Cat cere o bona in C-ta?
Am un baietel de un an si sunt in cautari de femeie care sa se ocupe de el si cu care sa se obisnuiasca pana voi incepe eu serviciul.Urmeaza sa discut cu cineva(si poate voi avea noroc si ne vom intelege),dar nu stiu mai nimic despre ce pretentii materiale ar putea avea o bona in orasul C-ta.Am auzit cat vor cele din Bucuresti,dar poate aici o fi altfel.
Multumesc anticipat!
http://community.webshots.com/user/simonarida
Raspunsuri
caty spune:
Buna Simona,
Si eu am o doamna care sta cu Dinu de la 1.2 ani (pana atunci a stat mama mea cu el).In curand face 2 ani deci o am de ceva timp si sunt f. multumita de ea. Pb sta un pic altfel la mine pt eu o cunosteam pe D-na respectiva de cativa ani buni si aveam si am mare incredere in ea.
Deci ca sa-ti faci o idee despre ce te intereseaza:
-program 8.30-18.30 (cu abatere de +/- 15 min)
- face tot ce tine de dinu: ii da sa manance, il plimba, il invata povesti, il duce la copii in parc sa se joace, ii face mancarea de pranz, cateodata cand e urat afara pregateste si cina care i-o dau eu. Pot spune ca Dinu tine tare mult la ea si in unele seri pleaca pe furis ca sa nu planga dinu dupa ea;
-tot asa cand e urat afara mai face si cate ceva prin casa; un aspirator, intinde rufele cand eu nu mai apuc, spala vasele de fiecare data, ba chiar mai face si macare pt noi vand are timp, nu sta nici o clipa; cred ca nici eu n-as putea face atatea daca as sta acasa cu dinu; stie sa se organizeze f.f. bine
- salariul:3 mil iar cand am de unde ii mai dau si ceva alimente si atentiile de rigoare de 8 martie, paste , craciun, ziua ei etc.
Nu stiu daca e mult sau putin. Dupa mine daca mi-as permite i-as da mult mai mullt pt ca ma suplineste cu mare drag si merita dar din pacate atata imi permit si n-a venit niciodata cu pretentii sa-i dau mai mult sau cu aluzii ca a auzit pe nustiu unde ca o bon aia nu stiu cat.
Eu ma consider o norocoasa ca o am. Sper sa ai si tu noroc si sa gasesti bona potrivita.
Sper sa-ti mai scrie si alte fete sa-ti faci o parere.
Eventual intra la sectiune prieteni dintotdeuna.Este un topic cu Constanta deschis acolo, poate primesti mai multe raspunsuri.
Sper ca ti-am fost de jutor.
O zi buna.
Ontica Camelia spune:
Buna!
Pt un copil peste 1 an se plateste intre 2 mil - 3 mil, mai rar mai gasesti si cu 1,5 mil. In general face ceea ce ti-a spus si Caty pt copil. Ajutorul in casa il face doar daca doreste, tu o platesti doar pt bb-siting.
Caty ai avut noroc cu d-na, ca te ajuta si la menaj.
Sanatate multa!
Camelia & Alexanra Elena
Simona R. spune:
Multumesc mult ,fetelor!Ma bucur sa aud ca nu e vorba de mai mult!
Va pup!
http://community.webshots.com/user/simonarida