe care as dori tare mult sa le citesc. Aici in Thailanda ma simt mai saraca fara biblioteca noastra si fara posibilitatea de a cumpara carti asa cum o faceam in Romania. In thailandeza nu stiu sa citesc.
Acum ma lupt tare cu cititul unor carti din ciclul "Lonely planet" si am inceput cu "Thailanda". Nu e chiar usor pentru ca sunt in engleza si mai am mult de invatat in privinta asta. Dar merge fac progrese.
Toate bune de la Ciufulici
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by Marox
Irinusha, zici ca partea a doua a lui "Bridget" e OK? Ca eu n-am avut curajul sa ma apuc, in general continuarile ma dezamagesc. Mi se parea ca la finalul lui "Jurnalul lui Bridget Jones" nu poate fi scris decit "Si au trait fericit pina la adinci batrineti".
Am citit si "Cause Celeb", nu-i rau...
Mie mi-a placut. E acelasi stil si daca esti fan B. Jones merita!
Lectura placuta!
O zi minunata si copii sanatosi! :)
Kehleyr spune:
Am avut rabdarea sa citesc toate cele 8 pagini si am descoperit ca nimeni nu a mentionat inca autorul pe care tocmai l-am descoperit eu: Salman Rushdie. Daca va duce cu gandul la "Versetele Satanice" si condamnarea cu moartea a nu stiu carui ayatollah (scuzati daca nu am ortografiat bine cuvantul) o sa va spun ca pe ele nici nu le-am citit. Am inceput cu "Ultimul suspin al maurului", am continuat cu "Copiii din miez de noapte" iar acum urmeaza "Pamantul de ub talpile ei" care este dubla ca grosime fata de cele dinainte asa ca ma asteapta un adevarat festin
Este un autor extraordinar, un fel de Garcia Marquez indian, exponent al "realismului fantastic" (asta am citit in prefata, sa nu credeti ca am inventat eu termenul ). Este insa mult mai halucinant ca stil si mai dur pe alocuri decat Marquez. Parca se simte India in diversitatea stilurilor narative si in imaginile pe care le descrie, ca niste turnuri babel. Pe mine m-a prins de la prima fraza. Ambele romane au fost usor autobiografice dar si despre istoria Indiei.
Acum intre citesc "Turnul de abanos" al lui John Fowles (povestiri). Am gasit niste pasaje care se muleaza perfect pe ce simt eu cateodata si ador cand se intampla asta.
Apropo de eternul Coelho (o sa dati cu bata in mine): "Veronika" e superba, restul... parca sunt cam prea pilde/povete. Parca vrea sa exprime niste adevaruri evidente. Nu zic ca nu sunt frumos scrise ("Alchimistul" si "Muntele", celelalte mi s-au parut... hm) dar parca nu au mai mult. Sau poate e cum zicea cineva: si Biblia pare simpla la prima vedere...
Iar daca am nevoie de relaxare citesc National Geographic . Dar nu cel in romana. Adevarul este ca orice scriere e mai placut sa o citesti in original. Macar de as sti eu atata spaniola ca sa-l citesc pe Marquez in original
clara spune:
marquez este printre favoritii mei, dar salman rusdie nu mi-a placut.
am incercat cu copiii in miez de noapte si cu rusinea, si n-a mers.
poate cindva o sa incerc din nou sa le citesc.
silviuta spune:
Fetelor am primit de ziua mea MAGICIANUL,ati citit cartea? Vreau sa ma apuc s-o citesc .Am auzit ca e f.faina.Voi ce parere aveti?