Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi esti mortala fato!
M-ai facut sa rad ca am si uitat ca l-am rasturnat pe bietul Razvan cu caruciorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor pe mine ma "intzeapa" ovarul drept de azi dimineata continuu. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum. S-o fi speriat de laparo? Am avut tot felul de junghiuri si intzeparuri mai usoare sau mai rele toata ziua. Eu stiu ca la HSG a iesit ca ovarul asta e foarte inflamat, dar ce sa fie? Parca mi-ar umbla cineva pe acolo, asa simt

Alexia27 , eu te-as bate, zau. Ce faci tu este masochism. Stai linistita si nu te mai gandi. Nici stresul asta nu face bine. Relaxeaza-te si nu te mai gandi. Si nu mai cumpara teste!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Alexia, ce rau imi pare! dar ce test ai facut? de sange? pai tie oricum nu ti-a venit CM, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alexia, nu ca te-as bate (precum Cami), te bat de-a dreptul! ca sunt capricoarna si asa sunt eu...de ce tot faci teste? mai asteapta putin (1-2 zile) si daca rushii nu vin du-te la cel de sange, ca e concludent :)) si anunta-ne odata ca ai bb! hai, plzzz!

Fetelor, cum ramane prima gravi, ne intalnim si bem dupa ea? din acelasi pahar...io am mai facut-o anul asta, dar inca nimic, ehhh, asta este! ma duc iar acasa sa fac test poate da Domnul si-o iesi pozitiv (ala de ovulatie, zic)!

Asi, o sa tin minte ce ai spus, multumesc.

Fetelor care ati pierdut sarcini, voi de ce nu ramaneti mai repede? Cred ca este traumatizant, dar macar stiti ca puteti ramane insarcinate...

Ingeras

Mergi la inceput

E capitol nou! vrem gravi

Hai Alexiahai Alexia, hai Alexia...

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, sunteti sublime! Si nu ma bateti, ca sunt eu destul de amarata si asa. Aveti dreptate. Daca pana luni nu-mi vine, ma duc si fac test de sange.
Dar m-am mai gandit la o varianta: daca totusi chiar am racit la burta si de-aia fac pipi des, iar petele alea sunt de fapt CM de luna asta venit mai devreme? Ca totusi am facut Clear Blue, si ala se presupune ca masoara 20 de unitati de HCG...

Mergi la inceput

Ale, nu te bat la propriu, ci la figurat!
Cine nu a pomenit teste (chiar si Clear Blue) care se inseala?

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

SARCINA MEA E PERFECT NORMALA!!! nici urma de hematom!! am repetat azi eco, am si poza, o sa o pun mai indata in album!! dr a zis ca e normal in sapt 5 sa fie o mica sangerare, da a trecut...incepe sa se dezvolte embrionu, s-a vazut vezicula ombilicala...sunt linistita si fericita..ma duc sa ma uit la o comedie cu sotul meu!! plutim amandoi..a fost si el la eco cu mine, a vazut bulinutza din uterul meu!!
totul e ok, deci!!!
deci posibil sa fi fost acel hematom, dar s-a eliminat!
multumesc din suflet de rugaciuni si sustinere!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Megbeng URAAAAAAAA!!!! Hai, respira usurata si bucura-te de sarcina si de samburelul tau.

La mine au inceput dureri usoooaaaaree de burtica, in stil caracteristic de rusi. Poate la noapte, poate maine. Ma duc acum cu sotiorul la restaurant, poate mai scap de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MEGBENG multumim lui D-zeu ca e bine!!!!!!!!!Era prea de tot sa se spulbere visul!!!!!!Sa dea Domnu sa mearga bine totul de-acum inainte. Sa va distrati tu si sotul la film si sa fie intr-un ceas bun!!!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput