Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Deci v-au placut! Multumesc. Am vazut si eu cateva poze de la cateva mamici. Nu ma apuc sa le deschid pe toate, ca stau toata ziua aici. Asa ma oftic, voi mereu imi spuneti ca ati vazut pozele, ma felicitati, si io... nimic. Mai deschid din cand in cand pe ici- pe colo, dar nu le pot vedea toate, ca nu e cand!
Ana_a, am vazut strengarul de Stefan, mai, dar pare maaaare, oricum, pare mai matur decat al meu!
Am uitat sa va zic ca Filip zice si "la-la-la"cand cant eu, canta cu mine, draga...
Azi se cocota pe o bancuta care e la sora-sa in camera, trecea peste pianul lor mic si se agata de tricicleta. A cazut de-a berbeleacu' de cateva ori, da' numai a dat sa miorlaie un pic. Nu vroia dom'ne sa plece de-acolo. L-am atras din greseala cu un pix cu care scriam io in jurmalul lor, de nu m-a lasat deloc sa scriu calumea.
Azi ma duc la sedinta cu parintii, mey, la gradi...
Pupeee

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Danyce, ma tot chinuie curiozitatea.
Ce inseamna titulatura ta?

Sambata e ziua mea si ma tot gandesc ce tort sa pregatesc pentru ai mei? Nu facem cu tam-tam, dar as vrea sa fie ceva mai special decat o zi oarecare. Idei?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy, bine ca e el bine, las-o masina, ca aia o reparati voi!

Crini, eu pentru maine fac diplomat, de fapt chiar acum e in plin proces de creare. Daca vrei sa iti zic reteta mea sa imi spui ca trebuie sa stea o zi cu fundul in sus . Nu e o reteta complicata, ba chiar dimpotriva as zice.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani!saratoritilor zilei: Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor. Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa aveti o copilarie de poveste!
A propos de dormit, Alma doarme de la bun inceput in camera ei si doar in weekenduri, de obicei duminica, cand mai lenevim si noi, o luam cu noi in pat sa ne rasfatam toti 3, dar Alma ne trage de cap si se tot plimba peste noi , ne mai pisca, asa ca rasfatul nu dureaza niciodata prea mult.
Ieri seara am fost la cineva in vizita care are 2 caini si o pisica. Sa o fi vazut pe Alma cum fugarea bietele animalute (pacat ca n-am avut aparatul foto) si cum le imita...
Alma povesteste toata ziua, atat in limba romana cat si in limba olandeza , precum si pe limba ei. Ma surprinde ca, pe langa asta, mai foloseste si cate 2 cuvinte, formand propozitii mici, gen ``mama, haide``, ``ja, papa``,``nee, mama``, ``ja, kijk ``(da, uite), etc.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Crini, titulatura mea inseamna ``iepuras infometat``
Pufymic, ce bine ca nu a patit nimic Ovi!Asta e cel mai important ca masina se va repara pana la urma.Pupici tie sa iti treaca supararea

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Nathalie sa cresti mari si multa multa sanatate de la noi, Andreea, felicitari, ai o minune de fetitza scumpa foc! sa nu-i fie de deochi!

Nicoleta
Andrei
Tudor
Multa sanatate si voie buna de la noi si sa cresteti mari si frumosi sa aduceti numai si numai bucurii parintilor!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pufy, fruntea sus, bine ca l-a pazit Dzeu pe Ovi, ca fiarele se indreapta ele. Sau nu, dar nu conteaza. Suntem alaturi de voi.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Nathalie!
La Multi Ani Nicoleta!
La Multi Ani Andrei!
La Multi Ani Tudor!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte in viata numai de bine.

Andreea_si_Doru sa va traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii. Arthur doarme prima parte in patutzul lui, dupa care incepe scanceala si trebuie sa-l luam in pat cu noi.
mama lui Licurici si frosa. Da' tot nu m-am lamurit cu numarul de nivele ...hi...hi..hi..
anielas multa sanatate dragalasei Inutza si felicitari pentru ca doarme singurica in camera ei...super.
sofiabebe ne-ati luat la capitolul dintzosi...bravo.Felicitari pentru maselute, canin, monosilabe. Am vazut poze de la ziua Filiponului... petrecere... baietel si copii invitati. Am si eu o intrebare, cand facea de 5-6 ori kk, era tare? Ne confruntam cam cu aceeasi problema , dar noi deocamdata nu avem decat o masea si un varf de canin.
Geo poate reusiti sa fentati varicela sa nu se apropie de nici unul din voi. BB al meu are parte de baita pe corp in fiecare seara ...lui ii place foarte mult apa cred ca ar sta toata ziua in cadita. Pe cap cam la 2-3 zile facem baita. Scandalul mare la noi e la sters si imbracat.
Apropo, copii vostri stau cuminti cand ii imbracati? La noi e jale...ne stiu toti vecinii cand efectuam operatiunea asta.
Azi noapte a avut nasucul infundat si a fost chin mare sa doarma.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Nathalie, Nicoleta, Andrei si Tudor, sa fiti sanatosi si sa aveti noroc in viata!

Multumim pentru urarile de bine! Noi nu am facut petrecere mare, ci doar asa, in familie! Sper sa pot si eu in sfarsit sa pun niste pozici cu noi! ca si cu burtika mea!

De dormit, Menny doarme in patutul lui, cu noi in camera, dar spre dimineata sare, de fapt mai mult se arunca in pat la noi, ca eu trag patutul paralel cu patul nostru, sa-mi fie mai usor! si ma trezesc cu el ca-mi da peste fata sa ma trezesc, ce atata somn!!

Pufy, imi pare rau ptr accidentul lui Ovi, bine ca nu s-a intamplat nimic! dar si sperietura este de ajuns!

geo, multa sanatate ca de altfel tuturor celor bolnaviori!

Numai bine
Cali si Menny (27.09.2004) si bb2(martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

pufymic Doamne ajuta ca sotul tau e bine..restul nu mai conteaza. Vorbesc din proprie experienta sa stii...mama si sotul meu au avut de curand un accident...masina, noua, de abia o luna cumparata facuta "varza" in impactul cu un camion, ei au scapat cu bine...A fost o bucurie imensa cand i-am vazut intregi acasa. Asta dupa ce cu 2 zile inaintea accidentului de masina, tata a suferit un atac vascular cerebral.
Sa ne bucuram de viata si sa ne rugam sa fim sanatosi...

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput