Copilasi de iulie-august 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 13

carmenp spune:
carmenp spune:
 daria, dar ce program are de somn giulia?
ihi, dorm, life
 !!
!!
Carmen,Ilinca&Ionut           
tzucurei de tzucurei 

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Somnu` ei: de pe la 23,30 - 24 la 8 - 830,  cu pauza de masa pe la 5-6, in timpul zilei 2 ore si gata ! Vreau copil somnoros 
_
Leoaicele  Daria  &  Giulia (2004 08 16)
Giulia (2004 08 16) Supercopiii iulie/august 2004
Supercopiii iulie/august 2004

carmenp spune:
carmenp spune:
 ii dai ciocolata, cacao, cola ori alte energizante? sau poate nu se satura, nu stiu, ma gindesc si eu... obositi-o mai tare ziua, lasati-o sa mearga, sa alerge...
Carmen,Ilinca&Ionut           
tzucurei de tzucurei 

carmenutaa spune:
carmenutaa spune:
 salutare mamici !
Cred ca ati si uitat de mine ca n-am mai scris de atata amar de vreme. Vara asta am stat mai mult pe la soacra-mea la Focsani ca sa stam mai mult cu tati care acolo isi are buisiness-urile. Acum am venit pt o sapt si plecam iar o sapt acolo, dupa care intram la hibernare pana apare bb2. Apropo, nu v-am zis ca o sa am tot un baietel. Am fost chiar dezamagita pt ca mi-am dorit fetita de prima oara, dar o sa fie puiul meu si conteaza sa fie sanatos.
 am o groaza de povestit dar n-am timp si nici nu ma lasa Matei sa stau prea mult la calculator, il inchide cum il scap un pic din ochi.
Noi suntem bine, amadoi, eu am avut o sarcina usoara, fara greturi...insa am un ditamai burtoiu', de parca as avea aproape 8 luni si eu am aproape 6. Mi-a zis ca o sa fie un bebe mare.
Si ca sa ma plang si eu un pic, nu mai rezist cu nervii. Nu mai pot sa ma tin dupa matei, nu are rost sa ma apuc sa va povestesc cu ce se ocupa toata ziua ca mi-ar lua o gramada de timp. In mare, agata tot, distruge tot ce prinde, se baga pe unde nu-ti trece prin cap. Mi-e tare greu singura si cu burtica asta. Am dureri de spate ingrozitoare. Nu mai stiu cum sa fac, dar nu mai pot. Cred  ca am sa vorbesc cu o vecina sa ma mai ajute, sa o platesc desigur, dar sincera sa fiu nici nu stiuce sa o pun sa faca, dc sunt si eu acasa
. Vad eu.
 Intre timp i-am luat si motul piticului dar n-am inca pozele pe calc ca am facut cu aparatul unor prieteni, al nostru ramasese fara baterie. Am sa pun pozici noi cand o sa fac rost de ele.
M-am ingrasat 6 kg pana acum. nu mai stiu la Matei cat luasem pana la ora asta, stiu ca m-am expandat f tare pe la sfarsit, de ajunsesem la 20 kg. 
 Cand o sa ma intorc acasa promit sa fac prezenta mai des.
 Pana atunci, pupici si sanatate la bebei
Carmen si Matei
http://community.webshots.com/user/carmenval

szivarvany spune:
szivarvany spune:
 Nuuu, nu -i place ciukalata (ce mijto ca pap io tot), pepsi/cola nu a gustat in viata ei. Somnul de pranz e de la 13 la 15, dupa care umbla, papa, si de la 18,30 pana pe la 22 e afara cu mine, pe jos, plimbari, pe ploaie, vant  Ce sa-i mai fac ?
 Ce sa-i mai fac ? 
CARMENUTAA -  ce veste buna ca sunteti bine !!! Felicitari pentru baiat ! Ne bucuram ca ai reusit sa ne scrii , te mai asteptam !!! Si pupici muuulti multi si sarcina usoara in continuare si bb sanatos !
_
Leoaicele  Daria  &  Giulia (2004 08 16)
Giulia (2004 08 16) Supercopiii iulie/august 2004
Supercopiii iulie/august 2004

papadie spune:
papadie spune:
 carmenutaa io te inteleg bine de tot, pe cuvintul meu
si in curind s-ar putea sa ne inteleaga si carmen ca vaz ca are greturi mai tot timpul. (carmen ia sa vezi ce fain ii la diferenta asa mika:D)
gluma-i gluma da io am dat in paranoia la cum ma doare burta si nu mai am greturi asa ca am mai facut un test de sarcina care a iesit foarte pozitiv, ca sa zic ajea. maine ma duc la doctor ca sa ma destresez si ca sa ma umplu de optimism dupa cosultatie ma duc la magazinul nou cu haine de copii si gravide!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

vrabiuta spune:
vrabiuta spune:
 daria - si eu tot asa cu cheloidele. am citit tot ce mi-a picat in mana, am incercat sa vad care sunt solutiile... se pare ca e marfa proasta, n-ai ce-i face! eu am o cicatrice imensa pe umar, dupa ce mi-am rupt clavicula. am facut operatie estetica la lascar, sutura intradermica, benzi de silicon aplicate pe cicatrice, unguent special pentru estomparea cheloidelor... si tot degeaba. asa stie organismul sa "repare" si nu il poate nimeni programa altfel.
hai ca m-am intins cat o zi de post...
am pus 3 pozici facute azi la pranz in parc. scuzati fata obosita, sunt treaza de la 6 jumate si pe drumuri de la 8.
o zi frumoasa tuturor!
foto

carmenp spune:
carmenp spune:
 carmen,  sarcina usoara in continuare, vaz ca esti vrinceanca de-a mea. si neaparat apeleaza la cineva sa te ajute, trebuie sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile ca acusica sa fac 9 luni... pupici!
daria, lool, servicii complete ...poate o culci prea tirziu si de obosita ce-i nu adoarme ... ce sa-i mai faci? ia-ti o cutie de distonocalm de la farmacie
...poate o culci prea tirziu si de obosita ce-i nu adoarme ... ce sa-i mai faci? ia-ti o cutie de distonocalm de la farmacie

Carmen,Ilinca&Ionut           
tzucurei de tzucurei 

ANDREEABANICA spune:
ANDREEABANICA spune:
 Iete ca pana-am dereticat io prin casa,mi-am tras o baita,s-o sculat si mandra si voi ati scris 2 pagini....
Papadicule,sa ne spui ce facu-si la doctorel,ok!
Carmen,asa-i,viata cand dorm piticii....
Vazut,un pui de vrabiuta frumos, .
.
Carmenuta,iote acu se fac 9luni si tu o sa fi franta de oboseala,cheama neaparat pe cineva sa te ajute, si felicitari pt baietel....sa ne mai scri.
si felicitari pt baietel....sa ne mai scri.
...bey,io stau tare bine cu cheloidele,cicatricea de la cezariana nu se mai vede si semne ce mai am din copilarie sunt doar niste liniute albe...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
  In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

roxanaz spune:
roxanaz spune:
Daria, si eu cred ca Giulia intra intr-o stare de superoboseala, de aia nu mai doarme decit fff tarziu. asa cum spunea si Nicole zilele trecute. inchideti luminile pe la 9, faceti baita in liniste, asa o biruie somnul mai repede. Nicole zicea ca stratagema asta merge de minune.