Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
frosa spune:
quote:
Originally posted by mama lui Licuriciquote:
Originally posted by frosa
Frosa, mamico, s-ar putea o pozasa vedem si noi cum e nivelul 2....si ... apropos, cate niveluri sunt??!
Angelasi
Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51197" target="_blank">POVESTEA LICURICIULUI

NU ESTE SUFICIENT DE MARE ECRANUL PENTRU .... POZA
Naty spune:
La multi ani
NATHALIE
NICOLETA
ANDREI
TUDOR!
Multi
de la noi.
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa le faceti bucurii multe mamicilor voastre!
Merci epntru felicitarile la adresa Dodolinei umblarete.
Sofiabebe super pozele cu Filipoiul de un anisor!
Geo tinem pumnii sa nu faceti varicela. Mai ales tie, ca din cate stiu la adulti e mai nasol. Asa a patit varul meu acum cateva luni, a facut baiatul cel mare si de la el au luat ala micu si varu-miu. La copii a fost usor, dar el saracu ...
In legatura cu baita, noi o spalam in fiecare zi pe corp si cam de 2,3 ori pe saptamana pe cap (asta fiindca spalatul pe cap e un calvar, pe cat de mult ii place baita pe corp, pe atat uraste spalatul pe cap).
Danina ce-am ras de razbunarea Dienutei!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
roandre spune:

Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor
, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult noroc in viata!
Andreea, ai terminat albumul micutei? Mai vrem si noi sa vedem cateva pozici cu voi!
La fel vrem poze si cu ceilalti sarbatoriti!
Referitor la dormit...Alexia doarme in patutul ei cu noi in camera. Uneori, dar foarte rar daca se trezeste mai devreme dimineata si mai imi este somn o iau in pat cu mine si se culca la loc.
Astazi am o zi incarcata asa ca o sa revin mai pe seara sa ma uit la poze si sa citesc din urma.
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
frosa spune:
LA MULTI ANI
NATHALIE, NICOLETA
ANDREI, TUDOR
Andreea la mine baietii dorm in camera lor iar spre dimineata cel mic doarme la noi in pat.
crini spune:
Cristia, si Andrei al meu continua sa suga noaptea, cu mare sarg, parca vrea sa recupereze din timpul zilei, cand mami nu-i mai da ca e la servici. Zic si eu, cum zicea cineva mai sus despre dinti, pana la urma toti se intarca.
Andreea, cu dormitul ne-ai lovit, e mare problema. In principiu doarme cu noi in pat, ca mai si suge in timp ce doarme.
Incercam sa-l punem si in patut, care e in alta camera, unde doarme mama. Se trezeste des, in general plange putin si mama il linisteste. Cand nu reuseste s-o faca in timp util, adica pana sa se trezeasca unul din noi, merg si il iau si il pun cu noi in pat. Asta se intampla in fiecare noapte. Doarme un pic in patut, restul cu noi.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
mina spune:
Buna dimineata!
La Multi Ani sarbatoritilor Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor! Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata.
Matei doarme la el in patut insa cu noi in camera. Din cand in cand spre dimineata il luam la noi in pat. Ce sa=i faci daca tati e slab de inima si cedeaza repede....
Baie ii fac zilnic pe corp, insa la cap cam la 2-3 zile ca tare-i greu cu limpezitul. Urlaaaaa, de nu se poate. Sper dupa ce ii iau motul si il tund scurt sa fie mai usor.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
crini spune:
Ana_a, Danina, mai-mai ce personalitate au copiii vostri! Sa mai zici ca nu stiu sa-si impuna punctul de vedere!
Naty, felicitari pentru primii pasi.
Ma gandesc ca poate si eu voi fi la servici cand va incepe Andrei sa mearga si-asa imi vine un sentiment ca timpul trece si eu nu reusesc sa ma bucur de el cum as vrea.
Asta e, trebuie sa si muncim.
Geo, sper sa nu va-mbolnaviti! Fetita mea a avut-o la 2 ani jumate si dintr-o grupa de 10 s-au imbolnavit 3, deci aveti sanse sa n-o luati.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
aissa spune:
La multi ani Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor!
Alexandra (30.09.2004)
ionella3003 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor!!!

Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
pufymic spune:
LA MULTI ANI!!!!!! 
Nathalie
Andrei
Nicoleta
Tudor
Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti!!!
Sunt necajita ca Ovi a avut accident de masina
!Slava Domnului ca nu e ranit( e doar speriat), insa masina e busita rau de tot (frontal)!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

si
Licuriciul ei mic