Am retras copilul de la cresa
Raspunsuri - Pagina 5
bebelache spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Eu nu sunt de acord decat partial.
Nu cresa este de vina ca se imbolnaveste copilul, ma refer la cresa ca institutie care AR TREBUI sa fie. Sunt convinsa ca de cele mai multe ori este de vina indiferenta personalului. In cresele de stat, in cele mai multe din ele, salile sunt mari, holurile goale, curent,...Dar cea mai rea este indiferenta. Copii mutli, supraveghetoare putine. Se caftesc doi, pana sa ii desparta alti 7 incep. Samd
Din motivele astea noi am optat pentru o cresa privata. Dar nu peste tot exista crese private. Unde nu exista crese private, de multe ori exista bunici la indemana. La noi nu exista bunici la indemana, ci foarte departe.
Fata mea a mai fost racita, nu spun nu. Am dus-o la 1 an si 2 luni., Dar anul trecut nu a trebuit sa o tin acasa. Anul asta abia, chiar acum recent, a trebuit sa o tin acasa 2 saptamani, pentru ca a fost ceva mai serios.
Infirmierele de la tine, Georgeta, se pare ca sunt cam ipocrite.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
la ce cresa privata l-ai dus? caut si eu pentru fetita mea de 8 luni.
vrabiuta spune:
bebelache - la acea cresa privata mi-am dus si eu fetita, dar am retras-o deja. o sa gasesti aici pe forum subiectul deschis de mine referitor la problemele de acolo.
cele mai frumoase
giul spune:
fetelor! stau si ma minunez cum totul a ramas ca acum 19-20 de ani .din acea perioada totusi ceva lume a mai iesit la pensie sau si-a mai schimbat oare? serviciul,dar spiritul locului e neclintit . multe lacrimi am mai varsat pe acel drum dar ca si unele dintre voi am retras baiatul.probabil ca sunt destule mame care nu au incotro astfel ca totul merge inainte sau CA inainte .va doresc numai bine