Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SIMONETTE eu nu depun armele. Doar ca luna aceasta nu prea am prestat si stiam sigur ca nu sunt. Problema e ca eum-a resemnat in semn ca incerc sa nu ma agit. Iau totul cu calm. Nu ma monitorizez ca nu am sanse. Nu-mi luam TB din cauza turelor. Dar din aceasta luna voi incepe ca lucrez in sala si incep de la 7,30 si voi reusi sa-mi iau si eu TB dat fiind ca nu mai fac nopti. Cu testele de sarcina , niciodata nu am fost tentata de teste. Eu imi cunosc prea bine corpul si-mi dau seama ca nu sunt gravida. Mai intai cu saptamana inainte incep mici dureri de burta. Pe urma dureri puternice de cap. Acest semn e cel mai apropiat veniri rushilor. Deci, fiind constienta ca nu prea am prestat, stiam ca doar printr-o minune puteam ramane. Si in rest, eu am un chist de 5 cm pe ovarul drept. Deci, un ovar e scos si la mine din planuri. Dat fiind ca iau aceste picaturi pentru chist, si chiar pentru reglarea ciclului, dupa ce termin picaturile voi face o eco, si daca acest chist nu s-a micsorat, ma voi gandi serios la o laparoscopie.

IEPURILA pentru mine maine va fi prima zi de ciclu. Azi dupa-amiaza am dormit 3 ore!!!!D-ne fereste. Nebuna mai sunt sa dorm atata. De luna aceasta incep din nou si eu TB. Sa vedem ce va fi. Si as face si progesteronul . Se face in a 3-a , a 14-a si a 21-a zi?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Imi spune si mie cineva ce e cu scurgerea aia, de care pove mai sus un pic? Please!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Simonette, iei utrogestan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SIMONETTE nu stiu ce-s cu aceste scurgeri......eu acum 2 luni am avut asa gelatina din ziua a 9-a pana in ziua a 24-a. Eu cred ca atunci am ovulat prin ziua a 21-a. Nu stiu ce-ar putea fi....

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Carmencita!Luna asta nu am luat utrogestan! Stiu cum e cand iei utrogestan! Acum 10 zile am facut un gravibinon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara fete dragi,
am venit de la o intalnire cu fetele mele din Timisoara ... unde am auzit o veste trista despre una dintre fostele endometriste ... este vorba despre scumpa noastra Catalina Uto. Se pare ca este in spital si am inteles ceva despre scurtare de col ...

Stie cineva ceva? Aveti vre-o veste careva?

Un gand bun si o rugaciune pentru Catalina. Doamne ajuta! sa fie bine si cu ea si cu micutza Bianca.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fetele, e normal daca iau utrogestan ORAL de 100 mg, 4 pe zi sa am o scurgere maronie? ca iar ma ia disperarea, desi dr mi-a zis ca daca e maroniu e ok...am zilnic cam o scurgere miiica da care nu-mi place...ca dimensiune e cam cat o falanga de la degetul mic...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Megbeng vad ca esti graviduta. De ce nu pui utrogestanul vaginal are efect mult mai bun si nu are nici o reactie adversa asa. Pe cale orala ai ameteli si greturi si tot tacamul. In primele sapt de sarcina poti avea acele pete de la implantare dar daca continua mergi la dr. Ideal ar fi sa nu ai nici un fel de scurgeri. eu te sfatuiesc sa iti pui utrogestanul vaginal. Eu pana la 6 luni mi-am pus utrogestan la greu 9/zi vaginal si totul a fost OK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor am scapat!! Vie si nevatamata dupa laparoscopie. Despre dr Tutunaru nu am cuvinte sa exprim multumirea si recunostinta vesnica pentru ceea ce a facut pentru mine. PEntru tot personalul din Elias, la fel. Si chiar daca nu voi reusi sa raman gravida eu tot sunt super fericita ca am facut interventia cu DR T.
La mine a fost destul de complicat in sensul in care a trebuit sa-mi scoata trompitzle care erau inflamate, inodate si obturate si sa le scurteze si sa le reconstruiasca partea dinspre ovare care si ele erau pline de aderente. Am stat doua ore in operatie, dar la 4 ore dupa operatie, mergeam singurica pe holuri cu perfuzia dupa mine, in cautarea unei asistente. Mai rau mi-a fost noaptea de la lichidul pe care mi l-a lasat in burtica, ca sa nu se creeze noi aderente. Iar drumul de la spital pana la iesirea din Bucuresti a fost efectiv un cosmar, cu toate gropile si linile de tramvai pe care a trebuit sa le trecem, am plans efectiv de durere
Acum sunt acasa, in patutz, cu laptopu in brate, ma mai doare dar nu asa tare, inciziile nu ma dor, sunt micutze, nu mi=a stricat nici buricu, pentru ca incizia e facuta prin ombilic ca sa nu se vada nimic...
De luna viitoare ma apuc de monitorizari. Fara nici un tratament. Am 50% sanse. Mi-a spus ca daca nu raman gravida intr-un an nici sa nu mai incerc natural. Mi se pare destul de fair.
Fetelor, merita sa faceti laparoscopia. Va scapa de chinuri si de intrebari. Vi se dau raspunsuri exacte dupa. Eu am asteptat 10 ani si tare regret. Mi-am facut sperante aiurea cand puteam sa o iau din timp.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cami bine ca te-ai intors mai sanatoasa si mai fericita, asa cum ne-am gandit toate ca te vei intoarce. In cazul tau, laparoscopia a fost solutia ideala, iar dupa aceasta interventie sansele sunt infinit mai mari.
Doamne-Doamne sa-ti implineasca dorinta cat mai curand!
Refacere rapida si mult optimism!

Mergi la inceput