Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

NADYA sa inteleg ca te intorci printre noi???
Stii cat de mult imi place citatul acela in limba engleza de sub semnatura ta!
Care mai e viata ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

M. Oana: in 2 cuvinte ca tre sa fug la seminar: testul de ovulatie masoara LH din sange; al de sarcina- HCG. Astia doi hormoni sunt foarte similari, cu anumite diferente , deci LH detecteaza si sarcina. Ideea e ca acum sa-mi iasa negativ: la ovulatie nu sunt, deci daca iese negativ, in timp ce in faza luteala a fost pozitiv, inseamna ca a fost un hormon care acuma nu-i: respectiv GCG, ca nu eram la ovulatie clar. Sper ca am fost destul de explicita
Carmen.cita, eu vreeau sa fac laparo sa vad de ce nu raman. Daca se dovedeste ca am ramas...nu are sens sa stric echilibrul organismului care oricum la mine e destul de fragil. Pot sa fac alte investigatii: hormobnale, imunologice etc. Intelegi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

buna dimineata fetelor!
Am intrat sa vad ce mai faceti...La mine in cartier e o ceata laptoasa si o vreme mohorata si trista.....Eu sunt in ziua a 12-a dupa acel "ciclu-fantoma" si astept sa vad ce se intampla...Pana una-alta ma incearca o raceala ca doar s-a inaugurat sezonul la asa ceva...
Acum trebuie sa plec,ma duc sa vad ce e cu noul Cora care s-a deschis langa noi,vorbim dupa ce ma intorc!
la toata lumea!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata gagici,

Danagie iubita nu am sanse. Nu acum. La mine inca mai sunt sinechii uterine (vizualizate chiar si echografic sambata trecuta), deci pe unde sa treaca baieteii?
Simonette ai mai refacut testul? Hai ca eu sunt cu pumnii stransi.
MOana sarumana pt gandul frumos, dar se pare ca inca nu a venit timpul meu. Partea bune e ca am constientizat, ca sunt in garda, ca sper, ca inca mai vreau.

Partea cu LH si HCG nu am inteles-o. Ma iertati. Alexia poate cand te intorci de la seminar mai imi spui o data teoria. Please.

Pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iepurila nici eu nu prea am inteles cum e cu LH-ul si testul de ovulatie inainte de ciclu, dar sunt convinsa ca fetele ne vor explica mai multe.
Stiu ca LH-ul se detecteaza/masoara in ziua 3 (sau in primele zile de dupa ciclu), se mai masoara in ziua 14 (sau cand e ovulatia) sau, cel mult in ziua 21 (cand e vorba de debutul fazei luteale). La sfarsit de faza luteala... masurarea LH-ului si printr-un test de ovulatie (care nici la ovulatie nu spune mare lucru, de multe ori)... nu-s ce sa zic....
Iar Alexia, draga noastra seminarista, eu pana la procedura laparoscopie, clar m-as apuca mai intai de hormonale, infectioase, masuratori ecografice ale foliculilor si endometrului, verificarea trompelor........
Cu toate ca eu sunt in faza in care le-am facut pe toate astea, toate au iesit perfecte si acum refuz categoric gandul de a trece printr-o laparoscopie.... Sa fiu perfecta si sa ma operez? Doar de dragul unei investigatii???
Poate doar de dragul unui GIFT : laparoscopie + inseminare (caci in occident e tare cautata procedura asta), dar pana sa ajunga si pe meleagurile noastre mai tre' sa treaca ceva timp, taman pana ma hotarasc si ioooo si pana devin convinsa 100 % ca sotul e intreg la capitolul fertilitate (caci el cam scartaie deocamdat').

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor! Efectiv ma ungeti pe suflet!!! Uite ce va dau!
Sa raspund la intrebari:
- CM, la mine e cam de 31-33 de zile,
- aseara[cand am facut testu'], eram ziua 28 a CM-ului,
- eram ziua 12 dupa ovulatie,
- [stiu ca va enerveaza, dar io va zic], temperatura azi dimineata era 37.1!
Stiu... o sa ziceti ca trebuia sa mai astept! Eu cred ca o a doua liniuta pala de tot, tot aparea daca era bb! Testul pe care l-am facut era Dr. Sigur, asta am gasit, asta am luat. Pe el scria ca e eficient in orice moment al zilei... Simptomele nu au disparut, dar cred ca sunt doar in capul meu, chiar daca eu mi-am scos definitiv din cap ideea ca as fi.Era de asteptat... cu endometru meu... doar sa fi avut embrionul arici sa se fi agatat de peretele uterin!!!
Oricum... stati fara griji... nu se lasa fata! Astept scarbele si reiau cursa mai neobosita ca niciodata !

Va tin la curent!

Simona

Ceea ce nu te omoara, te-ntareste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SIMONETTE scumpa sperantza moare ultima. Nu trebuie sa depunem armele, de altfel cum zice motto-ul unei forumiste dragi noua: utocatalina si care ii trimit un . Era bine sa o fi prins cand era in febra masuratorilor. Cat optimism. Deci, curaj si nu gandi ca nu e cu ochisori. Si poate la tine se pozitiveaza mai tarziu.Hai sa speram.

IEPURILA imi pare rau de sechelele astea. Eu azi ziua a 27 de CM. Si deja au venit petele. Dimineata am avut o zi groaznica la munca: dureri de spate, de burta, de cap. Eram in 2. Abia ma tineam pe picioare. Deci prima mea zi pentru urmatorul ciclu va fi ziua de maine. Deci, s-a reglat ciclul si tare ma bucur.Acum sa ramana asa.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Danangi! Draga mea... de optimism nu se pune problema la mine! Sigur m-a deprimat un pic testul de aseara dar, nu ma darama el pe mine!!!
Erai in 2 zici? Pai tu depui armele si-mi zici mie sa nu?! Cum de-ai rezistat sa nu faci nici un test?
Felicitari pt. reglarea CM-ului, in cazul in care chiar vine! Eu sper sa nu! Data trecuta cand am ramas, exact asta aveam... dureri de spate si de cap... dar zi de zi! Si acum ma doare mijlocul...
Ce e mai nasol, ca luna viitoare ovuleaza ovarul stang si acolo nu am trompa! Da, daca fac stimulari, poate ovuleaza amandoua!!!!!!!!!

Pupici...

Mergi la inceput

Danangi!Inca ceva! Acum inaintea venirii scarbelor, am o scurgere mai abundenta, ca si consistenta nu stiu s-o descriu... poate usor cremoasa, dar mai subtire... ceva intre albus de ou si zer
, daca iti poti imagina asa ceva!? Ma surprinde ca efectiv imi curge, de am impresia ca au si venit
Tu esti inainte de CM, ai asa ceva? Ca eu inainte nu prea aveam!daca am casunat asa pe tine!

Simona-Ceea ce nu te omoara, te-ntareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Danangie insemneaza ca iar numaram impreuna. Mie imi vin mutzafirii maine seara sau luni dimineata. Oricum voi socoti prima zi ziua de luni. Lasa ca o scoatem noi la capat pana la urma.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput