La VIDA en COSTA RICA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ionica, felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos si mai scrie-ne despre Costa Rica, este foarte interesant topicul tau.

Ana

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Buna Ionica,
Felicitari pentru bebe.
Pentru prima oara cand vad ceva de departe pot sa spun ca imi place. Imi place mult tara in care locuiesti, e super sa stai acolo cativa ani, sa profiti de orice clipa, intr-adevar , mai rar asa natura, asa oameni, asa locuri.

Numai bine ,
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Ionica,felicitari pentru bebe,ai grija de voi

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pupici "Calatoarelor"!!

Astazi este duminica, soarele straluceste pe un cer albastru de nedescris.
Cainii mei sau tolanit in gradina la umbra mandarinilor care tocmai au inceput sa se coaca!

Suntem invitati la un BBQ dupa amiaza, am sa culeg niste flori din gradina (florile pasiunii,gladiole) si am sa adaug o sticla de vin Cilian "El casillero del diablo" un vin rosu latin fara care poate concura fara probleme cu un bordeaux francez!

Afara miroase a mango verde si a "manzana de agua" este un amestec tropical de nedescris.

Va urez o duminica placuta de aici din costa rica la umbra din "rancho"!

Pura vida

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Pura Vida Costa Rica!!!

Doamne cat de repede au trecut inca doua luni,sunt deja in a 5 luna de sarcina si am o burtica de vis.

Este intradevar minunat sa poti sa traiesi in aceasta tara !!

Este vara ,apa din piscina s-a incalzit la 27°C,saptamana trecuta a fost sarbatoare mare,SEMANA SANTA, pastele catolic,toata lumea merge la plaja,noi am lenevit acasa in gradina cu cateii nostri.

Am intalnit intre timp o tipa romanca de origine, locuieste intre USA si Costa Rica ,lucreaza pentru Continental airline,este o tipa super sipmatica, in sfarsit pot sa vorbesc romana aici ,maine vom merge la cina impreuna!!

Nu prea ies asa de des din casa si imi pare rau ca nu pot sa iau pulsul orasului si vietii de noapte ,de patru luni sunt cumintica.

Ma voi simti asa de rau de pastele ortodox, sotul meu este catolic, aici nu exista biserica ortodoxa, pasca nu stiu sa fac iar miel aici nu se mananca,oua vopsite nici nu ma gandesc.

PASTE FERICIT

Va pupic si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Costa Rica. Wow. Nu credeam ca forumul sa imi mai ofere o alta surpriza in privinta tarilor pe unde sunt romani.

Felicitari pt bebe, sa te bucuri de el.
Pozele sunt super si ma simt ca intr-o carte de aventuri.

Hristos a inviat! Sa va bucurati de cei dragi si de sanatate!
Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput