Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Nely K Si tie si surorii tale va doresc sanatos pe care vi-l doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

S-a pozitivat testul de ovulatie!!! Astept barbatel s-o pun de un vio mic :))
Sa aveti un weekend minunat!
Nely K, imi pare tare rau...nu am cuvinte, este cumplit si nimeni nu merita asa ceva! sanatate multa si sa va ajute Domnul sa aveti ingerasii pe care vi-i doriti!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nelly K!Intr-adevar o experienta care te darama!!! Mult noroc pe viitor tie si surorii tale! Sincer m-am cutremurat... Hai ca acusica ramanem toate gravi!!!
Ingeras!baga mare fata mea... vezi sa stai cu picioarele pe pereti dupa... sa se duca unde trebe Las ca te vad eu peste cateva zile... ca mine acum, ca-mi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca nu mai trece odata timpul sa vad vin uratzii sau nu ! Dar sa nu mai vb. de asta ca ma cam doare vag burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

marrina si simonette la amandoua ... dar sa va spun si ce stiu eu ... se poate?
- asadar: nu exista nici o diferenta intre termometre ... temperatuta ta e la fel cu oricare aparat o iei ... locatia conteaza. Adica temperatura luata in acelasi timp atat vaginal cat si axial ... va fi mai mare cea luata vaginal. Atata tot.
- temperatura bazala ... nu are nimic de-a face cu bazinul - ci este vorba de o stare. Dimineata ... cand ne trezim, corpul nostru se afla intr-o stare ... denumita stare bazala - de aici si denumirea de temperatura bazala. Miscandu-te/ridicandu-te din pat treci intr-o alta stare ... de aceea este recomandat sa nu faci prea multe miscari inainte de a-ti lua temperatura.

Scuzati-ma daca stiati si voi acest aspect ... si daca v-am deranjat.
Sper ca am fost destul de explicita. Va pupa fata pe amandoua.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NELLY imi pare rau pentru sora ta. De ce nu-i zici sa intre si ea aici? Asa va cunoaste noi prieteni, vom invata din greseli, ne vom pazi de ceea ce s-a intamplat altor persoane.....in fine, vom invata cate ceva din experientele noastre. D-zeu sa-l aiba in grija pe nepotelul tau.

MEGBENG deci? Cum a fost filmul? Sa te odihnesti si sa nu exagerezi cu munca fizica.Ok?

MISHULINA ce mai faci? Pana la urma, cum a ramas? Era mestra aia? In a cata zi esti acum?

MADANA

INGERAS mult spor la , si sa fie intr-un ceas bun!!

M-OANA cum de-ai suportat psihic atatia ani sa-ti iei TB? Ca eu dupa 2 luni deja eram somnabula, si cand ma trezeam noaptea asa fara motiv....hop cu mana pe termometru. Asa eram de stresata. Nici nu-mi dadeam seama ca era abia 2 noaptea.........

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare gasca. Am ajuns si eu in sfarsit in fata unui calculator. Si doamne cat am avut de citit...... Am sa fac o cerere la companie sa nu ma mai trimita in delegatii asa lungi ca raman in urma.

Shoricut FELICITARI!!! Multa sanatate si o sarcina usoara.
Megbeng ma bucur tare mult ca ai depasit emotiile. Sa ai parte de o sarcina usoara de acum incolo. Si multa multa sanatate.

Madana bafta la noul job.
Alexia, ce vorba e aia ca nu mai intri o perioada. Tu nu stii ce e aia renuntare. Esti o luptatoare. Revin-o-ti.
Anina ma rog pt tine si puiul tau. Doamne Ajuta! Va fi bine, ai sa vezi.
Mishu, multi pupici.

Va pup pe toate. As vrea sa spun o vorba fiecareia din voi. Imi sunteti tare dragi si probabil ca as fi luat-o de mult pe campii daca nu v-as fi avut pe voi.

Si ca sa raportez: m-au luat deja durerile de burtica (ziua 26). De fapt iarasi de abia astept sa treaca rushii si luna asta sa ma duc la histero sa vad cum stau lucrurile. Poate mai avansez si eu pe cararile fertilitatii.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nely tare greu incercata a fost si sora ta, iar voi (familia) ati tras cu siguranta greul alaturi de ea.....
Sufletelul cel mic de numai 3 saptamani e sigur acolo sus si vegheaza asupra voastra, iar intr-o buna zi isi va trimite ceata de ingerasi si spre familia voastra... Cu Dumnezeu inainte!
Madana sa fie un job cu noroc si sa ai parte de oameni deosebiti!
Ingeras sa fie intr-un ceas bun distractia din seara aceasta!
Simonette am citit si eu povestea ta de viata ( fragmentul de la 'aspirante') si de multa suferinta a avut parte si sufletelul tau optimist si frumos !
Miro multumim din suflet pentru precizari.... . Cum sa ne deranjezi, tocmai tu, fata draga si inimoasa!!!?????
Danangie, am mai facut si eu pauza la termometre, recunosc , dar de inceput activitatea, am inceput-o in anul 2000, cand nu se inventase (pentru mine) alt tip de monitorizare.... Asta cu termometru, era o practica 'profi' pe vremea aia, nu apa de ploaie ca-n zilele noastre, cand ai atatea alte optiuni!
Iepurila tre' sa avansezi!!! Sa avansezi atat la investigatii (poate mai mult si pentru sanatatea ta), dar si sa avansezi la statutul de MAMICUTA! Daca ar fi dupa mine, as acorda acest statut la orice femeie care tanjeste... Iar la cele care nu tanjesc nu as da... Nu stiu Dumnezeu cum de incurca borcanele astea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

APROPO DE DR. INCOMPETENTI!
N-o sa va vina sa credeti ce o sa va spun! Anul trecut am cunoscut printr-o oarecare imprejurare, o tipa care avea un baietel pe care tocmai il botezase... Partea interesanta e ca atunci cand a ramas, nestiind, si nesimtindu-se prea bine s-a dus la dr. care i-a zis ca are un fibrom [ea avand in continuare ciclu]... Peste cateva luni, incepand sa miste, amers din nou la dr. respectiv, care i-a zis ca fibromul sta pe niste celule canceroase care se misca, mai mult i-a dat si tratament [nu mai tin minte daca dr. era ginecolog].
peste inca cateva luni, vazand ca inca se simte rau, se ingrasa... a decis sa mearga la alt medic, care spre stupoarea ei i-a zis: "mai femeie, tu peste doua sapt. nasti", si asa a fost!!!
N-as putea sa va zic ce fel de femeie era, dar povestea e cat se poate de adevarata!!! Parerea mea ca atat dr. cat si ea au fost din cale afara!!!

Mergi la inceput

SIMONETTE chiar ca astea tin de domeniul sf-ului. Fetelor eu nu stiu cum de nu-ti dai seama ca se misca.......si daca mai avea 2 saptamani pana la nastere..pai avea o burta mareeeeeeee. Deci, cat de poti sa fii incat sa nu-ti dai seama ca esti gravida?Pai nu a simtit piciorusul? Manuta? Ca eu imi aduc aminte de la sora mea ca intr-o zi i-am simtit piciorusul. Imi zicea sora mea ca simtea cand se misca. Eu chiar nu-mi dau seama cum nu a inteles ca era gravida.Sau poate sunt eu

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

IEPURILA bine te-ai intors. Si eu sunt in ziua a 26-a. Pana azi nu am vrut sa ma uit in ce zi sunt. Uitasem complet.Si nu vroiam sa tin socoteala. Dar azi, facand putina ordine am dat peste calendarul meu de un metru si m-am uitat. Eu nu am simptome, in afara faptului ca ma dor sanii si au inceput durerile de cap, simptome tipice mestrei. Nu stiu cum se face, dar sunt destul de linistita si impacata cu gandul unui esec. Asa ma simt mai bine si psihic. Tu? Ai sanse?

ANDICU stiind ca si tu esti cu noi in zi, sper ca la tine a fost frumos, si ai avut ocazia sa te relaxezi si sa prestezi la greu. Asteptam vesti de la tine, sa te intorci cu bine.

UTOCATALINA ce mai face Bianca? Totul bine? Creste, creste printesa? Ai mai cumparat ceva nou?

IONICA tu ce mai faci? Esti gata de atac sau trebuie sa mai astepti ? Pana la urma, esti singura in zona aia a ta? Sau ai mai gasit ceva prieteni romani prin partile tale?

VIRGI cum decurge sarcina? Apropo, ce simptome ai avut tu ianinte de ati da seama ca esti ? Colul uterin.......era sus, uscat? Daca ai tinut sub oservatie aceste lucruri bineinteles!

Mergi la inceput