Ce stiti despre gradinita Centrofarm?

Ce stiti despre gradinita Centrofarm? | Autor: adriana76

Link direct la acest mesaj

Are cineva detalii despre aceasta gradinita? Daca da, astept parerile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Citeste aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57915

Pentru alte amanunte, intreaba.

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Este o gradinita buna si destul de linistita desii este amplasat in centru. Plusuri: sali separate de dormit. Minus: curte mica de joaca. Educatoare de treaba si directoare la fel. Au un cor al pisicutelor si una din educatoare canta la pian . Daca mi-as da copilul acolo? Cu siguranta da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Intre timp, ne-am mai "invechit" si noi acolo si avem mai multe informatii.
La grupa mica sunt 12 copii. Au doua educatoare tinere, dintre care titulara mi se pare foarte priceputa, empatica, rabdatoare, ferma , iar pustiul meu chiar s-a atasat de ea foarte repede. Tot timpul intreaba de d-na Iulia.
Au mancare foarte buna, gatita in incinta gradinitei, in fiecare zi -ciorbita/supa si felul 2 in mod constant cu carnita, iar la sfarsit o prajitura de casa/ compot/ sau fruct proaspat. Dimineta au ceai/lapte cu unt/gem/ sunca/ branza. La ora 3 au o gustare lapte/ prajiturica/ fruct. Mi s-a spus ca d-na directoare analizeaza la inceputul saptamanii meniul d.p.v. nutitional pentru a cuprinde toate elementele nutritive necesare pentru plodareii la aceasta varsta, in crestere. Fiind mici si neindemanatici, la masa sunt ajutati, deocamdata, ele facand promisiunea ca in cateva luni vor manca singuri.
Au curte, iar in zilele frumoase ies afara, de obicei dupa somnul de dupa amiaza.
Referitor la televizor au unul singur in holul principal si nu este foloasit decat seara intre 17,00 si 17,30 in timpul in care copii sunt deja luati acasa.

Optionale: engleza, muzica-pian, gimnastica si calculator.In jur de 700.000 pe luna toate.
Alocatia de hrana - cca 1,5 mil. lunar;
Am mai cumparat niste rechizite - cca 300-400 mii lei.
Nu primesc copii bolnavi, chestie care mie mi se pare foarte importanta pentru sanatatea lor, in general.

Per ansamblu, eu sunt multumita. Mi se par seriosi si dedicati, copilul meu se simte bine si intrucat acum este bolnavior si nu merge la gradinita, plange zilnic ca vrea sa mearga si ca-i e dor de dna Iulia.

Eu cam atat am avut de spus, daca am omis ceva important -sunt pe aici. Multi pupici.

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Va multumesc multe pentru raspunsuri.
Cornelia, din cate mi-ai povestit pare gradinita ideala.
Mai ramane de vazut daca ne-ar accepta, deoarece nu avem nici o legatura cu Centrofarm, si fiind grupele mici probabil ca primesc foarte putin copii.

Mergi la inceput