Montignac: ce am mancat azi? (62)
Raspunsuri - Pagina 11
korinna spune:
Buna ziua la toate fetele!
Ieri am mancat la serviciu:
-mere,pere,mere....mere...de am crezut ca mi se strepezesc dintii de la atatea mere
-cand am ajuns acasa:ciorba de perisoare facute din carne tocata de pasare(fara orez) si mancarica de pastai inabusite in oala sub presiune impreuna cu carne de vita.
Am mancat aiurea niste seminte de bostan
Azi:
-la serv(adica pana in ora 17 ):mere,o grefa si am luat un ou fiert si nistebranza dietetica cu un ardei gras
-seara:m sa fac o zacusca si am sa pap un pik pe ardei gras+evident..mere...mere..mere
Parca stiam ca strugurii nu prea-s buni ..ca au zahar...dar eu am mai mancat zilele astea.
Hai va pup!!!
anamariame spune:
Si eu ma cantaream zilnic, insa am hotarat sa ma abtin si sa ma cantaresc odata la doua zile. Azi dim aveam tot atat ca sambata, macar nu am mai pus pe mine, la ce abateri am avut duminica.Azi dim am mancat trei covrigi integrali, un mar si am baut o cafea, in ordine inversa.Nu stiu inca ce o sa mananc in restul zilei.Spor la slabit!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Madisor spune:
Salutare!
Meniul de azi:
ora 7: o cafea
ora 12: sunca
ora 15: pui la cuptor Monti
ora 19: crema de zahar ars Monti (stiu ca e abatere, da' am comanda si nu mai pot de pofta
)
Zi buna!
"Oamenii sunt in acelasi timp ei insisi si contrariul lor." (Francois Clement)
korinna spune:
Bleahhhh Brrrr..
Tocmai am mancat o grefa!!Mi-am amarat sufletul cu grefa asta!!!
Sa vad deseara cum o amagesc!Poate pentru maine la serviciu imi fac ceva carnita de pui inabusita la oala sub presiune si cu rosii..merge.
Fir-ar sa fie.....nu ma las nici moarta!!
Liana30 spune:

sa-mi fie rusine,,,
nu m-am putut abtine si am cedat...
imi trebuie o bataie..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
korinna spune:
Buna dimineata la toata lumea!!
Hai sa ma laud.Aseara nu am calcat deloc pe de laturi.Am facut zacusca in care am pus ceapa,morcov,ardei gras.suc de rosii,2 conserve de ciuperci si vinete evident.Am pus foarte putin ulei...aproape ca nu era deloc grasa zacusca asta.
Asa ca atunci cand am ajuns acasa am mancat zacusca pe felii de ardei gras. si niste mere,am ciugulit niste struguri si cam atata.Sunt tare mandra de mine,mai ales ca am fost in vizita la soacramia si deobicei la ea se gasesc tot felul de bunatati...dar..am refuzat orice.
Azi...
Mi-am luat la pachet la serviciu:
-3 feliute de sunca presata sau muschi tiganesc...nu stiu e un preparat luat care are numai carne macra.
-2 crenvusti
-2 rosii
-3 mere si 3 pere(stiu ca perele nu sunt bune..dar na...)
Deseara am sa inabus niuste pulpe...insa am marinat si niste peste si sa vad cum fac si ce pap.Mai am si niste zacusca de ieri..asa ca..o sa vad ce am sa pap.
Acum va urez o zi buna si numai bine!
Karina spune:
quote:
Originally posted by korinna
Hai sa ma laud.Aseara nu am calcat deloc pe de laturi.Am facut zacusca in care am pus ceapa,morcov,ardei gras.suc de rosii,2 conserve de ciuperci si vinete evident.Am pus foarte putin ulei...aproape ca nu era deloc grasa zacusca asta.
Asa ca atunci cand am ajuns acasa am mancat zacusca pe felii de ardei gras. si niste mere,am ciugulit niste struguri si cam atata.Sunt tare mandra de mine,mai ales ca am fost in vizita la soacramia si deobicei la ea se gasesc tot felul de bunatati...dar..am refuzat orice.
Azi...
Mi-am luat la pachet la serviciu:
-3 feliute de sunca presata sau muschi tiganesc...nu stiu e un preparat luat care are numai carne macra.
-2 crenvusti
-2 rosii
-3 mere si 3 pere(stiu ca perele nu sunt bune..dar na...)
Deseara am sa inabus niuste pulpe...insa am marinat si niste peste si sa vad cum fac si ce pap.Mai am si niste zacusca de ieri..asa ca..o sa vad ce am sa pap.
Ca sa fiu rea, ti-am subliniat abaterile: morcovii fierti sint neMonti, la fel si crenvurstii
Dar sa stii ca si eu am facut zacusca, tot cu morcovi si am mincat, dar am trecut-o la abatere

Meniul meu azi:
dimi: o piersica, mai tirziou un iaurt Olimpus, o cicorica
prinz: 3 mere
seara: salata de rosii cu brinza, zacusca, eventual pulpe de pui la cuptor
Si apropo de meniul meu, eu in fiecare dimi pap o piersica, cica face digestia mai usoara.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
korinna spune:
Karina....eu am o gramada de mere ....in balcon.am luat sambata din piata 5 kg..si am mai primit si de la o cunostinta vreo 5..asa ca am mere..si tre sa le pap!!
Stiu ca dragutzii de crenvusti au amidon....da sunt mici ma..si promit ca de maine nu mai fac!!!Iar..de morcovi..sa mor eu daca nu am uitat!!Aici am gresit din prostie
Faza e ca maine ne intalnim la un restaurant fetele din Galati"activistele Dc"....si ma gandesc ca o sa trebuiasca sa iuau si eu ceva...offf..numai sa nu fie pizza!!Am sa iau o salata..cel mai bine!!!
Acu..va pupicesc!
anamariame spune:
Eu sunt suparata foc. M-am cantarit dimineata, si desi m-am tinut de treaba pana acum, cantarul mi-a aratat cu un kg in plus.Oare de ce?
Nu am trisat cu nimic, zic eu, nu am mai avut timp sa postez menul, dar chiar nu imi explic...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"