Din tara cantoanelor - partea a VIII a
Raspunsuri - Pagina 7
pistachio spune:
FELICITARI, ADELA!
ma bucur pt tine! si din fericire ai reusit sa dai examen aici cu scoala din romania! super nu stiam ca se poate! si eu vreau sa fac scoala dar aici te rupe la bani!
poate imi explici si mie cum ai facut, te rog...data viitoare cand ne intalnim...sau o sa te sun odata!
te pup si inca o data felicitari!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
lorelei_19 spune:
Adelush, desteapta mamii, felicitari si la mai mare, elvetianca mea draga! hai sa-l stapanesti sanatoasa si sa ai parte de multe ore frumoase cu mashina. Maine bem o bere in cinstea ta. Mei, is mandra de tine, stiu cat de greu e, mai ales la asha de scurt timp. Bravo, bravo, bravo
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
lorelei_19 spune:
Anita, distractie faina in parcu de distractii. ce fain de voi, petrecaretzilor!
Cumatra, ti-i iau pe aia micii, zau ca da. te sun maine sa vedem detalii, da? in fct de cat ajung acasa de la Malina.
Danelutza, multi pupici si aveti mare grija de voi. Cu aparatu' insa de masurarea glicemiei, m-ai facut sa rad cu lacrimi, zau asha. cum de ti-a venit ideea sa masori glicemia la bucata de carne? zau ca ai imaginatie. Esti o dulce.
Feteloooor, azi am primit o prima! da, o prima pentru - cica merite deosebite. Mi-a fost inmanata intr-un cadru oficial si m-am inroshit toata si atata m-am balbait ca nu trebuia, ca nu de asta am muncit, ca era cat pe-ace sa mi-o ia inapoi . nu e mare valoare, da la cat de zgarciti sunt astia, mi se pare astronomica . thiii, am sa ma duc sa-mi iau ceva deosebit, doar pentru mine. ma gandeam la o geanta superba de la dolce gabana sau gucci, ca din propriu buzunar n-ash fi cumparat-o. da asha, parca ma mai gandesc
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
Dragele, 'na seara!
Io-s mai cobza ca dimineatza, aproape ca nu mai poci vorbi, da asta-l va face pe sotz taaare fericit!
ADELUUU, FELICITARI SHI SA VII SHI P-ACI CU MASHINA!! DAI O MARGUERITA PE FAZA ASTA
CUMATRA, IA O GEANTA MAI IEFTINA, SA-TZI AJUNGA SHI DE BEREA MEA!
Ashaaa, felicitarile fiind zise, viu acu sa recunosc cc ca terapia prin shopping e bestiala, mai ales cin vezi numa reduceri, io mi-am luat tzoale de la Zebra shi Clockhouse, da am vazut sale-uri shi la Tajly Weil (asha s-o scrie?) shi Chicoree. La Zebra au nejte fuste super, cu paiete, mijto colorate, da n-au masura mea, mie-mi trebe XS :(( Anyway, am reushit sa toc fro 170 de fr azi, gata, ma opresc aci, ca shi luna viitoare mai sint magazine
Miine dimi is la english play group, da dupa-amiaza is acasa, mai vegetez nitzel
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
miraklucker spune:
Adela, felicitari!!! Cred ca esti usurata, eu asa m-am sin^mtit dupa ce l-am luat. Nici eu nu stiam ca se paote is asa, cu atat mai bine!! Pe mine m-au terminat nenorocitii astia. Am dat prima oara testul in Chur, aveam domiciul la socrii, m-a invartit ala numai pe stradute cu sens unic de m-a ametit, apoi am inceput-o de la inceput, cu totul. Intr-un final am dat din nou examenul si mi-a spus ca e bine dar nu suficient pentru Elvetia!!! mi-a venit sa-l strang de gat!!Instructorul meu s-a inervat cred si mai tare de s-a dus si le-a facut cica un scandal, asa ca urmatoarea data dupa 40 min eram din nou in parcare cu examenul luat!!
Daniela, e tare dulce printesa ta!!!
Anita, cum e in noua casa? Te-ai obisnuit deja?
Iren, te inteleg perfect, si eu i-as da pe ai mei, dar la doua saptamani nici nu indraznesc sa visez, macar 2 zile.
Azi ne-am intors din minivacanta noastra din Germania. Am fost la niste prieteni de ai sotului langa Manheim si apoi la o prietena de a mea tot prin apropiere. mi-am sarbatorit ziua pe drum, urmeaza petrecerea cu prietenele mele!
abia am ajuns, oamenii ne asteptau la pranz si noi am ajuns abia la cina cu copii astia. David bau-se o sticla intreaga de suc pana nu am iesit bine din Arbon, abia reuseam sa ajungem de la o parcare la alta!!! apoi s-a facut ora pranzului, Daria nu putea sa doarma de foame, manaca fata asta de nici nu stiu unde incape atata in ea!! Asa ca am ajuns sa facem un drum de 300 si ceva km in 6 ore. Dar oricum a fost frumos. Astazi au fost daramati asa ca i-am executat rapid in pat si eu m-am postat la calculator sa incerc sa recuperez pozele pe care ieri iubitul meu sot le-a sters. Pe toate. Dar cum nu prea stiu mai nimic, incearca sora-mea pe messenger sa-mi explice ca la gradinita. Pana acum n-am reusit si m-am saturat. Mai vad maine, daca nu asta e fara poze de vacanta ramanem !!
Va pup pe toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Adela spune:
Da fetelor ma simt usurata ca voiam sa se termine o data- cum o fi! Nu mai suportam sa stau in stresul asta. Oricum m-am dus cu gandul ca nu-l iau: imi tot repetam ca il dau si scap!
Dar politistul a fost cooperant, mi-a vorbit in limba germana (si nu in dialect).... si pe la mijlocul traseului mi-a spus ca daca vreau sa iau carnetul sa nu mai conduc asa tare (adica daca limita e 50km/h io sa conduc cu 40Km/h sau mai putin.... ceea ce m-a lasat masca.)
In fine..., cine sa-i mai inteleaga? M-a purtat si pe mine pe tot felul de stradute, m-a dus pe autostrada, m-a dus intr-un orasel din apropiere cu intersectii mari si strazi intortochiate....
anita> cu placere iti ofer amanunte. Eu am preferat sa fac scoala de soferi in Romania din mai multe motive: in primul rand LIMBA, apoi puteam s-o las pe Julia undeva (fara mofturile bonei de aici), si nu in ultimul rand pretul! Acolo e mai ietfin ca aici (unde costa 90 franci/ora).
Booon , asadar mak sa-i scriu lui Mos Craciun cum ca imi doresc o masina.
v-am pupat si va multumesc pentru felicitarile voastre ,
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
iren spune:
Ziua buna, lume!
La mine-i oarecum linishte, ca Juli doarme, numa Bogdanelu e trez shi ma tot zapaceshte, vorbeshte continuu, cin cu mine, cin cu papusha!
Io n-am kior de ban, ca i-am tocat pe totzi ieri, asha ca azi ma indreptam fericita spre bancomat, cu gind sa astup gaura din portofel, cin mi-am dat seama ca azi e 28, shi de pe 28 pin pe 31 se muta bancomatele in noul sediu renovat...degeaba m-am kinuit io sa tzin minte shi sa-mi scot nejte bani c-o zi inainte, sa-mi ajunga w-endu, ca tot am uitat...Asta e, n-o sa mai keltui shi gata, diseara-mi da barbatu nejte bani pentru w-end, pe care-o sa ma straduiesc sa nu-i fac praf
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danelutza spune:
Adelush felicitari pentru carnet.
Apropo, unde ai gasit adresa lui Mos Craciun, poate ma ajuta si pe mine sa-mi schimb carnetul ca nu am mai reusit, ca pe urma ma dau la mashina sotzului.
Lorelei sa-tzi cumperi o geanta frumoasa. Eu am primit cadou de la sotzul meu una anul trecut, iar cind am fost in tzara am facut ceatza, vorba unei prietene.
miraklucker ma tem ca principesa mea, creste o smecheroaica si o alintata, ufff, cum sa n-o alint daca-i asha de scumpa.
Pupici la toate si week-end placut.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
iren spune:
Dane, trebe neaparat sa-tzi spun ca principesa ta e o dulceatza de fetitza
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
Adela spune:
Danelutza> poi se poate sa tii ascunsa frumusete de printesa? In sfarsit se vad pozele. E superba. Sa va traiasca.
lorelei> felicitari pentru prima. Asa cum te stiu eu, cred ca o meritai cu varf si indesat si ma bucur mult pentru tine. Astept sa te vad cu geanta. (peste 2 saptamani.)
irenu> faina terapie da` cam scumpa.
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc