mamici din Pitesti....
Raspunsuri - Pagina 7
malina_mircu spune:
merci dy. inca reflectez.
intrebare: stiti unde sa gasesc salopete?
pupici si sanatate
Dy spune:
in pasajul de la Magnolia, la Piticot am vazut ca mai aduceau, si visavi de Nicoli (bijuteria italieneasca), la magazinul cu blugaraie.
Pupici
Dy - mami de Cezar si sotie de Danut
http://community.webshots.com/user/dienuta101
simiandrei spune:
Malina ,
Cred ca iti este greu sa te hotarasti , mai ales ca te simti bine si banuiesc ca nu ai avut nici-o alta sarcina cu probleme , dar stiu din experienta mea ca cel mai bine este ca medicul cu care nasti sa urmareasca sarcina de la inceput . Daca mergi in ultimele luni de sarcina la un medic exista si riscul ca el sa nu te primeasca .
Eu am nascut la Bucuresti acum 3 ani si 4 luni ( dupa o sarcina pierduta la Pitesti si inca una la Calinesti) si de atunci merg in continuare periodic la control la aceeasi doctorita . "Parerea mea " este sa te hotarasti mai repede si sa mergi la ....Bucuresti - 110 km - o ora si jumatate !
Simi , mamica lui Andrei
iuly26 spune:
salut tuturor!
Si eu sunt din Pitesti1 stau prin Craiovei!
Spuneti-mi si mie daac stie cineva care mai sunt spagile si ce treb de la spit judetean? Si mai spuneti-mi daca stie cineva cate ceva despre dna dr paun?
Va rog mult sa-mi raspundeti!
iuly26 spune:
salut tuturor!
Sie eu sunt din Pitesti!
Stie cineva cate ceva despre dna dr Paun?
Care sunt conditiile din spit judetean?
Cam cat este spaga pt dr, asistente etc...?
iuly26 spune:
Salut fetelor!
Stie cineva ce se poate face ca sa se elimine apa din corp? am picioarele si mainile umflate!!!
iuly26 spune:
Salut fetelor!
Stie careva dintre voi daca se practica epidurala la Pitesti?
Mie dr mi-a spus ca nu, pt ca o trusa e f scumpa!
Asa este?
Altceva: care sunt medicamentele pe acre este bien sa le iei dupa aceea? calmante care? Algocalmin fiole si care altele?
Stie cineva cate ceva despre medicamentul Ergomed?
Care este mai recomandat? Sa ti se puna pe burta ceva rece sau sa te infasori cu o burtiera?
iuly26 spune:
Salut fetelor!
Stie careva dintre voi daca se practica epidurala la Pitesti?
Mie dr mi-a spus ca nu, pt ca o trusa e f scumpa!
Asa este?
Altceva: care sunt medicamentele pe care este bine sa le iei dupa aceea? Si care din calmante sunt bune? Algocalmin fiole?Care sunt altele?
Stie cineva cate ceva despre medicamentul Ergomed? Am inteles ca este bun pt curatire interna dupa aceea.
Care este mai recomandat? Sa ti se puna pe burta ceva rece sau sa te infasori cu o burtiera?
filofteia spune:
Si eu stau in Pitesti.
Am un baietel de trei ani si ma gandeam la al doilea copil.
Ce spuneti voi insa ma sperie... Pe primul l-am nascut in Bucuresti, la Polizu si am fost foarte multumita de medic, de conditii, dar m-am mutat cu 10 zile inainte la o verisoara. Acest lucru nu mai este posibil pentru ca-l am pe puiul mic... Ma gandisem la o nastere prin cezariana in Pitesti... puteti sa povestiti ceva despre asta?