Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 63

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Danangi! Intrebarile astea mi le-am pus si eu referitoare la respectiva femeie care dupa parerea mea dormea pe ea... intr-adevar era mai grasuta dar...
Estifetita cuminte,,, Eu sun in ziua 28, am un test in fata mea si fac pe mine de emotii, ca n-am curaj sa-l fac!Chiar daca fierb in sufletul meu...
Hai, sa dea D-zeu sa fie cu ochisori si la noidar si la toate celelalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SIMONETTE de cat e ciclul tau? Cand ai avut ovulatia?Dupa mine, asteapta sa ai macar o zi de intarziere.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Danangi!Ce sa mai astept ca l-am facut dejaAi inteles nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Simonette nu cere minuni de la un test de sarcina. Pis-pis-ul de dimineata e mai cu noroc, chiar daca e un test (clear blu, de ex.) care merge in orice moment al zilei........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da SIMONETTE nu iti pune toata speranta in acest test. Deci, de cat e ciclul tau? Cate zile dupa ovulatie au trecut? Uite de la mine.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Simonette, scumpa, nu te dezamagi... razboiul nu este pierdut pana nu vin rushii, deci pana atunci poti sa speri. Testele de sarcina la majoritatea fetelor s-au pozitivat dupa prima zi de intarziere, crede-ma ca eu am 'sapat' in arhiva si am citit tot ce scrie legat de pozitivarea testelor, la unele chiar dupa cateva zile bune a aparut liniuta 2. Hai, capul sus, ca noi suntem aici langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Am intrat sa va spun doua lucruri: am vorbit cu ginecologul pentru laparo, il sun dupa ce imi trece CM (care apropo, ma doare cumplit in zona anexelor!!!)
Si doi: dupa ce am stat si am analizat situatia cu capu si am vorbit cu o doctorita (nu gineco, dar oricum), m-am gandit ca poate totusi a fost sarcina si avort menstrual, tinand cont de:
- spottingul avut in premiera in viata mea
- urinatul frecvent cam din ziua 11-12 DPo
- o zi intarziere a CM
- lipsa durerilor de burtica caracteristice
- cele 2 teste de ovulatie nemtesti pozitive. Cel autohton care a iesit negativ l-am facut spre seara dupa ce abia fusesem la baie si abia am stors trei stropi din mine. Testele de sarcina...o fi fost prea devreme

Ca sa verific ipoteza, peste doua-trei zile refac testul de ovulatie nemtesc: daca e o liniuta, clar ca a fost avort, si atunci renunt la laparo, daca sunt tot doua liniute, nu a fost sarcina si fac laparo.
O sa va anunt concluzia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Alexia, nu vreau sa te intristez si mai tare... dar eu banuiesc ca asta s-a intamplat la tine, iar ideea cu testul de ovulatie mi se pare f.buna pt a verifica aceasta ipoteza. Sa stii ca si mie mi s-a intamplat o data sa am teste pozitive iar apoi sangerare cu intarziere si medicul la care am fost mi-a zis ca a fost sarcina, uterul era modificat corespunzator, dar am pierdut-o...
Ce nu am inteles eu, daca te vei convinge ca a fost avort menstrual, de ce renunti la laparoscopie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ce masoara testul de ovulatie la ciclu? La lectia asta am lipsit si vreau sa recuperez! M-am tot gandit, dar intuitia mea feminina tace.... imaginatia a amutit si ea...., iar curiozitatea nu imi da pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

quote:
Initial creeata de lachione

Poftiti la un nou capitol in care sa avem cat mai multe gravidute!!!

Graviduta lunii August 2005 este:
Catrinel 17 - Cap. 49

Gravidutele lunii Septembrie 2005 sunt:
CamiM - Cap. 58
Megbeng - Cap. 59
Virgi - Cap. 61
Shoricutza - Cap. 62

felicitari fetelor prt

*N*A*D*Y*A*
One day I was looking for GOD. I looked in the church, but HE wasn't there. I looked in the sinagouge, but HE wasn't there. I looked in the mosche, but HE wasn't there. I looked in my heart and there HE was.
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/d44db/ttc.png

Mergi la inceput