Scandinavii stiu DC... (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Zmorning,

Mi am developat pozele, da sa stiti ca de fapt ii mult mai frumos decat pare (in poze :( ). E momentul sa ma aliniez si io la tehnologia inalta si sa imi iau un aparat de ala jmecher, "numerique"

Bai, multi zic ca olandeza suna najpa (chestia cu scuipatu din gat am mai auzit o la un italian ;D) asha ca toata stima si respectul pentru fetele care s au apucat sa o invete .
Un gand bun pentru Rayu (orice probleme are...), speram sa isi rezolve belelele.
Restul gastii, va doresc o zi...(in afara de NN, pe care sper sa il ploua, dupa cum ne a urat si el ieri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cu regret in suflet va anunt ca renunt la vizita la gineco si plecam la munte.chiulim si de la gradi, da.
s-aveti un uichend.

annie, frumos, nu zic:))

pupmilici la toti

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua...
Vad ca altii incep weekendul...cica ccc cu regret, auzi la ea (stie ea cine ) Distractie placuta si La Multi Ani nevestiqu-lui
annitzo vaz ca-i urai bine lui narancea fiindca a plouat azi mai toata ziua (de-aia am hotarit sa trag chiulul, dupa-amiza, de la scoala de limbi scupiate...:-)) Si mare mai e lacul ala..zici ca-i mare
mihaela, doar am intrerupt decupajul, ca de asta m-oi tine tot studiul...astazi insa am avut ore faine, ca profa de design ne-a trimis la "studiu" pe teren, sa colectam, clasificam, schitam si bla bla bla, modele de haine diferite din colectii diferite (low class, middle class and high class). La un magazin cu preturi de-alea de juma' de leafa, am gasit o vinzatoare tare amabila, care mi-a zis printre altele care-i adaosul lor comercial: 270% Asta business nene!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

sa avetzi o noapte ......... ca la carte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bre ce liniste fu azi p'acilea, unde disparurati?
annie frumoase locurile p'acolo, poate oi ajunge si io intr-o zi ca de cand tot zic.
lilanda, tu cand pleci la Viena? acu' in weekendul asta? te intalnesti cu alba p'acolo?
liris cum bre sa nu schimbe apa, nu cred ca e posibil (oricum apa aia circula mereu, nu e aceeasi). Aci piscinele apartin de primarii si sunt super controlati, in fiecare zi se iau probe din apa pentru analize etc. Plus ca apa e plina de clor de mirosi doua zile dupa aia Singura chestie la care trebuie sa fi mai atenta sunt dusurile, e mai bine sa nu te duci desculta, insa o pereche de papuci de piscina sunt de ajuns ca masura de protectie!
gata, am stins lumina!

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

mai, eu am lipsit motivat ca am avut ora de salsa seara asta (ne-a invatzat sa ne invartim; chinezii, mai perduti decat data trecuta, dar consecventi!)...

Dar nu despre salsa vreau sa va povestesc in seara asta. N-o sa va vina sa credeti ce am patit acolo: am ajuns noi cam cu 5 minute mai repede, asa ca am facut putin small-talk cu instructoarea (care cred ca e canadiana de origine hispanica, dupa accent - n-am intrebat-o unde s-a nascut). Ea ne-a intrebat insa de unde provenim, si auzind ea ca suntem din Romania, s-a luminat la fatza, ne-a zis ca a avut in scoala elementara (facuta aici, banuiesc), o profesoara care era romanca. Si next, n-o sa credeti, a purces a ne recita pe nerasuflate si integral poezia aia, nu stiu daca o mai tineti voi minte, cu "Tara mea are, campii manoase, dealuri inalte, si multe vii" !!! - sau cam asa, o sa o pun sa repede data viitoare ca eu am uitat versurile

na ca sa vezi, te duci sa inveti salsa si te trezesti indoctrinat cu poezii de pe vremea odiosului, transmise cu accent printr-un mediu sud-american, la ora de salsa. Global village in toata regula, ce sa mai vorbim !

noapte buna si vise roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

itsmeeee, las'ca vine tata lu toma si ne spune el versurile, ca am vazut ca si-a facut temele cand era pionier.
Mie imi spun ceva versurile alea, dar nu pot sa le leg si pace

deci io azi m-am maritat (iren, m-ai turnat, care va sa zica )

narancea, nu pot sa tin cont de sfatul tau: deja il compar pe primul sot cu al doilea
(stiu, de aia bei tu , ca fac io comparatii)

a propos de "fac io", expresia asta nu se poate folosi pe aici, cand is si vorbitori de engleza pe aproape, ca cica injuram.
asa ca ne-am format deprinderea ca la intrebari simple, de genul: "cine face cafea?", raspunsul sa fie: "organizez io" sau "ma ocup eu".

pe maine...

Mergi la inceput

neiiiiiiii ...... eu beau ca voi i-mi mincatzi sufletu !

neatza

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa azi te-ai maritat ? iara ? na, na , na , casa de piatra mama !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Spre marea mea rusine, versurile cu pricina nu-mi spun nimic ... hmm, acu' inteleg de ce n-am fost decat comandant de grupa !
Arborio, nu prea inteleg, tre sa-ti uram Casa de piatra ?! Adica acu' esti chiar PA ?

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput