Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Sal fete, am intrat numa sa va zic buna seara, ca alte kestii maretze nu am de comunicat La noi e pace, mai putzin linishte, ca Juli are bizdic, de-o saptamina s-a facut un monstruletz care urla dupa mine shi care vrea numa-n bratze, shi care nu mai bea lapteeee:(( De-abia a baut in seara asta, shi cu eforturi am ajuns la 300ml, aproape de 400, cit bea de obicei, poate-shi revine, ca nu vreau sa piarda asha repede burduhanu shi pulpitzele dolofane Bogdanelu a fost azi la grupa de joaca, m-a pupat shi s-a dus singurel la masutza, e-a doua oara, yupiii, sper s-o tzina tot asha
Mira, la multzi ani frumoshi Dariei, sa fie sanatoasa shi norocoasa
Restu, va pup la gramada pe toate shi sa fitzi cumintzi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Hai ca acuma scot eu subiectul de la naftalina.
mira, la multi ani micutei, sa creasca mare si sanatoasa
adela si lorelei, v-am trimis cite un pm cu adresa pentru banii pt batrini, insa nu stiu daca l-ati primit. Mai trebe sa vad cum sa trimit banii in tara pina pe 15 decembrie. Nu merge nimeni in tara ? Eu stau de craciunul asta aici, pt prima oara de cind am plecat :((
Eu tocmai ce-am trecut pe la generale, la discutia despre silviu si-am ramas c-un gust amar, c-am fost tare gisca, vorba lui iren.
pistachio, ti-ai luat bilet la concertul lui robbie? Eu n-am mai prins
In rest, nu mi-am dat demisia si tot incerc sa-mi fac curaj si sa-i zic sefului ca vreau sa plec. Luni e ziua cea mare cind ii zic ce am pe suflet.
gata, termin. pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

turturica da am primit PM-ul de la tine. Dar inainte de a trimite chiar voiam sa te intreb cum trimiti tu banii mai departe? Dar raspunsul l-ai dat mai sus parca mi-ai intuit intrebarea.
anita ai bilet la robbie? Daca nu, uite poti licita aici. Desi nu te-as sfatui. Citeam zilele trecute in ziar ca la concertul de anul trecut din Germania s-au vandut in modul asta (prin ebay) peste 5000 de falsuri.
mira> la multi ani Dariei.

pupici la toate,

Adela , mamica de

Mergi la inceput

adela, i-am scris lui didi alex, care e implicata oricum in strinsul de bani pentru copiii orfani si merge acasa de Craciun. Evident ca ar fi mai simplu daca as gasi vreo elvetianca ccc care sa mearga acasa, dar cred ca pin la urma trimisul e cea mai mica problema.

of, nu mai da linkuri cu subiectul robbie, ca inca sufar ca n-am prins bilet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

fetelor, AM LUAT BILETE LA ROBBIE!!!
am luat 3: eu, sotiorul si monica(pezullo), m-a rugat sa-i iau si ei asa ca vine si ea cu noi!
saracu' steven a stat de la 5 fara un sfert dimineata pana la 8 si un sfert la coada dar a reusit sa ia bilete! dar merita!
adela, de pe net n-as cumpara cu siguranta! in primul rand le vand mult mai scumpe si ar putea fi falsuri dupa cum spui si tu..!
abia astept concertul! dar, mai avem ceva de asteptat... dar trece repede!
aaa, uitai sa va spun ca biletele astea au ceva special: AMPRENTA LUI ROBBIE!
e de la degetul aratator si e pusa special ca sa pastrezi biletul ca amintire! un detaliu foarte simpatic!
va pup si turturica, imi pare rau ca nu ti-ai luat si tu bilet...poate data viitoare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

turturica> am trimis astazi in plic banutzii spre tine.

Fetelor va doresc un weekend frumos.

Adela , mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, ce-i cu voi,??? abia am gasit undeva la coada subiectul !¨
Noi ca de obicei ne-am trezit devreme, defapt cam toata noaptea am fost mai mult sau mai putin treaza. Acum sunt beata de cap, am luat si eu juma de algocalmin, dar abia pot tine ochii deschisi. Asa m-as baga din nou in pat!!!!!! dar cine ma lasa! nici sambata cand am mai vrut sa dorm putin dupa ce s-a trezit sotul n-am avut liniste, David era din 5 in 5 min la mine in camera "mama scoala-te, e soare afara".
Plus ca de 3 nopti e bolnav, se tot preumbla la mine in pat, ziua e destul de bine dar seara il apuca tusea de nu se mai opreste si pe deasupra are si febra. Daria nu se lasa nici ea mai prejos, se trezeste si nu mai vrea sa adoarma. Asa ca o iau si pe ea cu mine. La un moment dar vine David langa mine, sotul sare ca ars "Daria" el credea ca se pune peste ea, dar o duse-sem inapoi la ea in patut!
Cel putin bebelina mica e inca cuminte, daca nu ma pot plange de ea ma plang de astialalti.
Azi n-avem nici un program David sta acasa, doar i-o mai trece sa pot macar maine sa-l duc la kinderkrippe. Daria s-a smecherit si ea nu mai vrea sa doarma decat odata pe zi, tipa ca din gura de sarpe cand vreau sa o culc dupa masa.
Acum va las, Daria a descoperit aici in birou portofelul cu euro si-i baga in gura!.

Mira28+ mami deDavid (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Neata, elvetiencelor. io am avut un wikend pliiin, ca de obicei- sambata kinoabend cu fiica-mea si o prietena de-a ei cu mamica, iar ieri mi-a fost fata juma de zi bolnava, da dupa aia s-a inzdravenit. Am facut aseara un drum enorm prin nameti, de la noi din aargau- intai raperswil la Malina, apoi la Bern, totul a durat 3,5 ore, asha ca la urma am picat ca o... vorba lu' Iren, ca o gasca
Azi e Zwiebelmärit in Bern, o sarbatoare tare deosebita pe care n-am vazut-o niciodata, strazile sunt pline inca de la 5 dimineata si se vand la standuri in primul rand impletituri din ceapa, stiti voi, alea care se atarna pe peretzi la tzara in ro, si tot felul de bucate in primul rand cu ceapa, se arunca peste tot confetti, copiii urla, tranvaiele nu circula, lumea e tare vesela. In plus ninge cu fulgi mari si pufosi si e ataaat de frumos, ca m-ash plimba toata ziua. din pacate, datoria ma cheama
Irenu, cum a fost sambata? asteptam povestea si bineinteles poze. sper sa reusesc sa vin vineri sa-mi vad finutzul si pe sora-sa.
Adelush m-ai salvat de la moarte curata, duminica dupa biserica vin la tine, iar vineri- cum am spus, ma duc la Spreitenbach sa caut varza. Si mai stam si la o palavra amandoua.
Mira, multa sanatate lui David si ... sa dea Domnu sa doarma mai mult saptamana asta, s-o lase pe mami un pic sa se odihneasca. SAracutza de tine, zau ca dac-ai fi mai aproape, ti-ash lua un pui o ora-doua.
Anita, tradatoareo! te duci la concertele cu robbie fara noi? glumesc, ma bucur pentru voi meeega! si asteptam cu sufletul la gura pozicile! wowww, asta da noutate!
turturica, eu tot n-am inteles cu banii, cui trimit, tie sau lu' didi alex? pupici si tie
fetelor, va urez o saptamana minunata si toate dorintele sa vi se implineasca.
va tzuk cu drag

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ziua buna, fete
poze n-am, ca uitai sa fac, shi nici altcineva n-a facut:(
Am fost cam 13-14, plus doi kupilashi, s-a stat pin pe la 10 juma, mie mi-a placut, shi mincarea a fost buna , cine n-a venit sa-i fie rushinika
Julia mea e mai bine, n-a mai avut febra as'noapte, da tot n-am putut dormi, ca se fitzîie shi era rece toata.
Bogdanelu se lupta cu olitza, nu mai face pipi pe el, da nu face nici kaka, e-a treia zi de constipare...da nu ma las, tre sa faca la oala sau wc, el îmi cere scutec, ca faca kaka in el...
E frig, am descoperit un spielhalle in Züri, Bambinos, poate merg saptamina asta p-acolo cu plozii, vine careva?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

neata. Subscriu la ce scrise iren. Mincarea a fost buna si compania pe masura. Io m-am simtit tare bine. Plus ca avuram peripetii de n-o sa uit veci unde sta iren. Barbatu-meu isi scapa portofelul cind ne urcaram in masina si de-abia cind am ajuns acasa ne-am dat seama ca nu-l mai avea, dar nu stiam unde-l pierduse. Da-i cu telefoanele catre iren sa vedem daca n-o fi cazut in casa si bineinteles ca nu era. Ne-am gindit noi ca atunci numai in parcare putea fi. Norocul nostru ca n-a trecut nimeni pe linga parcare pina ne-am intors noi si era intr-adevar acolo, in zapada.
adela, am primit banii de la tine
lorelei, la mine sau la didi, nu conteaza. Eu am strins bani de la fetele din strainatate care s-au oferit sa trimita si, cind ajung toti, ii trimit pe plic lui didi. Ca io nu merg de craciun acasa. Daca tu ai adresa lui didi poti sa-i trimiti direct ei.

fetelor, voi ati facut vreodata cumparaturi in germania? Unde mai exact? Si ce e voie sa aducem? De ce valoare?
Noi n-am fost niciodata la cumparaturi peste granita si ne gindiram (mai mult io) sa tragem o fuga peste granita, dar al meu zice ca nu merge daca nu stie ce e voie si ce nu.

Mergi la inceput