Aspirante optimiste (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana81 io cred ca tre sa dai de baut,ca sigur e cu oki!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

Si eu cred ca e cu ochisori...Ioana!

Pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sa ma laud si eu: maine mi se nashte finutza. Am niste emotzii. Abia astept!!!!
O sa ma intrebati cum de stiu ca maine sigur. Iete-te ca stiu, na!
Pana o sa raman io gravida cred ca stiintza va fi asa de avansata incat de la primul consult imi va zice ziua, ora, minutul si secunda cand voi naste

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ioana si eu cred ca esti !
Simonette, am citit mesajul tau si iti inteleg durerea, mai ales ca si istoricul meu e oarecum asemanataor cu al tau, as zice chiar mai rau, nici nu stiu daca pot sa mai sper, acum as vrea sa ma retrag de pe listuta voastra si sa urez voua cele care va faceti testul luna asta cat si celorlalte mult, mult noroc!!!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

aspirantele si we cu soare.
Anca - nasica draga, sa-ti traiasca finuta: cred ca o sa ai niste emotii maine...mama-mama!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Salutare la taota lumea! Astazi daruiesc si eu cate o, pt. fiecare suflet care a trecut pe-aici!
Sa nu va tin in suspans... am facut testul... aseara...! V-ati prins? Cred ca toate simptomele alea erau inchipuirea mea, desi n-au disparut, ba chiar as putea spune ca azi parca am avut senzatie de ! Dar nu vreau sa ma mai amagesc, cum ca ar fi prea devreme... Intr-adevar, ar fi trebuit sa-mi vina astazi sau maine,daca as calcula la 28 de zile! Eu niciodata nu am avut CM regulat...sau la 28 de zile, dar oricum ar fi trebuit sa iasa macar vag pozitiv daca ar fi fost bb...
Oricum fetelor! stati linistite ca eu nu ma las... astept scarbele si o iau de la capat impreuna cu voi!!!

Ioana!!!Si eu sunt de parere ca tre sa dai de baut! Sa fie intr-un ceas bun! Te rog spune-mi si mie cand ai facut tu testul ala vag pozitiv? La cate zile de intarziere??? Te rog!!! E f. important pt. mine!

Martha!!!Te rog din suflet sa nu renunti la lupta tocmai acum! Ramai aici... sa luptam impreuna... pana la urma va fi asa cum isi doreste fiecare dintre noi!!!

la toate si iaca ma semnez:
Simona,,Ceea ce nu te omoara, te-ntareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

simonette,chiar daca tu spui ca nu vrei sa te amagesti ca-i prea devreme...daca zici ca nu ai CM regulat...s-ar putea,totusi,sa fie devreme.Poate-l repeti peste cateva zile si-ti doresc din suflet sa fie pozitiv

vale,poate da Domnul si nu v-a fi cazul sa faci FIV

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Da! Promit ca mai astept 5 zile, si daca nu vin, refac testul! Va tin la curent!!!

Toate fetele!

Simona! Ceea ce nu te omoara, te-ntareste!!!

Mergi la inceput

Anca Wish! Nasicoo!!! Nastere fara probleme finutzei tale, banuiesc ca naste prin cezariana, de stii tu asa sigur! Sa dea Domnul sa aiba un bb de nota 10!!!
Am vazut ca mi-ai scris!? Te-ai relaxat ai? Pai sa-mi zici si mie cum ai facut, ca eu nici cand dorm nu reusesc! Si astept de 8 ani, iar in ultimii 2 ani si jumatate am facut si eu tot ce se putea in afara de FIV! Stai! Ca nici inseminare n-am facut! Trebuia sa fac luna asta, dar cu zgarcitu' meu de endometruuu!!!
M-as relaxa si eu... sincer, dar mi-e frica, ca trece timpul si eu mai fac bb la 50 de ani!
Inca o data iti urez tot ce-i mai frumos pt. finutza ta, si... pt. tine s-o iei pe urmele ei repejor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

La mine trebuia sa vina incepand cu 19 septembrie si ieri pe 30 septembrie am fost la doctor...acolo mi-au facut testul...si nu mi s-a spus nimic concret...astept sa merg la ecografie...mi-a explicat ca e posibil sa fie sarcina. Eu astept. Sa fiu sincera eu nu cred in testele astea de sarcini. Mi-am mai facut de doua ori in viata testul si de fiecare data mi-au iesit pozitive...si nimic(prima data aveam 17 ani si jumatate...). Sunt ciudate eu nu ma iau dupa ele. Succes si sper sa fie bine si pentru tine.

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput