Fetele din America (51)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Takacs spune:
Eu nu-i mai inteleg pe astia de la immigration. Viza nu le dau la romani fara invitatie! Apoi cand intri in US iti cer sa completezi formular pe care scri la ce adresa mergi si la cine, daca nu ma lasa memoria. Inca o hartie in plus ce dovedeste oare?
Xela, invitatia ta era notarizata?
mist spune:
Laura, suna tare bine ce spui tu, neaparat o sa urmaresc sale-urile si ma duc, mai ales ca trebuie sa incep in curand shopping-ul pt garderoba de toamna-iarna. Merci pt info!
Laura Takacs spune:
Amatoarele de L&T http://www.lordandtaylor.com/directmail/directmail.jsp?divCode=LT
Succes la shopping, Mist!
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
[...] Inca o hartie in plus ce dovedeste oare? [...]
...ca e dupa cum vrea muschii lor:)))
Oana_B
Siminaf spune:
Doamne, dupa ce nu am dormit toata noaptea de emotii, am aflat azi de dimineata - in sfirsit - ca parintii mei au primit viza pe 10 ani!!!
Acum e problema gasirea de bilete cit mai ieftine, evident.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Laura Takacs spune:
O singura data in viata mea am lucrat la guvern, si aia doar temporar, fro' cateva luni. Fiecare dintre angajati avea cate un "issue". Asa ca abia atunci am inteles de ce orice job de guvern e asa cum e si serviciile sunt asa cum sunt.
Laura Takacs spune:
Simina, bravo! Eu tocmai am cumparat bilete de la Eximtur, au web site, www.eximtur.ro (parca e ro nu com),fa un inquiry, iti raspund de obicei in 24-48 de ore. Pretul mi s-a parut bun, dar depinde din ce oras pleaca ai tai.
Siminaf spune:
Multumesc!
M-am uitat deja, stiam de ei si din Buc. pina in LA este 395 Euro! Dar FARA taxele de aeroport. Oare alea cit or mai fi?
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
nematics spune:
taxele de aeroport:
depinde de aeroport; cele din Europa sunt mai scumpe decit cele din America (ex: Munich, Frankfurt erau aprox 30-40$ anul trecut, acum dupa atentatele din vara de la Londra le-au mai scumpit cu vreo 7$/aeroport
depinde cite escale face si unde sunt acestea
exemplul de mai sus l-am dat pentru Lufthansa, eu calatoresc cu ei/United
KLM probabil te trece prin Amsterdam, nu stiu taxele acolo, intreaba orice travel agent si-ti va spune