Costume pentru serbare

Costume pentru serbare | Autor: natali

Link direct la acest mesaj

De fiecare data cind e vorba de serbare apare intrebare: de unde luam costum? Si noi am cautat. Dar practic nu sint oferte , cel putin in Bucuresti si mai ales pentru pitici din gradinite. Eu am cusut 2 costume,au fost purtate o singura zi, si acum ce mai fac cu ele? Daca doreste cineva pot sa le inchiriez. Sint 2 rochii pentru copil 3-4 ani ,pot se trimit si poze. Si mai am o intrebare. Am posibilitate de a aduce diferite costume din strainatate, cum credeti cit de mare este cerere la acest produs in Bucuresti? Va multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna... daca o sa am timp o sa-ti caut ce am scris asta vara referitor la costume. Am cauatat pe net dar cum mi-e imi trebuia destul de repede ... 1 luna nu am stiut cat dureaza pana fac cardul si apoi pana vine comanda. Era vorba de o rochita de Alba ca zapada... care costa cam 1 mil mai exact 23 $ fara taxe. Am gasit de cumparat tot rochita de Alba ca zapada apoi pe Calea Mosilor la un magazin numai cu costume de carnaval, aici era 2 mil. Nu am vrut sa dau atat. Duminica am fost la Baby expo si am vazut cam 3-4 firme cu costume de carnaval dar urate.... am luat totusi numerele de telefon.

daca cred eu ca e mare cerere... eu cred ca este mare doar in sezon, de craciun si la sf scolii. Si in aceasta perioada va fi cerere daca nu costa dublu ce gasesc pe net si chiar seamana cu personajul... respectiv. Asta cred eu

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Initial creeata de natali

Am posibilitate de a aduce diferite costume din strainatate, cum credeti cit de mare este cerere la acest produs in Bucuresti?

Tinind cont ca la ultimul carnaval al lui fiu-miu am putut admira vreo 8 Spiderman-i si vreo 5 pirati absolut identici, ma gindesc ccc ca deja exista oferta in Bucuresti dar, vai, atit de putin variata! So, cred ca daca poti aduce multe modele ar merge.

Eu merg, pentru odrasla mea, pe varianta "din nimicuri lucruri utile" si "iata ce pot face doua miini dibace", tocmai ca sa evit sa mai fie 15 ca el si, de ce sa nu o spun pe-aia dreapta, nici 2 milioane/ carnaval sau serbare nu-mi vine sa dau. Mi-ar fi placut, insa, sa pot cumpara accesorii. Un nas de nu stiu ce, neshte urechi de altceva, asa ceva, o coada.... Mi-ar fi fost mai usor.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

exista deja o firma care aduce sau face costume..si le inchiriaza pentru 200 000 lei ziua....mi i au recomandat cei de la "vitamina vesela"
este mega mare omor pe ele, dar sunt belea

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by pashosha

exista deja o firma care aduce sau face costume..si le inchiriaza pentru 200 000 lei ziua....mi i au recomandat cei de la "vitamina vesela"
este mega mare omor pe ele, dar sunt belea

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

te rog din suflet sa-mi dai si mie nr de telefon al acestei firme daca se poate

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciquita spune:

O durere de cap pentru mamici este cand gradinita anunta serbare (uneori cu intarziere, ca sa nu mai poti face nimic) si trebuie sa scoti o albina sau un iepure din iarba verde.

Ete ici adresa utila de la Fabrica de Magie: http://www.eafacere.ro/site/company.asp?lang=ro&cid=1746

Le fac la comanda, dupa preferinte si pe masurile copilului. Preturile sunt rezonabile. Au si in Bucuresti. Au fost si la BabyExpo, editia din Sept 2005. Eu am luat o albinuta pentru ziua onomastica si a fost foarte incantata!

Toate cele bune.

Mergi la inceput