Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Megbeng!!! Slava DOMNULUI!!!Sunt fericita pt. tine, imi dau seama ce usurare ati simtit
! Iti doresc tot binele din lume si o
usoara, usoara, usoara iar bb sa fie sanatos si nazdravan!!!
princess spune:
Buna seara, fetele mele! Ce frumoasa devine listuta de la inceput de capitol! Tare as vrea sa se mai mareasca, macar cu cate o graviduta la fiecare capitol! Ce ziceti fetelor? Ne bagam?
Megbeng, ma bucur din tot sufletul ca este bine punctuletul si iti doresc sa fie asa pana cand se va naste!Ai grija in continuare de tine, iar noi te vom sustine aici!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
Madana spune:
Princess eu ma bag.
Shoricutza FELICITARI. ASa da veste. Ce sa-ti mai urez ca fetele au spus cam tot ce vroiam sa spun si eu. Sa ai o sarcina usoara si apoi un bebe sanatos si frumos.
Megbeng, de ce ma faci sa plang iubita? Ma bucur ca e ok.
Ingeras ma tenteaza gandul sa ma duc si eu la dr. tau. Din cate scri este un om deosebit.
Cami30, iti tin pumnii pentru laparo.
Dariana, de ce nu faci un test de sange?
Moana, vad ca aduci in discutie calutul nostru. Te pup dulce. Imi era dor de tine.
La raport ce sa zic? Sunt cu rusii pe cap. Nu s-a intamplat nici luna asta.
Dar tot am o veste buna. De luni incep serviciul. M-a sunat in sfarsit azi si m-a anuntat ca de luni pot sa vin la post. Sunt super incantata.
Fetelor lista arata din ce in ce mai bine. Aproape in fiecare capitol este cate o graviduta. Deci toamna chiar se numara bobocii.
Va pup pe toate.
:Dana
megbeng spune:
am pus poza de la eco in album. enjoy! e mic, dar e normal pt varsta lui/ei (taaare am eu o presimtire ca e baietzel, imi tot vine sa zic "EL")
multumesc de incurajari si de toata sustinerea. sunteti grozave!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
M Oana spune:
Megbeng deci cel mic e un super victorios in lupta cu viata!!! Bravo lui
, dar si mamicutei lui extrem de fericite in astfel de momente unice si nerepetabile!!!!!!
megbeng spune:
si uite asa am devenit si membru matur!!! vad ca am 3 stelutze...sa mai imi zica cineva ca nu-s destul de matura! ha! 

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+
pozne de-ale mele
shoricutza spune:
Fetele eu vreau sa va multumesc inca o data din suflet ptr toate incurajarile si felicitarile. M-am simtit minunat in lumina rampei ... dar cei drept simt ca este rolul vietii mele ...
Megbeng ce veste buna mi-ai dat!!! Ma bucur enorm ca "mazarica" este sanatos si victorios.
Alexia stiu draga mea ca nu te poti calma ptr ca nici io nu as putea. Dar eu simt ca este bb la tine. Sper sa simt corect.
Eu am fost ieri la doctor si cica la eco nu se vede inca nimic ca este prea curand. Asa ca mai astept o saptamana ca sa mi se spuna in cate saptamani. Eu cred ca in jur de 2, dar Megbeng spunea ca se socoteste de la ultima menstruatie asa ca ar trebui sa fie 4.
Va
pe toate
ratusca1977 spune:
MEGBENG FELICITARI!!! bine ca e totul in regula si bebita nu e in pericol....
SHORICUTZA AI GRIJA DE BEBE...SA NE TII LA CURENT...
Eu deocamdata nu prea am ce sa va povestesc, pe 1 oct. trebuie sa imi vina CM, astept cu nerabdare nunta pe 8 oct. si in luna de miere ma pun la treaba...
PUPICI.
Albumul nostru
Mai am...
danangie spune:
LACHIONE 

MEGBENG cum mi se intampla totdeauna cat vad acest "punctulet
" si de aceasta data mi-au curs lacrimile. Stii ce mi-a zis al meu azi? Cred ca incep sa intru in crize........si l-am intrebat de ce? Pentru ca nu-mi dadusem seama la ce se referea. Si mi-a facut semn cu capul spre un magazin cu hainute pentru bebelusi.

Si m-am enervat si i-am raspuns cam dur. Ca daca el nu vrea sa faca spermograma nu avem de unde sa stim ca "gigeii" lui buni. Mi-e mi-ar trebui o laparascopie, dat fiind ca am chistul asta.......si multe altele. Stii ce mi-a mai zis zilele trecute? Ca , cumnata lui s-ar parea ca vrea din nou un bb ca a vazut un test de gravidanza pe masa din bucatarie. Si mai are un copil .........stiti fetelor nepotica SOFIA.Daca va mai aduceti aminte de plansetele mele in legatura cu obsesia lui Alin pentru nepotica lui.
Eu nu stiu in ce zi sunt. Si sincer refuz sa socotesc. Nu vreau sa ma stresez........si apoi nu as avea de ce.................nu prea sunt asa sanse.......long story
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Mishulina spune:
Buna seara fetelor,am intrat sa va salut dar nu stau mult ca e tarziu...
Alexia eu inca nu am dat drumul la pumni pentru tine, nu sicem "Hop" pana nu vin rushii ,da?
Megbeng ma bucur din tot sufletul pentru voi si micul vostru "luptator"....Aveti grija de voi...
Va pupic,noapte buna!
Ina