Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Trei foliculi si toti babani, fara stimulare?
Mai vorbeau fetele de cate 2, dar tripleti???
Tot ce se poate, cu cat mai multi, cu atat mai bine.....
Stiu ca la ciclurile de 25 de zile (media) se pune problema de 'deficit de faza luteala'...., dar nu te lua dupa mine, mai bine verifica si tu opinia lui T...
La un ciclu de 28 de zile, in ziua 21 se masoara progesteronul. In cazul tau, in jur de ziua 19 (calculez eu) ar trebui vazut cum stai cu progesteronul, care e raspunzator de sustinerea unei eventuale sarcini in faza luteala. Daca progesteronul este aproape de minim inseamna ca trebuie sa suplimentezi cu progesteron sintetic sau chiar natural (duphaston/ utrogestan)..... Astfel faza luteala va creste cu cateva zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Aha.. bine ca mi-ai spus. Evident ca atunci cand esti fata in fata cu doctorul uiti sa-l intrebi tot ce ai nevoie. Ideea ca eu cateva luni n-as face nimic, avand in vedere ca trompele mele nu functioneaza de zile, poate ca n-ar trebui sa fortzez cu nimic acum. Dar o sa-mi fac si analizele de care imi spuneai, sa vad cum stau. Si cand mai ajung pe la T clar ma inarmez cu toate intrebarile necesare

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiiana spune:

Fetelor, am si eu un of , nu stiu daca ati trecut prin asa ceva. Cred ca am trecut de ovulatie si ma gandesc ca poate o sa fiu . Totusi am devenit cam obsedata de copil, si parca mi-e teama pentru perioada sarcinii , mai ales ca eu am avut probleme de sanatate. Am rinita cronica, gastroduodenita si am suferit si de o depresie& atacuri de panica pe care le-am tratat timp de 2 ani. Acestea au disparut dar mi-e teama sa nu revina pe perioada sarcinii. Oricum nu stiu daca sint insarcinata , desi am mai incercat acum cativa ani sa raman. Nu stiu daca acum se va prinde de prima data. Pana acum m-am protejat pentru ca am facut tratament medicamentos. Voua vi s-a intamplat sa intrati in panica la gandul ca veti fi insarcinate, desi va doriti atat de mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare,
Danangie eu mi-am dozat progesteronul doar in ziua 21. De doua ori. Prima data mi-a iesit 9.42. In limite dar cica cam mititel. Dar a doua oara......49.1.
Miro, ce mai stii de Catalina? Multa sanatate ei si Biencutei.
Cami ma bucur ca ai facut laparo si ca ai rezolvat problemele. Daca dupa ce scap de sinechii se constata ca si trompele sunt afectate vin la Capitala sa o fac si eu.

Bafta la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Georgiana!Daca iti doresti un bb, nu vad de ce ai intra in panica?! Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei! Gandeste-te ca o sa te bucuri de ea! Eu iti doresc sa ramai din prima si sa ne tii la curent! Acata zi esti?

Mergi la inceput

Georgiiana eu am facut tam tam mare muuuuuuuult inainte de a ma pregati sa raman graviduta. Eu am atacuri de panica si sunt speriata numai la ideea ca intr-o zi o sa fiu mamica. Si totusi pas cu pas mi-am pastrat calmul si autocontrolul. Cu laparoscopia pe care am facut-o acum doua zile, le-am terorizat pe fete cu intrebari si totusi am fost atat de calma de la intrarea pe poarta spitalului si pana cand am iesit cu bine din el.
Eu cred ca totul tine de tine, de autocontrol. Trebuie sa-ti repeti mereu ca poti si ca esti in stare sa duci totul pana la capat

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Georgi sunt atatea motive de panica pe lumea asta....
Panica ca daca te vei chinui cativa ani (eu am multi ani la activ) pana sa ai copil, daca sarcina e cu probleme, daca copilul are probleme.........
Esti in prima luna de incercare? Destinde-te, linisteste-te si ia-o incet...., caci motive de panica sunt cu miliardele pe lumea astea. Incerca sa te panichezi numai din cateva zeci de probleme sau eventuale probleme.
Eu una imi doresc enorm sa fiu insarcinata, sa am greturi, sa nasc... sa sufar...
Dar nu am fost asa din prima zi! Toate ne panicam la inceput!
Cami la medic se practica mersul cu lista de intrebari in mana. Eu la prima intalnire aveam 2 foi in mana si nu m-a putut da afara din cabinet T, pana nu mi-a raspuns si la ultima intrebare. L-am stors de informatii!
In locul tau as face analizele hormonale in prima etapa: ziua 3 sau 5, ziua 12, ziua 17 sau 19... Adica LH, FSH, progesteron.....

Mergi la inceput

Simonette, merci pt incurajari. Nu stiu de ce ma apucase azi dimineata cand m-am trezit panica , poate din cauza ca nu mai puteam sa respir bine , sint infundata in nas cum da frigul(rinita).Si ma gandeam ca daca ar fi sa raman ,cum o sa fac eu fara picaturile de nas pe care le folosesc o data la cateva zile cand chiar nu mai pot sa respir. Acum sint mai linistita ,am mai citit niste postari cu mamici in situatia mea.Pe tine te-am de cand vroiai pe listutza de aspirante .Iti doresc foarte mult ca testul tau sa iasa pozitiv , am citit si ca ultima data era negativ , imi pare sincer rau. Si eu sper sa se fi prins ceva :) , si asta doresc tuturor.Eu chiar nu stiu cum e cu ovulatia asta , ca termometru nu am in casa , dar am folosit metoda calendarului.Dar si asta e cam aiurea , in unele locuri am citit ca ovulatia e in ziua a 14-a , in altele ca mai devreme. La mine nu e vorba de simptome, stiu doar ca am fost zilele astea in perioada fertila (CM 21 septembrie) si am prestat la greu . Deci e prea devreme ca sa-mi dau cu presupusul , dar eu sper , ca si voi de altfel.Pupici si sa se lase cu burtici!!Na ca am facut si rima:))

Mergi la inceput

Multumesc mult cami30 si MOana pentru incurajari , abia dupa ce i-am raspuns lui Simonette am vazut ca mi-ati scris. Va pup dulce.

Mergi la inceput

Fetelor nu stiu cu ce sa-mi ingrijesc gaurelele. Dr mi-a spus sa dau cu tinctura de galbenele dar nu am gasit. Am in casa doar Baneocin unguent si am citit pe prospect ca e fol in ingrijirea postoperatorie. Oare sa dau cu el? am si unguent de galbenele da' o fi bun?

cami

Mergi la inceput