La VIDA en COSTA RICA
Salutare la toti pamantenii
M-am tot invartit pe DC dar nici urma de romani in america latina,mai oameni buni chiar nu este nimeni pe aici?ori am ramas singura romanca in COSTA RICA!!
Daca stiti pe cineva pe aici dati de stire poate asa mai impart si eu trairile mele latine cu cineva!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Raspunsuri
goanga23 spune:
Draga Ionica, eu nu stiu pe nimeni in America Latina (hmm...Ricky Martin...doar pe el il stiu) dar daca iti face placere poti sa ne povestesti despre locul in care traiesti tu! Sunt convinsa ca multe fete de pe Forum (si mai ales eu care intotdeauna mi-am dorit sa vizitez America Latina) ar dori sa afle mai multe despre oamenii si viata de acolo!
Nu stiu foarte multe despre tine dar din cate am mai citit (si am vazut si pozele tale...sunt fantastice!!) ai locuit in Europa si apoi v-ati mutat in Costa Rica.Cum a fost aceasta schimbare? Cum ti se pare America Latina in comparatie cu Europa? Ce te incanta cel mai mult in Costa Rica? Ce iti lipseste din Europa?...hai ca nici KGB-ul nu te-ar chestiona asa ca mine!!!
Pupici si numai bine!
Andreea (San Francisco acum...Santa Barbara de la 1 noiembrie...cativa pasi in comparatie cu "saltul" tau dar , oricum, o schimbare!)
ionica spune:
Goanga 23
multumesc pentru intrebari,sunt dispusa sa-ti raspund la fiecare intrebare fara ezitare, pe Dl. Ricky Martin l-am vazut intr-un concert,ai sa cazi jos ,are doar 170cm pitic rau dar da bine pe scena!
Costa Rica este singura tara din America Centrala linistita si fara griji,bineanteles exista saracie mai rau ca in romania,dar am observat ca este mai usor sa fii sarac aici decat in Romania!
Imi plac oamenii lor saraci sunt simpli si zambitori, ma feresc de cei bogati!
Costa Rica este cunoscuta la nivel mondial ca singura tara din lume fara armate ,au primit premiul NOBEL al pacii,este o tara splendda in natura dealtfel 5% din biodiversitatea mondiala se afla in costa rica.
Aici poti vedea numeroase specii de animale care au disparut de mult pe alte continente.
Ador plajele lor sunt superbe ,clima si cheful de viata, aici se bea din zori pana in ziua si se chefuieste cam ca pe la noi in romania,sunt foarte asemanatori noua romanii.
Am sa scriu in fiecare zi cate ceva ,de exemplu ce mananca ei,ce le place ce nu le place,
Pupici
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
mamaariadna spune:
Ionica, si mie mi-au placut pozele mult! Poti sa mai povestesti cate ceva?
Ce limba se vorbeste acolo? Si cam ce joburi se cauta acolo?
Voi cum de tocmai acolo ati ajuns? Job sau v-a placut pur si simplu tara?
Multumesc pentru raspunsuri,
Ariadna
goanga23 spune:
Draga Ionica,
multumesc mult pentru raspuns! O viata "nomada" este extraordinara daca iti place sa calatoresti si , mai mult decat atat, sa locuiesti mereu in alta parte si sa ajungi sa cunosti un pic cultura si oamenii locului! Costa Rica suna atat de bine...
mate spune:
Draga ionica,ti-am vazut pozele,superbe si voi sinteti niste frumosi.Sa nu-mi spui ca aia este casa voastra...Esti o norocoasa,ce n-as da sa am posibilitatea sa ma mut in cele mai exotice locuri.Pupici
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
mamaariadna spune:
Ionica, multumsc pentru raspunsuri.
Minunat ca puteti duce o asemenea viata!
Ariadna
georgescu oana spune:
Super! Te asteptam cu noutati
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
mcrmiki spune:
Supersubiectul. Mai asteptam sa ne mai scri. Cum este clima?
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)