Fetele din America (51)
Raspunsuri - Pagina 5
xela29 spune:
Laura, invitatia mea nu era notarizata, ci doar un fax primit din US, iar eu nu m-as obosi nici macar pentru o secunda sa inteleg pe aia de la immigration, ca mai mult ma supar.
Simina, felicitari alor tai!
... words are tools...
Laura Takacs spune:
Multumesc, Xela!
Simina, daca ii contactezi fie completand formularul care il au pe web site, fie via e-mail, iti dau pretul exact inclusiv cu taxe de aeroport. Eu am platit 624 euro Cluj-NY pe trei luni, dar stiu ca din Bucuresti ar fii fost mult mai ieftin.
polux spune:
Fetele am si eu o mare rugaminte la voi. Ca tot vorbiti de bilete de avion. Tatal meu a murit astazi si vreau sa gasesc in regim de urgenta un bilet. Am inteles ca exista asa numitele BRIEFMENT, nu sunt sigura ca am scris bine, ptr asemenea cazuri si ca ar fi mai ieftine.Numai ca trebuie sa faci dovada decesului. Poate sa-mi spuna cineva ceva. Multumesc anticipat si iertati-ma daca va tulbur cu problemele mele.
Liliana
Laura Takacs spune:
Liliana, condoleante. Se scrie Bereavementse citeste cum ai scris. Suna la o agentie de voiaj, la o linie aeriana, imposibil sa nu aiba cineva informatii.
lexi spune:
Liliana, imi pare rau ca treci prin asa situatie...
biletul de care vorbesti se numeste bereavement si se acorda numai in situatii speciale, fiecare companie avand politica ei de returnare integrala sau partiala a sumei. iti vor cere dovezi suplimentare, certificatul de deces sau ce mai vor ei si, de cele mai multe ori, vei plati biletul (la un pret enorm, pentru ca pleci imediat) si iti vor returna ei banii.
uite, daca vrei, iti dau un numar de telefon al unei agente pe care eu o folosesc de fiecare data, te lamureste ea mai bine.
edit ca sa-ti dau si telefonul: 1-562-464-6000 (Ligia)
Laura _Oprescu spune:
Oh ,Liliana..condoleante!:(
fetele, am o intrebare......vreau sa gasesc un dr bun ,pediatru si un stomatolog aici in Lafayette.Exista cumva informatii despre doctori online? sau cum altfel...nu ma intereseaza asigurarea,adica aia care ii am in retea (stomatologul e numai unul si nu imi place ),iar despre pediatri nu stiu cum sa aflu mai multe reviewuri ca sa zic asa:)
multumesc mult
Laura Takacs spune:
Asa e cum iti zice Lexi, tocmai am dat un search pe internet, uite link-ul http://www.airtimetable.com/airfares_emergency.htm. Au listat pe web page companiile obisnuite de aici, US Aorways, Delta, etc, citeste daca ai timp.
Laura Takacs spune:
Opreasco, Board of Dentistry sau Division of COnsumer Affairs in statul tau iti dau informatiile despre license-ul dentistului si daca a avut sanctiuni.
La pediatrii, nu's ce sa zic, io m-am dus la nimereala si am schimbat fro' doi, dar de 4 ani am ramas cu unul care din fericire are simt clinic, nu gluma. La fel si cu dentistul pediatru, m-am dus la trei-pt aceeasi opinie, si am ales unul care mi-a placut mai mult si de fapt a fost recomandat de cineva. Am mers si la dr recomandati cu mare caldura, dar care mie nu mi-au placut.