Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Adelu, pai eram suparata rau

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Salut, scumpele mele, iote ca in sfarsit am reusit sa mai dau si eu pe-aici. Aseara m-am culcat pe la 10 seara, m-am trezit pe la 9 dimineata, iar la 12 m-am culcat iarasi vreo 3 ore. iar aku mor de somn, nu stiu ce-i cu mine. da scriu si fug in pat.
Adelush, suuuuuper chilli con carne! si acu' imi ploua in gura cand ma gandesc ce bunatate ai facut. Multzumesc mult de tot de tratare, a fost o placere sa fiu oaspetele vostru. Si pupici micutzei Julie, care voia neaparat sa mergem impreuna s-o luam pe Malina. Nu zic ca si din partea Malinei am avut acelasi tratament: "da de ce n-ai adus fata, ca n-am mai vazut-o de mult?"
Irenush, si tie iti multzumesc pentru blugi, ii si iau pe mine, i-ai facut super!
Danelutza, fata ti-e o adevarata principesa, dulce si cu un aer tare inteligent. sa va bucurati de ea si sa va traiasca.
Mira, inca o data "nachträglich": La multi ani fericiti si sanatosi si sa ai parte numai de bucurii. O nastere usoara si un bebelush mancacios si somnoros si sanatos
Va multzumesc pentru felicitari, da zau ca am impresia ca nu trebuia. Da oricum, sunt cu okii pe-o geanta dintr-aia frumoaasa foc. Cand o gasesc, o cumpar si fac poze si le pun pe net
Un weekend superb tuturor

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Lume, seara buna
Io am colindat azi mai toata ziua, prima data la migro, sa iau ce trebe, p-orma l-am scos mai mult cu fortza pe consort la plimbare, ca el voia sa stea sa spele mashina, auzitzi voi, dupa doo saptamini de invatzat non-stop, ca sa termine ultimu proiect pt anu asta, aseara l-a terminat, in sfirshit, shi azi, cin era soarele in toi, el se gindea sa intre in garaj, sa spele mashina!! Da l-am dus shi io fro ora juma pe coclauri, ca sa se sature!
Dupa coclauri, am venit shi-am halit de prinz la 5 shi-am luat iar plozii afara, e o festa aci la mine, la stadion, cu nejte expozitzii diverse, e dragutz, ma mai duc shi miine, ca azi am capatat nejte mere shi felii de cirnatzi, miine vreau sa-ncerc brinza shi niscaiva dulciuri Ne-am indopat cu vata de zahar, n-am rezistat mirosului, m-a palit o melancolie...Anyway, cre ca pe faza cu melancolia mai imi iau shi miine o vata d-aia, ca din asta de azi m-am ales cu un sfert numa, deh, am plozi...
Acu ascult muzica din Frida, de-abia am primit-o pe mess, e absolut superba, o vinez de juma de an, de cin am vazut filmul, care-i absolut bestial shi fierbinte, superb! Neaparat sa-l vedetzi...

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Mira, LA MULTZI ANI FERICITZI!...mai cu-ntirziere, da-mi picà fisa greu

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by iren
Acu ascult muzica din Frida, de-abia am primit-o pe mess, e absolut superba, o vinez de juma de an, de cin am vazut filmul, care-i absolut bestial shi fierbinte, superb! Neaparat sa-l vedetzi...

Intr-adevar, filmul este de mare clasa, superb realizat... dar tare trist.
Ce muzica ai din Frida? N-o dai si la altii?

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc

Mergi la inceput

Neatza voo!
Io mi-am primit deshteptarea la 7 timpu nou, adeka 8, ca de obicei, da cin am vazut cit e ceasu, am vrut sa ma bag la loc in pat, ce sa ma mai bag, ca a vazut Juli ca nu ma indrept spre bucatarie, shi-nceput sa urlee...Julia mea e tare hotarita sa mearga, face din ce in ce mai multzi pashi singurica, mai devreme Bogdanel alerga cu ea de mina prin casa, erau asha de simpatici
Adelu, am toata coloana sonora, da nu-tzi dau nika acu, fiinca jumate din melodii is defecte, shi tre sa rog persoana care shi-a facut pomana cu mine sa mi le mai dea odata, da dupa, fac o copie la cd, daca vrei.

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, ca de obicei duminica seara plec la bern
Au plecat toti ai mei de-acasa, da mi-au promis solemn Engelbert si Malina ca maine seara dorm la mine in bern. de venit oricum vin, da de dormit, Malina e cu nu in bratze. mi-am facut bagaju si ca de obicei tot mai iau cate ceva cu mine, de are sigur n-am nevoie, dar deh, sa fie. Saptamana trecuta am uitat toti pantalonii, da am luat in schimb vro 20 de bluze
Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoaaasa de tot si plina de realizari pe toate planurile.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Seara, lume
La noi a fost azi zi de gradi, asha ca m-am trezit devreme, adeka Juli m-a trezit la 7 juma, ca io uitasem sa pun ceasu ...dupa ce-am dus kupiii fiecare la gradi lui, ma duc, imi iau un bilet de 24 de ore shi ma sui in bus, moment in care suna sotzu, care mai era inca acasa, sa ma-ntrebe ce-am azi, ca a gasit usha de la intrare intredeskisa, shi keile pe dinafara ei a trebuit sa ma dau jos la prima statzie shi sa merg acasa, io voiam sa merg la Örlikon, sa ma tund shi sa ma plimb, da nu m-am mai dus, ca nu mai aveam timp, shi ma luase o criza de stomac ingrozitoare...pin la urma m-am dus la migro in cafeterie sa-mi termin cartea de-o incepusem c-o zi in urma
Julia mea merge din ce in ce mai mult, e o dulce, iar Bogdanelu n-a plins azi deloc la gradi! Faza azi la migro: fiinca azi Bogdanelu a fost asha cuminte, shi mi-a desenat un dovleac pe care-o sa-l punem pe perete la el in camera , ne-am dus la cafeterie sa mincam. Iau io o farfurie mare cu legume shi orez, o impart la amindoi, pun mina pe linguritza, sa-i dau ploadei sa manince, shi incremenesc cc cu lingura-n aer...Julia mea se repezise deja asupra farfuriei, cu miinile-amindoua bagate-n orez shi spanac, shi morcovi, shi indesa de zor in gura, avea o viteza, ziceai ca nu mai mincase de 3 zile ...la sfirshit arata ca un purcel, iar pe jos, ce sa zic, cocina ar fi curata fatza de cum arata podeaua, am curatzat cinci minute, ca nu-mi place sa las murdar cind plec.
Al meu sotz pleaca in Vancouver joi dimi, sta 10 zile, asha c-o sa fiu singurica, e dragutz primele 3 zile, ca mai respir shi io , da dupa, nu-mi mai place...
Gata, v-am aberat destul, va pupic shi mai reviu io...

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara!!!
Iren, si la noi azi e zi de gradi defapt si maine si miercuri pana la pranz. E tare bine, cu toate ca nu-s chiar singurica o mai am pe bubulina, dar ea e cumintica si... nu vorbeste. David imi face capul calendar!!!
Azi am fost la control, bebelina mica e ok, a crescut destul e deja cu capul in jos, dar cica se mai poate intoarce si e... fetita asa cum ziceam de la inceput. Mai trebuie sa-i gasesc nume, dar nu e nici o graba, David a avut nume abia 2 zile inaite sa se nasca si eram deja cu termenul depasit, iar Daria nici dupa ce s-a nascut nu eram sigura daca o va chema Daria!!!
acum ma duc putin la televizor, mi-e dor de el, nu mai reusesc mai deloc sa vad ceva, si ma batea gandul sa-mi pun satelit sa vad canalele romanesti!! Daca tot n-ajung sa vad nimic pentru ce sa-mi mai pun???
Va pup noapte buna!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Mira, nu-i kiar gradi, da asha-i zic io, la Bogdanelu e spielgruppe (grupa de joaca) de la 9 la aproape 12, iar la Juli e o kestie de 3 ore, de la 8.30 la 11.30, ma costa 10 franci, da nu-i nevoie sa anuntz inainte, o duc cc cind vreau. Ii duc numa lunea, doo ore juma singurica
Satelit voiam sa-mi pun shi io, da era prea scump shi nu se merita, iar acu ma gindisem la digital de la cablecom, 25 fr pe luna, shi-ash fi avut tvr internatzional, da la cit ma uit io la tv...timpitzii ajtia de la cablu normal scot posturile unu cite unu, shi le baga la digital, da io platesc oricum cablu in kirie!! O s-ajung sa platesc doo posturi la aceiashi bani ca pentru 50...
Auzi, ca zici de nume, io cre ca p-al treilea- al tau, evident - o sa-l keme tot cu D Ma bucur ca eshti ok, daca vrei sa vb zi-mi , shi luam legatura

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput