Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63
Raspunsuri - Pagina 15
danangie spune:
MIRO chiar daca afli ceva de CATALINA zi-ne si noua. O D-ne sper sa fie bine si ea si Bianca. Asteptam vesti. Curaj Catalina!!
CAMI30 ce bine ca ai rezolvat cu laparascopia. Si eu trebuie sa o fac. Dar nu vreau........
Mi-e frica de anestezia generala. Mi-e frica sa nu se faca vreo greseala......
SIMONETTE seara inainte de culcare se scutura termometru. Se dezinfecteaza tot seara si se inveleste intr-un servetel, la indemana unde dormi. Asa cand suna ceasul ca sa-ti iei temperatura , numai ai intins mana si l-ai luat.
GIORGIANA acum 4 luni cand am avut un ciclu de 34 de zile, record pentru mine.........nici nu ziceam ca nu-s gravida. Eram atat de sigura pe mine...........d-ne, d-ne. Si intr-o dimineata mi-am pus si eu intrebarea aceasta:hei, si daca intr-adevar sunt.....ce ma fac? Burta mare....devin grasa....cum am sa ma descurc sa cresc un copil singura....Dar pe urma m-am calmat. Ca doar am 28 de ani. Nu mai sunt un copil. Si ca acest lucru mi-l doresc foarte mult. E o chestie de moment. Ceva care intr-adevar sa-l simti cu ardoare. Ai sa vezi ca e o experienta de neuitat. E minunat sa stii ca inauntru tau creste o gagalitza mica . Te vei simti foarte bine . Eu nu am fost niciodata gravida dar sora mea a fost, si a locuit cu mine cat a fost gravida si am urmarit etapele gravidantzei cumult interes si bucurie. Curaj! 
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
simonette spune:
Georgiana!!!Cum adica nu stii cum e cu ovulatia![]()
![]()
Pai tu nu te-ai adresat unui medic
Nu stii... ai ciclu regulat... il ai neregulat, depinde f. mult de asta cand ai ovulatia! De exemplu, eu am ciclu de 30-35 de zile... de aceea merg la monitorizare echografica! Daca ciclu e de 30 de zile, ovulatia e in ziua 16{cum a fost luna asta}, dar am avut ovulatie si in ziua 23, asa ca trebuie urmarita cumva> De teste de ovulatie ce zici?
Pana una alta bine ca te-ai hotarat sa faci bb! Eu te sfatuiesc, in cazul in care nu ramai luna asta, sa mergi sa stai de vorba cu un medic, sa faci niste analize... investigatii. Cati ani ai? Ai fost gravida vreodata? Te-ai protejat cumva... cu pilule, prezervativ...etc??? Te
si astept vesti de la tine... dintre cele mai bune sper!
simonette spune:
Danangi!termometrul meu avea un suport special, eu il dezinfectam si il scuturam dupa ce il foloseam, de fiecare data si tot de fiecare data cand il foloseam din nou il scuturam inainte sa fiu sigura ca e la zero! Asa a fost sa fie
, sa ma fi vazut!!!!
Lasa ca asta seara cumpara fata unul electronic, sa nu mai pateasca alta data necazul!
cami30 spune:
danagie daca e sa mori, o sa mori oricum si tot nu o sa mai stii. ASa ca degeaba iti este frica. Si nu am auzit sa moara fete tinere de la o anestezie generala. Eu am facut o rahi acum 20 de ani cand toata lumea vb ca de la rahi ramai cu dureri de cap pe viata. Ei, nu a fost asa. Eu am vrut sa fac tot rahi si acum, dar ma bucur ca a fost generala. SI m-am trezit f usor si bine.
SI desi intrasem in tahicardie cu o zi inainte, in ziua operatie am fost ingrozitor de calma. Si asta pentru ca mi-am impus ca trebuie sa fiu calma, sa trec peste toate etapele pentru ca a doua zi sa fiu acasa. Chiar si in noaptea pe care am petrecut-o singura intr-un salon oribil, cu niste dureri de burta si de spate ingrozitoare, cu capul bubuind si lihnita de foame, nu imi repetam in gand decat ca trebuie sa fiu calma ca a doua zi sa plec acasa.
De plans am plans.. cand am iesit din spital, din cauza gropilor din Bucuresti. Alea au fost singurele care m-au dovedit. Gropile !!
cami
isabeluta spune:
Buna dragelor,
Sunt eu "endom" de duminica!
In primul rand felicitari pentru cele mai noi gravidute: Megbeng, Shoricutza si Virgi!!!
Bun venit celor noi si sa ne trageti dupa voi la
.
Eu am fost cam dezamagita zilele astea pentru ca nu am apucat sa ma bucur prea mult de perioada PMS. Sunt deja in ziua 3 de CM si ma pregatesc pentru o noua "lupta". Stiti ce ma intreb de multe ori? De unde oare gasim atata forta sa o luam de la capat de fiecare data. Eu cel putin sunt uimita din ce in ce mai mult de mine! Si mi-e teama de fapt de un singur lucru: sa nu clachez. Asta este de fapt fobia mea si e de o mie de ori mai puternica decat teama de
si tot ce o insoteste.
simonette cred ca tu ai intrebat despre simptome premenstruale: pe langa temperatura bazala scazuta cu o zi inainte am si eu o scurgere asa cum o descrii tu cu senzatia iminenta ca au navalit rushii peste mine. Si pot spune ca este pentru mine cel mai sigur semn ca nu sunt gravi si deja ma resemnez si renunt la teste si alte verificari pentru ca stiu ca sunt desarte.
Sper ca data viitoare cand voi intra pe dc sa gasesc mai putine aspirante decat acum si sa fiti toate la
.
Va 

pe toate dulce, dulce si fie ca ploile astea sa fie mai calme!!!!
isabeluta
dyana spune:
quote:
Originally posted by georgiiana
Simonette, merci pt incurajari. Nu stiu de ce ma apucase azi dimineata cand m-am trezit panica , poate din cauza ca nu mai puteam sa respir bine , sint infundata in nas cum da frigul(rinita).Si ma gandeam ca daca ar fi sa raman ,cum o sa fac eu fara picaturile de nas pe care le folosesc o data la cateva zile cand chiar nu mai pot sa respir. Acum sint mai linistita ,am mai citit niste postari cu mamici in situatia mea.Pe tine te-am de cand vroiai pe listutza de aspirante.Iti doresc foarte mult ca testul tau sa iasa pozitiv , am citit si ca ultima data era negativ , imi pare sincer rau. Si eu sper sa se fi prins ceva :) , si asta doresc tuturor.Eu chiar nu stiu cum e cu ovulatia asta , ca termometru nu am in casa , dar am folosit metoda calendarului.Dar si asta e cam aiurea , in unele locuri am citit ca ovulatia e in ziua a 14-a , in altele ca mai devreme. La mine nu e vorba de simptome, stiu doar ca am fost zilele astea in perioada fertila (CM 21 septembrie) si am prestat la greu
. Deci e prea devreme ca sa-mi dau cu presupusul , dar eu sper , ca si voi de altfel.Pupici si sa se lase cu burtici!!Na ca am facut si rima:))
Buna,
aflandu-ma vreo 3 ani si ceva in olanda unde m-a plouat tot timpul, peobabil ca am avut in medie o zi cu soare la 10 zile, am devenit dependenta de picaturi de nas , ingrozitor, as fi fost sigura ca nu stiu cum as scapa de asa ceva. Ma sufocam noaptea, dadeam la doua saptamani cate 7 euro pe picaturi de nas , nu ma duceam nicaieri fara ele in buzunar.
Cand m-am intors acasa, am mai luat cateva luni dupa care am cumparat ser fiziologic si , desi nu credeam ca se va intampla, de cand am pus ser fizioogic in nas, nu am mai folosit niciodata picaturi de nas. Si cand am avut narile uscate, le dadeam cu crema de galbenele si propolis.
Acum am scapat, dupa vreo 3 ani si ceva de dependenta de picaturi de nas, ceea ce nu as fi crezut.
Fa si tu asa.
Succes,
Diana

.Iti doresc foarte mult ca testul tau sa iasa pozitiv , am citit si ca ultima data era negativ , imi pare sincer rau. Si eu sper sa se fi prins ceva :) , si asta doresc tuturor.Eu chiar nu stiu cum e cu ovulatia asta , ca termometru nu am in casa , dar am folosit metoda calendarului.Dar si asta e cam aiurea , in unele locuri am citit ca ovulatia e in ziua a 14-a , in altele ca mai devreme. La mine nu e vorba de simptome, stiu doar ca am fost zilele astea in perioada fertila (CM 21 septembrie) si am prestat la greu
. Deci e prea devreme ca sa-mi dau cu presupusul , dar eu sper , ca si voi de altfel.Pupici si sa se lase cu burtici!!Na ca am facut si rima:))