mamici din Pitesti....

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuly26 spune:

Salut fetelor!
Mai este cineva pe aici care va naste pe la sfarsitul lui mai-inceputul lunii iunie?
Daca da, dati-mi de stire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

1. MALINA (am avut o prietena in liceu cu numele asta - am terminat Balcescu in 1992). Sigur ca poate fetele au dreptate, Bucurestiul e alegerea buna. Insa uite ce m-a facut pe mine sa ma hotarasc inca de la primul BB sa nasc la Pitesti: desi m-am simtit excelent tot timpul sarcinii, am avut mereu presimtirea ca voi naste prematur. In ideea asta, m-am gandit ca odata aparuta problema, cel mai sigur e sa pot ajunge rapid la medic si la spital, ceea ce puteam face doar optand pt un Dr din Pitesti. Fusesem deja la un consult la Dr Pletea pt alta problema, si mi-a placut de el, asa ca l-am ales pe el. Intra-adevar am nascut prematur, la 8 luni (34 saptamani) si cred ca norocul a fost ca am pierdut apa dimineata, am sunat si era la spital, asa ca la 11 m-am prezentat si la 14 aveam deja un flacaias iubit de 2,4 kg. Am nascut foarte usor, fara dureri; nu stiu ce perfuzii mi-a pus, dar efectiv n-am simtit decat momentul cand BB a iesit afara, cca 1-2 minute!; la fiecare contractie, Dr imi spunea sa imping, pt ca eu nu simteam durerea... Mai mult, mi-a fost de ajutor apoi, s-a interesat de BB, nimerise la o Dr neonatoloaga tare idioata, insa el a vorbit cu sefa de acolo si ne-a scutit de m,ulte griji si cheltuieli... Pe BB 2 tot cu el am urmarit sarcina, m-a programat la nastere pe 13.06 pt ca apoi pleca la o conferinta (eu trebuia oricum sa nasc peste 3-4 zile). Cand am ajuns la spital, lasase vorba la moase sa se ocupe, el avea 2 cezariene de facut, asa ca moasele (din pacate n-am retinut nume, decat una din ele Dna Geta) au fost EXTRA, s-au ocupat de mine (si de celelte tipe din salon) cu maaaare atentie, veneau des sa vada ce mai facem, si am nascut in 30 minute, cand a ajuns Dr eram gata, fara taietura, fara rupturi, nimica!!! Si aveam un BB de 3,5 kg frumos si sanatos... m-a felicitat si a plecat. Sotu' s-a dus sa-i dea ceva, tousi, si cu mare greutate a acceptat, i-a zis ca el de fapt nu facuse nimic... dar vorba aia, nu se stie cand mai avem nevoie de el?!

2. ROXICA - si eu am amandoi copiii inscrisi la Dr Visinescu (stau aproape de policlinica si am si cunoscut-o prin maica-mea). Mi se pare OK, putin parca superficiala si grabita uneori, dar cel mai tare ma deranjeaza aglomeratia de la cabinet, faptul ca de multe ori nici nu-si respecta programul, plus ca nu vine acasa la urgente, nu raspunde la telefon noapte sau in we... Oricum, eu ii mai duc pe copii sa-i consulte la farmacia ei (pe str. Sf Vineri), acolo macar nu stau la coada si imi da reteta gratis din farmacie, daca are chef...

daca dragoste nu e, nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

anamaria merci pt raspuns. m-am hotarat pt pitesti. acum am o alta chestie care ma framnata daca nastere normala sau cezariana, dar mai am timp de gandire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

iuly26 este bine sa iei ergomet dupa nastere pentru provoaca contractii ale uterului si astfel elimini ce a mai ramas pe acolo. Astfel previi infectiile. Este fiole si se face injectiii, dar este OK si daca il bei. Eventual asistentele de acolo te vor invata.

Fetelor, recomandati-mi si mie un doctor ginecolog. Si un papanicolau, unde as putea sa fac?

Anamaria unde are dr. Pletea cabinet?

Malina tu la ce dr. te duci?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuly26 spune:

Salut fetelor,

Filofeia, mersi pt raspuns.
Se procura greu ergomedul? ASr treb sa caut sa mi-l procur eu sau sa o intreb pe dr mea de el...si sa las asta in grija lor?
Ce alte medicamente sunt bune in astfel de situatii?
Stiti ceva despre dna dr Paunß

Mergi la inceput