Aspirante optimiste (156)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
puidana, felicitari, sarcina usora si bb sanatos si mancacios
asi ia vezi ce-i cu poftele alea
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
marrina spune:
flori76 Ziua 1 = un nou inceput = OPTIMISM.
simonette Esti o fata curajoasa si hotarata!
Si o sa ai parte de
tau!
Si mie tot prin ziua 7-8 mi s-a intamplat. Nu stiu de ce. Sa fie hormonii de vina? Eu am dat vina pe naturistele mele.
MirelaV Daca vorbesti cu cami30 sa-i spui ca ne rugam in continuare sa fie bine. Multumim de vesti.
puiudana2004 Ma bucur ca mazarica ta e bine. Sa fiti sanatoase amandoua!
pe burtic!
Nu uitati sa va bucurati de toamna frumoasa zilele astea !!!
flori76 spune:
Marrina sar´mana pt incurajare
.Incerc sa gandesc asa...acum mi-e atat de rau...ma doare burta taaaare 
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asi spune:
Tumpi nu ma provoca.....La cat de tare ma dor
si ca mi-e somn tot timpul as putea jura ca am deja cateva saptamani
.In plus azi dimineata era sa 
Dar inca nu ma pot hotara daca me doare burtica sau inca nu.Oricum nu astept rushii decat prin 6 oct.
Luni fac un test care va iesi negativ dar nu am mai facut unul de ceva ani si sunt curioasa.
marrina spune:
flori76
pe burtica. Vezi ca nu mai doare...
asi
Tin pumnii pentru test. Sa iasa cu doua liniute! Cand vrei tu. Mai suntem pe acelasi itinerar? Ziua 25 ?
flori76 spune:
Asi si eu tin pumnii sa iasa 2 liniute frumoase!
marrina,deja m-am mai calmat(de la pupicul tau
si de la un no-spa).
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asi spune:
Fix ziua 25.Ciclu de 32.
Normal doar suntem inca aspirante tinta e
.
Mai fetelor am gatat supa aia de spanac a iesit o bunatate sa te lingi pe degete.Hai nu veniti sa o gustati?

adar spune:
Mirelus, ai vazut ce minune am ???
Nu-i asa ca-i mare si frumos? Are 6,02 cm pana la fundulet (fara picioare) si zic doctorii ca e bine pana acum. Sper sa fie bine si de acum incolo si fata draga, ar cam fi cazul sa parasesti trupa asta, ca esti cam veche pe aci!!!![]()
http://community.webshots.com/user/adarr103
pyssy spune:
Salve ,
Am si eu o nelamurire.. poate ma scoateti voi din ceata :) Acum 2 zile mi-a venit ciclu, insa a tinut doar 1 zi si jumatate , poate fi o sarcina? In plus sunt nervoasa.. iar saptamana trecuta mergeam la baie din 30 in 30 minute , iar noaptea si de cate 3 ori ...sanii m-au durut , dar acum 3 zile , acum insa deloc .. si sunt tare nedumerita , mai ales ca la mine ciclu dura in jur de 5-6 zile
Ma ajutati ?