Aspirante optimiste (156)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by pyssy

Mie frica sa fac testul..

VISELE NU SE RISIPESC,DAR NICI NU ZBOARA DACA NU LE DAI ARIPI...

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Nunta noastra :)

De ce frica ?Asa te lamuresti.Daca cumva e bebe sii ii faci rau cu atatea emotii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by marrina

Liana30 LA MULTI ANI!!! si pe ziua de azi!!! Si sa vina rapid pe care-l astepti.

asi Pai cazatura micutului a fost in visul tau, iubito. De-aia se zvonea prin vis ca e al lui Andrei Zaharescu. Haz de necaz...ca imi inchipui ca tremuri toata iar pustulica a si uitat...sau are boticul umflat de suparare. Ia glumeste un picut cu el sa uite.

floricika Casa de piatra!! Bun venit si ... rapid la . Frumoasa mireasa....
Ce zici tu sa faci un test din sange ca sa fii sigura cum e cu intarzierea asta?

cami30 Sigur o sa fie bine! Curaj!

Alexa Ioana LA MULTI ANI FERICITI si...cadoul pe care vi-l doriti!

osna Drum bun! Si...cum adica pana te intorci din Romania nu mai treci pe la noi? Si.....de ce vii in Ro?

Multumesc marrina te

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:
Originally posted by pyssy

Mie frica sa fac testul..

De ce frica ?Asa te lamuresti.Daca cumva e bebe sii ii faci rau cu atatea emotii?

Hihi .. poate fi bebe ?
Nu am emotii ... sau am .. ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

FETELOR!!!Va spun ceva???Am fost putin plecata, pana la biserica... pe drum la intoarcere, nu m-am putut abtine si mi-am luat un test de sarcina... Acum stau si ma framant... sa-l fac sa nu-l fac??? Stiu ca voi o sa-mi spuneti sa-l fac dar acum cand il am, mi-e asa de frica!!! Parca mi-au disparut si mancarimile de la sfarcuri de frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna seara, buna seara..ce fac fetele mele?

La multi ani, sarbatoritelor si sa le sarbatorim si pe cele care fac testul. Adica sa ne dea de baut ca le iese pozitiv!

Va pup cu drag!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor!sunteti plecate la distractie, asta seara?
Vad ca sunt cam singura pe-aici??? Si testul ala ma asteapta!!!Si parerea voastra nu o am, si ma uit la el cu teama ca am avut in mana atatea negative! Si numai unul pozitiv! cred ca ma dau putin cu... Ce bine-ar fi sa adorm eu o perioada de timp si, sa ma trezesc,cand oi fi, ba nu, cand oi fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau!oamenii muncitori vin si simbata la servici(adik moi)nu k altii dorm pina tirziu,fac alea,alea..
marrina,nus cum soro da iete ca Maca nu am luat,da nu-i timpul trecut,acu termin homeopatul si iau si d-aia,ca sa le bifez pe toate
flory,iubita,asa am zis da deocamdata nu am banii si daca ii primesc in ianuarie nu am cum sa fac in feb,ca tre sa ma hotarasc unde la ce dr.tre sa fac analize,de facut oricum fac,ca alta sansa nu prea vad...
simonette,incredibil prin ce ai trecut,pentru consecventa,lasa ca acum cred ca esti,ai facut testul?
pysyy,tu ce vesti ne dai?
ma'c sa vad ce ati mai scris ca nu am apucat sa citest tot

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Asi,sa ne dai vesti bune luni da?ma ameninta de mult sotul meu ca ma duce sa vad Clujul,care ii place foarte mult si poate ne vedem si face to face
gogosarica mea(care nu e avocat)io nu ma cert cu nimeni,cind ne videm?
tumpi,frumoasa si modesta,lachi,casa poporului va
anina,multa sanatate,bine ca acum este ok

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Rusii mei sunt lenesi luna asta......sau au uitat ca acu 2 saptamani trebuiu sa bata la usa. Am fost la doctor si ....se pare ca ...nu se stie domne! Sanatoasa sunt....poate e cu ochi. Saptamana viitoare ma duc la ecografie daca nu vin rusii. Test am facut si mi-a iesit: prima linie rosie si a doua rozeeeee foarte pal.....acum vom vedea. Va pup si ............................SPOR LA TREBURI !

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ioana, io cred ca e cu ochisori.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput