Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 3
floricika spune:
Fetelor va pup si va promit ca de azi incep sa devin foarte activa pe aici! Pe 20 august am facut nunta
(pentru cei interesati pot vedea poze in linkul de semnatura) iar acum ne-am apucat serios de treaba cu bb. Iata ce am mai facut intre timp legat de asta: Luna trecuta a venit CM la 38 de zile, pe 14 August. Si de atunci nimic! Am luat teste , normal, care au arata de fiecare data o liniuta, iar acum o saptamana m-am dus la ginecolog care mi-a zis ca vede o mucoasa care ar putea insemna o sarcina in formare, sau poate insemna ca vine CM , dar dupa ce s-a mai uitat atent la ovarele mi-a zis ca sigur nu e sarcina ca am ovare polichistice si nu crede ca aveam cum sa raman cu acele ovare
. Mi-a dat toata droaia de analize de facut inainte de a ramane insarcinata si tratament pentru ovare si pentru a ramane insarcinata, tratament pe care trebuie sa il incep din a 7 zi de CM. Numai ca CM tot nu a venit! Daca nu vine pana pe 14 oct (adica 2 luni de intarziere) trebuie sa ma duc sa imi provoace ea ciclul, ca sa pot incepe tratamentul
. Ma enerveaza pentru ca vreau sa incep tratamentul ca sa stiu de ce muncesc!
Azi dimineata am simtit ceva umed si am fost convinsa ca a venit si plina de bucurie m-am dus si am luat un tampon dar cand m-am dus in baie.....alarma falsa...doar o scurgere....E ciudat, voi va rugati sa nu vina CM iar eu il astept cu ardoare...ca sa pot incepe sa concep BEBICUL MEU!!!
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!
http://photos.yahoo.com/flory1008
GeorgianaI spune:
Floricica, bine ai venit, Casa de Piatra si la cat mai multi Bbei!
A, si urarea nostra a aspirantelor, sa stai cat mai putin la aspirante si sa treci repejor dincolo la mamici!
Pupici.
cami30 spune:
Eu de ce nu sunt pe listuta?
Ca am cerut candva si in plus , maine la 6.30 sunt in sala de operatii pt laparo. Sa-mi tineti punmii
so aspiranta dar nu suficent de optimista cami30( camelia veronica)
cami
Tmihaela spune:
Buna fetelor,eu tot super ocupata si ingropata in hartoage.Floricica bine ai venit,CASA DE PIATRA sa fiti sanatosi amindoi si cit mai repede cu bebe.Dariana bine ai revenit printre noi si sa fugi cit mai repede la mamici.Mai fetelor ce se intimpla cu atitea vise cu gravidute?Sa fie oare un semn asta?Apare o noua graviduta?Eu nimic nou la orizont ma chinui cu zanocinul meu si trebuie sa ma pregatesc de un nou control.

fetele si va doresc o zi cit mai buan si plina de optimism.
Mihaela
Alexa Ioana spune:

salutare ! remember me ?
ce mai faceti ? nu v-am "vazut" de mult.
eu sunt ok. in sfarsit a venit ciclul dupa tratamentul pt. endometrioza. azi e ziua 13, deci suntem foarte ocupati ![]()
si mai ales ca azi e aniversarea noastra !!! poate anul asta primim cadoul pe care il asteptam de atatia ani...
sa stiti ca nu mi'am monitorizat nici temperatura, nici nu am facut teste de ovulatie, si nici nu ma mai stresez. ce am inceput sa fac e sa mananc mai sanatos si sa merg la sala... si ma simt excelent ! si sunt si optimista !!! ![]()
doar am vrut sa va impartasesc si voua treaba asta.
va pup cu drag !
sa aveti o zi buna !
martha78 spune:
Cami 30, te va trece Asi pe listuta ai sa vezi! Asteptam vesti bune de la tine dupa laparo si un bb cat de curand.
Alexa Ioana, ma bucur ca nu te stresezi si ca esti increzatoare, e bine ca ai rezolvat problema cu endometrioza
Eu sunt in ziua 4-a, dar nu mai vreau sa tin cont de zile, de nimic, acum am altele pe cap se pare ca as fi facut o hepatita toxica de la atatea medicamente 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
osna spune:
dragutelor sambata cu noaptea-n cap plec spre romania pt 5-6 saptamani.va doresc multa sanatate si cand vin sa va gasesc pe toate
frumoase si sper ca si la noi sa se intimple minunea.
va pupacesc pe toate
svetlana
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
asi spune:
Fetelor eu azi sunt tare suparta.Azi de dimineta am vrut sa plec in oras cu Razvan.El de vre-o saptamana nu mai foloseste caruciorul ca merge destul de bine.Iubitul mamii!
Ce m-am gandit eu mai bine iau carutul ca se oboseste si trebuie sa il car in brate si e tare greu.Zis si facut.Am luat carutul si la o rampa din aceea de trecut de pe trotuar in strada mi se bocheza rotile din fata .Carutului se rastoarna cu copil cu tot si eu ma feresc sa nu cad pe carut si cad langa.Copilul sub carut ,saracul, a inceput sa urle.Eu repede ma ridic si vad copilul plin de sange.Si-a spart buza.Nu rau dar...
Inca imi tremura picoarele.Am dat o caruta de bani pe caruciorul ala si credeam ca e bun.
Bine ca Razvan nu e lovit rau doar speriat.
Sa nu va zic eu ce speriata sunt ca inca ma apuca plansul
[