Aspirante optimiste (156)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Mie frica sa fac testul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by Tmihaela

Buna fetele,eu am intrat doar sa va salut pentru ca am o zi foarte plina.Sunt prinsa in ditamai teancu de chestionare si nu am timp nici sa respir.Liana mii de scuze,LA MUTI ANI pentru ziua ta.Sa iti de-a Domnu tot ce iti doresti multa sanatate si numai bucurii.Tumpi mersi pentro floricica.Pup toate fetele ca acum fug la hirtoage.

Mihaela

multumesc tare multb Mihaela..
te

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ASI!si eu tin pumnii! Cand faci testul, poate il facem amandoua odata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pissyda repede fuga la farmacie si fa-ti un test, ca eu inainte de laparoscopie, aveam CM 1 zi si 1/2... Gravi, nu eram, aveam alte pb... nu vreau sa te sperii, ca tu nu ai cum sa ai aceleasi pb.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floricika

Fetelor va pup si va promit ca de azi incep sa devin foarte activa pe aici! Pe 20 august am facut nunta(pentru cei interesati pot vedea poze in linkul de semnatura) iar acum ne-am apucat serios de treaba cu bb. Iata ce am mai facut intre timp legat de asta: Luna trecuta a venit CM la 38 de zile, pe 14 August. Si de atunci nimic! Am luat teste , normal, care au arata de fiecare data o liniuta, iar acum o saptamana m-am dus la ginecolog care mi-a zis ca vede o mucoasa care ar putea insemna o sarcina in formare, sau poate insemna ca vine CM , dar dupa ce s-a mai uitat atent la ovarele mi-a zis ca sigur nu e sarcina ca am ovare polichistice si nu crede ca aveam cum sa raman cu acele ovare. Mi-a dat toata droaia de analize de facut inainte de a ramane insarcinata si tratament pentru ovare si pentru a ramane insarcinata, tratament pe care trebuie sa il incep din a 7 zi de CM. Numai ca CM tot nu a venit! Daca nu vine pana pe 14 oct (adica 2 luni de intarziere) trebuie sa ma duc sa imi provoace ea ciclul, ca sa pot incepe tratamentul. Ma enerveaza pentru ca vreau sa incep tratamentul ca sa stiu de ce muncesc! Azi dimineata am simtit ceva umed si am fost convinsa ca a venit si plina de bucurie m-am dus si am luat un tampon dar cand m-am dus in baie.....alarma falsa...doar o scurgere....E ciudat, voi va rugati sa nu vina CM iar eu il astept cu ardoare...ca sa pot incepe sa concep BEBICUL MEU!!!
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!

http://photos.yahoo.com/flory1008

floricika "Casa de piatra" si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se implineasca ...cu scuze de intarziere dar nu am stiut..
te

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alexa Ioana

salutare ! remember me ?
ce mai faceti ? nu v-am "vazut" de mult.
eu sunt ok. in sfarsit a venit ciclul dupa tratamentul pt. endometrioza. azi e ziua 13, deci suntem foarte ocupati
si mai ales ca azi e aniversarea noastra !!! poate anul asta primim cadoul pe care il asteptam de atatia ani...
sa stiti ca nu mi'am monitorizat nici temperatura, nici nu am facut teste de ovulatie, si nici nu ma mai stresez. ce am inceput sa fac e sa mananc mai sanatos si sa merg la sala... si ma simt excelent ! si sunt si optimista !!!
doar am vrut sa va impartasesc si voua treaba asta.
va pup cu drag !

sa aveti o zi buna !

scuze de intarziere...
"La multi ani"alexa
am baut un in cinstea voastra...

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by osna

dragutelor sambata cu noaptea-n cap plec spre romania pt 5-6 saptamani.va doresc multa sanatate si cand vin sa va gasesc pe toatefrumoase si sper ca si la noi sa se intimple minunea.

va pupacesc pe toate

svetlana

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

sa dea Dumnezeu asa sa fie...
drum bun si te asteptam cu drag..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by simonette

Pissyda repede fuga la farmacie si fa-ti un test, ca eu inainte de laparoscopie, aveam CM 1 zi si 1/2... Gravi, nu eram, aveam alte pb... nu vreau sa te sperii, ca tu nu ai cum sa ai aceleasi pb.

La mine e prima data cand mi se intampla :(

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Buna !
Buna!
ce mai faci simo?

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

pyssy asculta ce iti spun fetele si da fuguta si ia testul..
daca mi se intampla mie eram deja cu el facut...cum poti sa rezisti sa nu-l faci?

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput