Trucuri sa raman gravida cu baiat
Buna fetelor,
N-am mai intrat pe chat de o vesnicie. Sunt sigura ca s-a vorbit despre acest subiect, dar n-am reusit sa gasesc mare lucru. Stiu ca sunt o gramada de superstitii sau nu stiu cum sa le spun, ca sa ramai gravida cu baiat sau fata, ce vrei tu. Eu am o fetita deja, si mi-as dori un baietel sa scap. Nu vreau al 3-lea si sotul vrea tare un baietel. Voi ati incercat vreo metoda? A mers? Multumesc mult!
Nagel
Raspunsuri
pisoi3 spune:
Draga Nico,
Nu stiu sa iti zic retete ca sa ramai gravi cu baiat, se zice ca trebuie sa mananci sarat inainte de conceptie, oricum tatal e cel care da sexul copilului. Eu am vrut fetita si am baietel si imi doresc foarte mult si o fetita. Asa ca nu stiu ce sa iti zic, cred ca sunt relative chestiile astea. Depinde si de ce are sotul in familie, la sotul meu in familie sunt multi baieti, asa ca el le calca pe urme.
Bafta multa si sa iti iasa cum vrei tu.
Anda si bebe Mark 25+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Jocelyn spune:
nicoletica cred ca toate aceste "trucuri" raman la stadiul de superstitii. Nu ai cum sa stii daca a functionat sau nu, fiindca nu exista nici o regula general valabila.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
dariana spune:
Cuplul care vrea sa conceapa un baiat trebuie sa-si traiasca din plin partidele de sex. Femeia trebuie sa ajunga la orgasm cu putin înaintea barbatului, concomitent cu acesta sau de mai multe ori dupa el (în acest caz se recomanda ca barbatul sa aiba un orgasm între cele doua ale femeii). Pentru a concepe un baiat trebuie prestat - 12 ore înainte si 12 ore dupa ovulatie. Este de preferat ca perechea sa faca sex în pozitia „lingura” (barbatul în spatele femeii). El trebuie sa exerseze abstinenta câteva zile înaintea evenimentului. Daca perechea reuseste sa se tina de aceste prescriptii, sansele sa conceapa un baiat cresc pâna la 80%.
Orgasmul faciliteaza conceperea unui baiat, pt. ca, în timpul orgasmului, sunt eliberate anumite secretii care neutralizeaza mediul vaginal acid. Acest fapt este mai eficient pentru spermatozoizii masculini, decât pentru cei feminini. Contractiile conduc sperma pâna aproape de orificiul uterin, într-un mediu alcalin, în care cromozomii Y (masculini) sunt „la ei acasa”.
Femeile tinere au nascut mai multi baieti decât cele în vârsta
Pozitia adoptata în timpul raportului sexual poate usura calea spermatozoizilor spre ovul, fie ei purtatori de cromozomi X (feminini), fie - Y (masculini). În cazul pozitiei clasice (recomandata în conceperea fetitelor) spermatozoizii trebuie sa treaca prin mediul vaginal acid, suportat mult mai bine de cromozomii X. În pozitia „lingura” sperma ajunge mai aproape de orificiul uterin, unde mediul este neutru, ceea ce faciliteaza patrunderea cromozomului Y la ovul.
La alegerea momentului raportului sexual, trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri: cu câteva zile înainte de ovulatie, spermatozoizii X, care au o viata mai lunga, se afla în stare de asteptare, iar cu câteva ore înainte de si dupa ovulatie membrana uterina este suficient de neutralizata pentru ca spermatozoizii Y sa treaca mai usor. În fine, în ceea ce priveste frecventa raporturilor sexuale, abstinenta face ca numarul spermatozoizilor masculini sa creasca.
Spune-mi ce manânci...
Alcoolul este o otrava ce dauneaza mai degraba spermatozoizilor Y decât celor X. Patronii de baruri, jurnalistii sau persoanele care îsi desfasoara activitatea în conditii de stres si care consuma deseori alcool au cu pâna la 10% mai putini baieti decât media populatiei.
Cercetatorii nu au stabilit înca daca alimentatia parintilor are vreo influenta asupra sexului copilului. Unii medici, însa, recomanda anumita hrana pentru conceperea baietilor si a fetelor. Regimul alimentar pentru „optiunea baieti” este bogat în sodium si în potasiu. De exemplu: sunca, pâine integrala, miere, caise uscate, avocado, sfecla. Regimul pentru „optiunea fete” trebuie sa fie sarac în sare, însa îmbunatatit cu magneziu si calciu: cartofi, brânza de vaci, prune uscate, linte si pâine fara sare. Acest regim trebuie început cu aproximativ doua luni si jumatate înainte de momentul conceptiei. Nu este pe deplin dovedit daca toate aceste „retete” ajuta. Cert este ca cei care le încearca nu risca nimic.
Jocelyn spune:
dariana, pe bune, tu chiar crezi asa ceva? ![]()
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
putzuruca spune:
Draga mea,
Noi am prestat in ziua ovulatiei si...am ramas insarcinata. Amandoi ne doream un baietel. Sarcina a decurs bine pana...la 3 luni cand s-a oprit din evolutie....asa ca...n-a fost sa fie. Acum ne dorim un copil sanatos si o sarcina sa decurga normal. Nu intatdeauna iese ce-ti doresti. Eu nici nu vroiam sa ma gandesc ca voi avea o fetita si..iata ca nici macar nu am putut avea copilul acela.
Sper sa ti se indeplineasca dorinta si sa ai un baietel frumos si sanatos.
nicoletica spune:
Multumesc fetelor :) Stiu exact la ce va referiti cand spuneti ca nu asta e important, ca e mai bine sa fie sanatos orice-ar fi. LOGIC! Si eu vreau la fel si ma rog sa iasa asa. Dar o superstitie, 2 acolo who's counting?
Se merita macar sa te autosugestionezi c-o sa functioneze cum vrei tu :). Eu asa am facut cu primul. Romanca fiind am parul negru, ochi negrii, totul negru (hahahaa) si tot timpul cat am fost gravida mi-am zis eu o sa am copil blond cu ochii albastri si par carliontat. Mi-a iesit exact cum am zis cu exceptia faptului ca are ochii verzi :) Even better. Cei drept ca e copie identica a tatalui ei, dar toata lumea credea ca gena mea neagra o sa ocupe tot spatiul :) hahahaa Eee stiu ca sunt prostii, ma prostesc si eu ce sa-i faci?
Multumesc pt. toate raspunsurile :)) Daca click pe numele meu, nicoletica duceti-va la poza si acolo puteti vedea toate albumele cu fetita mea. V-am pupat, sunteti de minune :)
dariana spune:
Jocelyn, da cred ca se maresc sansele daca respecti cele de mai sus, nu spun ca este obligatoriu sa se si intample, dar cred ca te pot ajuta intr-o oarecare masura.
Valenka spune:
Cu ajutorul acestui tabel luind in considerare virsta mamei(la momentul fecundatiei)si luna in care se produce fecundatia se poate prezice sexul copilului(99%).
Junge-baiat, Mädchen-fetita
http://9monate.qualimedic.de/Chinesischer_empfaengniskalender.html
Nu stiu daca chiar e valabil, la mine se potriveste. Dar nu l-am folosit,am citit despre asta intr-o revista cind deja eram graviduta
Oricum sexul copilului e dat de spermatozoid, desi am citit ca si constelatia hormonala din organismul mamei ar juca un rol.
Loma spune:
Dariana, scuze pur si simplu m-a amuzat mesajul tau de-a binelea

cu pozitia lingura...
![]()
![]()
Loma
ramonskaia spune:
incearca si acest site.eu l-am incercat pe toata familia si e super exact.Numai la sot iesea fata si asa a aflat si el ca s-a nascut la 8 luni. http://pic.xhost.ro