mamici din Pitesti....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu, chiar daca mai am vreo sapte luni pana sa intru si eu in clubul mamicilor....
Si eu sunt din Pitesti la origini, mai exact am stat pe Eremia Grigorescu, si am ramas in Bucuresti dupa ce-am terminat facultatea, dar parintii mei inca mai locuiesc in Pitesti, si cam o data pe luna, uneori mai des, alteori mai rar, mai trec pe-acolo. Ultima oara am fost acolo in week-end-ul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Salve

am si eu o intrebare si voi sunteti cele mai in masutra sa-mi raspundeti: vreau sa-mi schim dr gine (Copaceanu) pentru ca am auzit ca nu vine la urgente, vine doar in ziua in are este de garda.
ce stiti despre dr Ghica? Sau cu ce dr ati nascut?

pupici la toata lumea
Malina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Buna Mailna_Mircu ...
despre Dr. Ghica tot ce iti pot spune este caci sora mea a nascut cu dinsul ,sa nimerit sa fie acolo cind a a trebuit sa nasca ,,,tot ce mi-a spus a fost ok,,,doar ca a lasat-o necusuta dupa nastere...dar in rest se zice ca este un doctor bun chiar daca este el putin "macelar"
O zi placuta !

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiandrei spune:

mămici din Pitești!Mă bucur că v-am găsit!Sunt Simi ,locuiesc în Craiovei și am un de 3 ani si 3 luni ,tare năzdrăvan și cu capul spartde calorifer .
Bună Mălina Mircu , și bună ideea de a schimba dr.Copă... pentru că din păcate este adevărat că nu vine la urgențe ( două cunoștințe ale mele au pățit asta și au fost nevoite să nască cu dr.de gardă). Despre dr.Ghica am auzit și bune și rele , personal am fost la un consult și a fost de treabă . Eu am născut la București ,la Polizu și nu aș recomanda alt spital viitoarelor mămici . Naștere ușoară!
, copii sănătoși și mâncăcioși

Mergi la inceput

ce ti-e si cu doctorii astia ....... mai spuneti-mi, tocmai ma hotarasem sa merg la Ghica (am auzit multe pareri bune).
pupici
malina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

Buna
si eu sint din pitesti
stau la depou..in prundu
am o fetita de 2 ani si 3 luni,alexandra
am nascut cu dr copacianu si ghica prin cezariana si am fost destul de multumita...am nascu joia si lunea eram acasa..desi multumesc lui Dumnezeu ca am fost bine ..asta a tinut cred eu si de organismul meu pt ca fiind si in we nici un dr nu a venit sa vada daca mai traiesc sau nu
acum nu mai conteaza
sper sa mai vorbim
va pup
a...ce medic de familie aveti?
eu sint cu fata la dr visinescu
o cunoasteti?

Mergi la inceput

salve
si cine te-a urmarit in timpul sarcinii? ce parere ti-ai fauct de cei 2 dr?
noi avem ca medic de familie dr pediatru Vlad Floarea in Trivale. Nu stiu de dr tau nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna si eu sunt din pitesti stau in eremia.Malina te sfatuiesc sa te duci la bucuresti ca nu este departe.Aici la noi am avut parte numai de suparari:am avut ovare polichistice si nu m-au putut trata, nu ramaneam insarcinata si nu li se parea nimic in neregula,mi-au spus ca trebuiu sa-mi scot un ovar (chipurile avea aspect tumoral),dau tratemente fara analize unii,ampierdut o sarcina la 4 saptamani si in spital spuneau ca nu sunt insarcinata iar defumurile multor doctori si de spaga nu cred ce e nevoie sa iti amintesc.Du-te unde esti respectata pentru ce reprezinti si nu pentru spaga care o dai sau pentru cunostintele cu care sa intri la doctori Bafta

oana

Mergi la inceput

nu stiu. deocamdata sunt dezorientata si nu ma mai duc la niciunnul pt ca ma simt ff bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

cel mai bun sfat pe care pot sa vi-l dau este sa mergeti la Bucuresti. Toti medicii din Pitesti sunt incompetenti! Spun din proprie experienta.Nu prea am timp acum dar promit sa va povestesc trista mea exp.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput